Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ridacığım hayırlı olsun gelininiz.kardelencim, ebrucum kardeşimin düğünü vardı memlekete gittim..yeni döndüm hoşbulduk...
büyüdü tosun paşa..gülücükler agucuklar yapmaya başladı..dün ilk defa kafasını tutmaya çalışıyordu..eline saçlarımı bile doladı bir ara..
sanırım her saniye yeni aşamalar kaydediyorlar..ama fotodaki kadar dolgun değil yanakları..düğünde herkes ne kadar zayıf filan dedi hiç sormayın..asıl tosuncuk bendim...malesef..
şöyle bir göz gezdirdim yazdıklarınıza da nerden başlayacağımı nasıl yorum yapacağımı bilemedim..
yasemincim yerinde olsaydım ilk etapta ben de aynı tepkiyi gösterirdim inan..insan sevdiğini kimseyle paylaşmak istemiyor..benim de eşimin arkadaşının eşi var eşime çok yakın davranıyor ve bu yüzden eşimle çok tartıştım..tabi eşimin bu konuda bir suçu olmadığını biliyorum ancak elimde değil..
eşim askerden geldiğinde msn sini açtı..baktım canan hanım hemen slm verdi...beni aradığını ve benim telefona cevap vermediğimi şikayet ediyor..hemen engelledim..evime geldiğinde de hemen eşimin boynuna sarıldı..hem de eşinin yanında..eşim de istemiyor ve rahatsız oluyor ama diyemiyor hissettim..kadını mutfakta kenara çektim..rahatsızlığımı dile getirdim..eşimin ve benim hayat biçimimizi değiştirdiğimizden bahsettim..yani ben nasıl ki senin eşine uzaktan bir tebessümle hoşgeldin diyorsam sen de eşime mesafeli yaklaşacaksın dedim..geçenlerde bebişi görmeye geldiler baktım mesafeli ve benden çok çekiniyor..aralarında abi kardeş ilişkisi olduğunu ve art niyet beslenmediğini söylüyor. biraz beni gerici gibi gördü ama olsunyerimseniben
gizemcim eğitime katılcam görümcemi tava getirdim erzuruma 1 hafta geç gidecek o bakacak merte ve mahmuda sütümü sağıcam yetmezse mamada vericek görümcem iyi bakar gözüm arkada kalmaz diye düşünüyorum...
ridacım sende hoşgeldin nerelerdeydin oğlunada maşşallah çok tatlı...evet eşim masum ama kadınlarda var yaaaa senin yazını okyunca öyle çok sinrilendim ki ne demek adamın boynuna sarılmakÇok üzgünüm çoook saçmalık yani evli barklı kadın..
dün gece yine uyandım midem ağrıyo sandım ama istifrar ettim eşime seslendim geldi elm ayağım tutmaddı ve bu gece boyunca 3-4 ke oldu şimdi biraz dha iyiyim gece taa öğlen yediklerim çıkmıştı midemden anlamadım kafamçokkarıştı hazmedememişim demekki ama ev yemeğiydi hepsi.halsizlik devam ediyor tansiyonum iyide nabzım gece 132ydi eşim korktu niye böyle diye bende anlamadım.eşim ev temizliğini yaptı süpürdü sildi sağolsun yarın bi toz alıcam inşallah düzelrim çocuklarımla ilgilenemiyorumbenneyaptımki
gizemcim nasıl geçiyor ardayla günlerin..kilo olayını hallettin mi? çok almamıştın zaten..ne durumdasın merak ediyorum..hepinizi çok özledim şaka maka ::))
:teytey:En verimsiz kk' lı; yani ben uzun zamandır görüşemediğim tüm arkadaşlarıma burdan sevgilerimi yolluyorum..
Hepinizle ayrı ayrı yazışmayı özledim;senağlama fakat çocuklarla o kadar yoğun bi koşturmacanın içindeyim ki bazen başımı kaşıycak vakit bulamadan kendimi akşam uyuyamadığım yatağımda sızmış olarak buluyorum...
Ne güzel hemen hepiniz avataarlarınızın yerine bebişlerinizin resimlerini eklemişsiniz ve en mutluluk verici olan de bu ki; hepsi de birbirinden şirin, birbirinden güzel varlıklar.. Güle güle ve sevgiyle büyütün bebişlerinizi kızlar,Şeniz burda yazıştığım arkadaşlarımın hepsini, hepinizi kucaklıyorum..:1hug:
:asigim:Yazamasam da hep ama hep aranızdayım,kalben bunu unutmamanızı diliyorum..
Kayra Alin.
benim bebiş iyi çok şükür. büyüyor. annesinin sütü olmadı. mamayla büyüyor. çok istiyordum emzirmek ama bana nasip olmadı. o problemi geçtik çok şükür . bebeğimde sağlıklı Allah a şükür. şimdi tek derdim aldığım kilolar ve bana kalan çatlaklar... ilgili bölümleri okuyorum. bebeğim sağlıklıya okadar da tamıyorum kiloyu çatlağı. cünkü bu 2. hamileliğim ilk hamileliğim 4. ayımda düşükle sonuçlandı. bebeğim için birdaha aynı problem olmasın diye doğurana kadar her gün iğne vuruldum. bir gün bile aksamadı, 3.5 aylıkken yine düşük tehdidiyle karşılaştım 4. aydı down sendomu olabilir riskiyle amniyosentez yaptırdım, ama herşeye rağmen çok şükür 20 mayısta bebeğime sağ salim kavuştum. bundan güzel başka bir duygu yok. ve onun sağ salim doğması, şimdide sağlıklı olmasından sonra hiçbirşeyi takmaz oldum. söyleniyorum ama dilimde... hiçbirini iplemiyorum. bebeğimden önemli olamaz kilolarım, çatlaklarım.