eşimin msn postasındaki bir maile bakmak için msn açtım baktım bi isim tanıdık geliyor biraz araştırma yapınca anladım ki eşimin sınıfında bi kız vardı eşimin ona ilgisi vardı kızında ona belkide yoktu ama ben çok şüpheleniyordum o kıza sinir oluyordum eşimin tabi o zaman sevgiliydik onunla konuşmasını istemiyordum (tabi bende eşimin benden istediği şeyleri yapıyordum onun istemediği kişilerle konuşmamak gibi)ama ben sadece onunla konuşmasını istemiyordummmmmmmmmm evet o kişiyi msn eklemiş hattaa ve hattaaaa facebok bu ne ona üye olmuş hatta o kızı kendi bulmuş ayyyyyyyyyyyyyyyyyy sinirlerim tepemde kafayı yicem çok sinirliyimklava: klava: klava: klava: eşimi aradım tel çekmiyor eve gelince o kadar sinirliyimki nasıl konuşcamı napcamı bilmiyorum bide kayınvalide de evde ağız tadıyla kavgada edilmez bi akıl verin bana kızlar....biara bende demiştim faceboka üye olalım arkadaşları buluruz felan ee işte napcan zaten ingilizceymiş vs vs dedi bende unuttum gitti Kötü Kazen
yasemincim inş mert huysuzluk yapmaz canım ateş yapmaz ama korkma ateş düşürücüde vermişin
bizde sadece d vit kullanıyoruz
yasemincim iş arasında yazdığım için hızlı yazdım:)
ayperin yok canım ben deprem falan hissetmedim uyuyunca ardanın sesinden başka bi sesle yada kuvveltle uyanmıyom artık
ne güzel dışarı çıkarıyosun biz fazla çıkarmıyoz düzeni değişmesin diye ama dün gezmeye gittik gider ayak uykusu bölündü diye kıyamet koperdı ama orda beni üzmedi
bide bura gündüz sıcak akşam rüzgarlı bayağı o yüzden de çekiniyorum çıkarmaya ammaaaaaa bu gün babası geliyo oğlumun artık onla gezeriz azcık
eşimin msn postasındaki bir maile bakmak için msn açtım baktım bi isim tanıdık geliyor biraz araştırma yapınca anladım ki eşimin sınıfında bi kız vardı eşimin ona ilgisi vardı kızında ona belkide yoktu ama ben çok şüpheleniyordum o kıza sinir oluyordum eşimin tabi o zaman sevgiliydik onunla konuşmasını istemiyordum (tabi bende eşimin benden istediği şeyleri yapıyordum onun istemediği kişilerle konuşmamak gibi)ama ben sadece onunla konuşmasını istemiyordummmmmmmmmm evet o kişiyi msn eklemiş hattaa ve hattaaaa facebok bu ne ona üye olmuş hatta o kızı kendi bulmuş ayyyyyyyyyyyyyyyyyy sinirlerim tepemde kafayı yicem çok sinirliyimklava: klava: klava: klava: eşimi aradım tel çekmiyor eve gelince o kadar sinirliyimki nasıl konuşcamı napcamı bilmiyorum bide kayınvalide de evde ağız tadıyla kavgada edilmez bi akıl verin bana kızlar....biara bende demiştim faceboka üye olalım arkadaşları buluruz felan ee işte napcan zaten ingilizceymiş vs vs dedi bende unuttum gitti Kötü Kazen
serenciğim buaralar kimseciklerde yok buralarda toplasan 4 5 kişi filan biz çokta yerimizi yeni mayıs annelerine bıraktık anlayacağın:))) umarım yardımcı olurlar. eğer olmazsa doğum yapanların bölümüne topik açarsın sen yinede takip et.ok rabbim bir avazda kurtarsın sizi. hayırlısıyla kucaklarınıza alında biran önce inş.:)))))))))
