• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme çok kızgınım sizce haksız mıyım ?

Gelin altınları bozdurmuyor zor durumdayız sen vermezsen kredi çekşcem dedi ben de öyle para gönderdim sonrasında tabi mevlüt altınlarım ve bikaç bileziğim üstelik ben farkettim sordum bana ben almadım dedi ama sınra söyledi ven aldım vericem söz dedi verse ne olacak bu saatten sonra annemi göresim gelmiyor zaten
Ya zaten gorme de. Anennin yaptigi korkunc birsey ben ondan herseyi beklerim. Muhtemelen sana itiraf etmesinin sebebide polise falan haber vermenden korktu oyle ortaya cikar diye. Niye evi başina yikmuyorsuniz cocuk sizin cocugunuz degilmi ? Hem boşanmışsiniz nasil o cocuga bir gelecek saglayacaksiniz? Meslegini varmi aile evinde beraber mi yasiyorsunuz?

Annem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Buna hırsızlık diyoruz

Çocuğunuzun olmadığı bir ortam oluşturarak 3 ünü toplayacaksınız. Bu altınları almadan gitmiyorum diyeceksiniz. Ya yengeniz vericek kendi altınlarından ya da araba satılacak paranızı geri alacaksınız. Size bir yöntem belirleyip hızlıca çözüm bulacaklar bulmazlarsa da polise şikayet edeceksiniz hırsızlık için. İnkar ederler ama olsun. Susup oturup kızdım haksız mıyım demeniz bile saçmalık. Çıldırmanız lazım. Annenizde iğrenç evet ama durumunuzu bilmesine rağmen abiniz ve yengenizin bunu kabul etmesi sizden para istemesi daha iğrenç.

Back