- 21 Mart 2008
- 1.027
- 4
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaseminciğim allah kolaylık versin çok para gerçekten hem ayrı kalıp yayrundan hemde üstüne para ver maaş gitsin zor valla ya. bakan kişi mahmudada bakıcak dimi 2 çocuk olunca daha çok isterler heralde
mrb mercan dilara çocukların kız mı erkekmi bilmiyorum ama kaç yaş araları var canım. benim muharremle alperen arasında 3 yaş var arada yardımcı oluyo seviyo ama o ne yaprsa onu yapıyo doğu yaptığım ilk günlerde hasta oldu kusma ishal iştahsız bana çok düşmeye başladı tuvaletini söyleeyn çocuk hepa ltına yapmaya başladı illaki o zaman lar kızıyodum çünkü 1 senede alıştı tuvaletini yapmaya korktum tekrar başa döndük diye şimdi kardeşine alıştı ama o emiyo diye 10 parmağıda ağzında sinir oluyorum ya( ağzından bide sular akıyo delirtiyo beni valla işimiz zor ne yapcaz bilmiyorum(
bencede betülcüm eşin haklı ne yapıyosa o da sizler için çabalıyo.....
bende asker eşiyim bu ay bizimkinin de tam 6 tane nöbeti var...
yeri geldiği vakit aylarca bile ayrı kalıcaz....
keyiflerinden değil elbette...
hem yalnız değilsinki kızın var onlarla vaktin nası geçtiğini anlamıyo bile insan...
kızlar eşimle dün akşam konuştum.niye bana sormadan kabul ettin dedim ben senin için kelle koltukta ardahanda devlet hast. doğum yaptım ailemin yanına gitmedim dedim.istesem yengem teyzemler ist gelirdi bende rahat rahat doğum yapardım canım çıktı dedim tek başıma zaten annende bırakıp gitti dedim sen şimdi 3 haftadan bahsediyosun hemde normalmiş gibi çok üzdün beni dedim.çook üzüldü haklısın hayatım eşşeklik ettim ama sormadılar direkt eğitmen olarak yazdılar bende kabul etmek zorunda kaldım biliyosun terfi almak üzereyim nası lgeri çevireyim dedi.ama her hafta sonu gelicem ben sizden nasıl ayrı kalırım.senle 1 hafta ayrı kaldık oda düğünde şimdi 2 sevgilim var kızımı görmeden duramamm hem otelde pcler var oradan kamera ile görüşürüz dedi biraz ağlaştık barıştık.uuuffff haklı ne diyeyim.onu ÇOOOOK SEVİYOM
kızlar haziran annesi gülşah 40 günlükken kızını kaybetmiş.burada bize sorular soruyodu hani işte hepimiz ona destek olalım canım çok sıkıldııı çook