Yasemincim takma kafana :)) Ben kolay yolunu buldum msn konuşmalarında geçmiş konuşmaları görüntüle sekmesine tıkladım bu bilgisayardan konuştuğu herşeyi görebilirim :)) İşyerindede zaten msn kullanmıyorlar..Facebook'a gelince onunda şifresi var bende sıkıldıkça açıp bakıyorum..Benim eşiminde eskilerden tanıdığı bi hatun varmış..Türbanlı biri..Platonik takılırmış bizimkisi ona..Neyse onu ekledi işte ama benden saklamıyo..Gizli gizli yapsa bozulurdum..Bence sende hemen kavga etmek yerine konuşmaların gidişatını takip et..Yada çok sıkıldıysan kocanın ağzından kadına mesaj atıp sil listesinden.."eşim izin vermediğinden seni silmek zorundayım" yaz..Onun silindiğini eşin anlasa bile eklediğini söyleyemeyeceğinden sorun çıkmaz Kötü Kazen Hemde senin durumdan haberdar olduğunu anlar. Bu erkekler bi tuhaf belli bir yaştan sonra evdeki hatunu bırakıp dışardaki kadınlara takıyolar kafayı..Benim eşimde bana bir olay anlatmıştı vakti zamanında bir kız varmış işyerinde kıza bir konuda yardımcı olmak istemişte kız daha sonra bunun kendine asıldığını düşünüp mesafe koymuş falan..Neyse bizim oğluşu görmeye gelecekler arasında bu kızında ismi geçti..Bende sordum bu nasıl senin yakın arkadaşın olur hani bana böyle böyle anlatmıştın dedim..Bozuldu, yanlış anlatmışım öyle değildi falan dedi..Neyse bebek ziyaretinde bu hatunla eşim fingir fingir geldiler eve bende hiç oralı olmadım çok rahat davrandım..Kız evi eşyaları vs iyice inceledi beni inceledi..Sonra eşime "eşin çok şirin" demiş..Anlıycan kıskançlık triplerine girmeyince kazanan taraf oluyorsun..Boşver bu saatten sonra eşin duygusal tatmin yaşamaya çalışıyodur..Çok canını sıkarsa söyle lafını otursun yerinde..
merhaba kızlar:asigim:
arasıra girip yazdıklarınızı takip ediyorum. ama vaktimin çoğunu oğluşumla geçiriyorum. zaten bi hayli yoğun geçiyo:))
sokağımızda altyapı çalışması var. içine ettiler her yerin. dozerler, iş makinaları.. gürültü..toz toprak camlar, cam kenarları, evin içi.. cam açamıyorum walla. bu halimle bide ev temizlemekten bi hal oldum. belediyeden adam getirticem ceza olarak, 2,5 aylık bebekli kadın bu kadar temizlik mi yapsın bebişine mi baksın canım..??
sizlerin bebişlerin uyku düzeni nasıl? daha doğrusu var mı? walla benimki bi öğlen, bi de akşama doğru uyuyo o da tilki uykusu gibi:))
yani hep uyanık, böyle olunca bende mecburen hep onunla ilgileniyorum.
seslere çok duyarlı. ama yine de tv. müzik falan açıp, gündüz gürültülü ortamda uyutuyorum.. gece gündüz farkı muhabbetti...
kızlar şu rota aşısı çok mu gerekli? pahalı diyolar bide. yaptıran arkadaşlar, kaça yaptırdınız? ya, önceden yokmuş böyle şeyler?? taş gibi çocuklar.. bi bilgi verirseniz..
bende ana sağlığına götürüyorum. karma ve verem aşıları yapıldı.
eylülde 2.doz yapılacak.
birde başka bir forumda sekertas yazmış fıtıkla ilgili. kızlar bize de ana sağlığındaki dr. fıtık olabilir dedi. çocuk cerrahiye götürün onlar karar verir dedi. özel doktorumuz bile bir kez olsun bezini açıp bakmamıştı. sinir oldum. bir daha da götürmedim o kadına..
eşim korkma bişey olmayacak oğluşumuza diyor ama ben korkuyorum. ya ameliyat denirse, el kadar yavrum nasıl ameliyat olur??
testisleri inme muhabbeti var ya, işte o tamammış. ama sol kasığına doğru bi şişlik var. umarım müdahele gerektiricek bişey değildir. eşimde zaten yaptırmayız diyor. kayınpederim bile kaç yaşında adam, birkaç sene önce oldu.
bakalım götürücez çapa ya da cerrahpaşaya. oralar iyi bence.. tavsiye edebilieceğiniz yer varsa değerlendiririm..
ebrucuğum o dağılmış vaziyette dışarı çıkmayı sorma.. bu sene hiç terlemediğim kadar terliyorum:))) saçlarımı açık bırakıp salınmak ne mümkün!! hep tepede toplu:)) walla ben kendime büyükçe bir almıştım bugünlere.. ona alt değiştirme takımları ile bir yedek badi alıp çıkıyorum. öööyyle bavul gibi çocuk çantası ile dolaşanlara sinir olurdum oldum olası:)) ben öyle yapmayacağım demiştim ve yapmıyorum. eşimde memnun:)) millete diyor eşim pratik..çantasını takıyor çıkıyoruz:))
kızlar birde sağ göğsümde pazar sabahı bi şişlik ve hafif ağrı hissettim. solu da yokladım onda yok. iyice elle kontrol edince yan kol altına doğru da sanki beze gibi şeyler hissettim.?? çok endişeleniyorum doğrusu. ya kötüsünü düşünmek istemiyorum ama en kısa sürede gidicem bi doktora ve netten araştırıcam şimdi.. süt verdiğimiz için de belki olabilir ama içim rahatlasın. neyin nesi bu ya?? oğluşu götürünce bende bi muayene olurum.
bayadır yazmayınca konular birikmişcoksekeriremsu umarım sıkmamışımdır. ama napiyimcoksekeriremsu
son bişey daha, doğumdan sonra ilk kez 3 hafta önce ilişkiye girdik. süt muhabbetine göğüslerime ellemesinden endişelendim ve rahatsız oldum. söyledim..:a015: çok mecburi gibi bi ilişki oldu sanki.. sırf onun tatmin olması için.. e o kadar aradan sonra.. bi nevi fedakarlık yaptım gibi.. yani ben zevkten çok kaygılı! ve acılı! ydım:))) neyse, geçen gece yine istedi eşim ama ben istemedim. bütün gün çocukla uğraş yorgun argın, gece de.. hem kızlar emzirirken o şekil olmanın günah olduğundan bahsetmiştiniz sanırım?? doğru mu?? eşime galiba böyleymiş dedim, gece vakti kalkıp duş alamam.. a tamam o zaman dedi.. regl konusuna gelince ben henüz olmadım. bir kaçınız olmuş okudum. acaba ne zaman olucam? bir de endişem, hani regl de olmuyoruz, bide el kadar bebişlerimiz var bunun üstüne bi de yine hamile kalırsak anlamadan...yasakkelime allah muhafaza... zaten o bir kerelik ilişkiden bile endişeliyim, dışarı çıkar çıkmaz 2-3 test alcam eczaneden:1shok:
ana sağlığında korunma yöntemleri hakkında bilgi edindim. aylık ve 3 aylık iğneler varmış.. ama ben vücuduma kesin bir hormonel tepkisi olacağını düşünüyorum, istemiyorum. implant istiyordum, o da orada yapılmıyor özel olduğu için. 450-500 civarı hastanelerde yaptırabilirsin dediler.. bakalım, ya o yöntem, yada eşime iş düşecek..
sizler nasıl korunuyorsunuz kızlar..
walla çok yazdım ama sizlerle paylaştım rahatladım:teytey: yorumlarınızı bekliyorum..
hepinize sevgiler..a.s.
ebrucum selam canım biraz daha ayrıntılı yazarmısın eski konuşmaları nasıl bulabilirim birde ben kontrol edim bakim benimki neler karıştırıyo bebekten giremiyorum kk ya fazla büyük oğlum akşama kadar kalkmıyo bilgisayar başından ancak bu saatte giriyorum bende görüşürüz kızlar inşallah bebişler iyidirŞenizYasemincim takma kafana :)) Ben kolay yolunu buldum msn konuşmalarında geçmiş konuşmaları görüntüle sekmesine tıkladım bu bilgisayardan konuştuğu herşeyi görebilirim :)) İşyerindede zaten msn kullanmıyorlar..Facebook'a gelince onunda şifresi var bende sıkıldıkça açıp bakıyorum..Benim eşiminde eskilerden tanıdığı bi hatun varmış..Türbanlı biri..Platonik takılırmış bizimkisi ona..Neyse onu ekledi işte ama benden saklamıyo..Gizli gizli yapsa bozulurdum..Bence sende hemen kavga etmek yerine konuşmaların gidişatını takip et..Yada çok sıkıldıysan kocanın ağzından kadına mesaj atıp sil listesinden.."eşim izin vermediğinden seni silmek zorundayım" yaz..Onun silindiğini eşin anlasa bile eklediğini söyleyemeyeceğinden sorun çıkmaz Kötü Kazen Hemde senin durumdan haberdar olduğunu anlar. Bu erkekler bi tuhaf belli bir yaştan sonra evdeki hatunu bırakıp dışardaki kadınlara takıyolar kafayı..Benim eşimde bana bir olay anlatmıştı vakti zamanında bir kız varmış işyerinde kıza bir konuda yardımcı olmak istemişte kız daha sonra bunun kendine asıldığını düşünüp mesafe koymuş falan..Neyse bizim oğluşu görmeye gelecekler arasında bu kızında ismi geçti..Bende sordum bu nasıl senin yakın arkadaşın olur hani bana böyle böyle anlatmıştın dedim..Bozuldu, yanlış anlatmışım öyle değildi falan dedi..Neyse bebek ziyaretinde bu hatunla eşim fingir fingir geldiler eve bende hiç oralı olmadım çok rahat davrandım..Kız evi eşyaları vs iyice inceledi beni inceledi..Sonra eşime "eşin çok şirin" demiş..Anlıycan kıskançlık triplerine girmeyince kazanan taraf oluyorsun..Boşver bu saatten sonra eşin duygusal tatmin yaşamaya çalışıyodur..Çok canını sıkarsa söyle lafını otursun yerinde..
ebrucum bu kızda türbanlı işte benimkide türbanlı kızlardan hoşlanıyordu benimle çıkmadan önce bi kızdan hoşlandığını biliyodum bu kız o kız değildi ama.yok ebrucum duygusal tatmin felan değil dün açık açık anlattı çocuklarımın üstüne yemin ederim diyerek başladı konuşmaya facebokk üye olunca kız bulmuş onu o da evli 1 oğlu var msnyi o eklemiş sonra çevrim dışıyken işle ilgili birşey sormuş eşimde yine çevrimdışıyken msnde cevap yazmış o kafar dedi yemin etti.ben çok kızadım ama fazla kavga edemedim kayınvalide var diye ee sen biliyodun ben o kıza sinir oluyodum konuşmayabilirdin dedim neyse baya bi söyledim sesini çıkarmadı suçlu çünkü haaa bilgisayarı açtım gözünün önünde msn sildim kızı hemde engelledim facebokktan da sildim bakıcam ara sıra görürsem yine onu fena olur dedimKötü Kazen şifrelerini değiştirirsin artık dedim yoo ne değiştircem benim korkum yok dedi CADIARZUneyse ev için alışverişe gitmemiz lazımdı gittik geldik gecede erkenden yattım ama bi uyandım mide ağrısıyla strestn mideme kramp girdi 2 saat bekledim kalktı bana şerbet yaptı verdi:1ninca:öğlende aradı nasıl oldun diye pek yüz vermedim sürünsün biraz ya insan kötü oluyor beklemediği bi davranışı eşinden görünce.
ayperincim cep tel felan hep elimde mesajlarına bakarım luzumsuzları silerim vs.güvenim var eşimöe olamasa evlilik yürümez zaten.dediğim gibi biraz süründrücem kalbimi çok kırdı zaten.bugün alışverişe gidicem üstüme giycek bişeyim yok hiç bişey olmuyo 1 kaprim dışında eğitime gidicem onun için mecbur giysi almam lazım biraz masraf yapayım onajeyyar
kardelencim evet kendileri yaparlar bize gelince ooooooooooo:bbo::bbo: ben yapsam aynı şeyi dedim hemen kötü oldu bozulduoh iyi yaptım .msn geçmişinde bişey yok baktım..:1closedeyes:
ebrucum selam canım biraz daha ayrıntılı yazarmısın eski konuşmaları nasıl bulabilirim birde ben kontrol edim bakim benimki neler karıştırıyo bebekten giremiyorum kk ya fazla büyük oğlum akşama kadar kalkmıyo bilgisayar başından ancak bu saatte giriyorum bende görüşürüz kızlar inşallah bebişler iyidirŞeniz
Kardelencim erkeklere inanma,
Hep güven sağlamak için "bak ben yapmıyorum, bak ne fırsatlarım var ama hala seninleyim" imajı çizmeye çalışırlar..Halbuki gerçekten fırsatını bulsa hiçbiri kaçırmaz..Yani benim eşim güya muhafazakar bir ailenin evladı onun bile ağzını aradığımda bazen kızlara baktığını söylüyor..Ama evde perdeleri açtırmaz..Kimse beni görmesin diye..Sokağa çıkarken kıyafetime karışır..Niye çünkü erkekler birbirlerinin içini biliyo..Nasıl bir hisle kadınlara bakıldığını biliyo..Kendileri de bakıyolar ya..Şahsen ben hiçbir zaman güvenemem eşime..Sonuçta erkek işte..Onların nefislerine uymaları an meselesi..Bi erkek bi kadını reddediyosa mutlaka tipini beğenmemiştirde ondan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?