- 23 Ocak 2007
- 1.461
- 7
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada teyzeleri prensesimin resmine bir bakarmısınız..Abisinin çektiği güzel pozlardan sadece bir tanesi..öylesine güzel kareler yakalıyor ki...Maşallah deyin prensesime teyzeleri :)) öpüyorum iyi bakın kendinize...
selenscim bahsettiğin fitil paranox değilmi? yarım mı vercez onu.ben unutmuşum 1 kere kulllanmıştım oğlumda sonra hep şurup kullandık
Selam kızlar, aşılardan ve ağrı kesici şuruplardan bahsetmişsiniz tam olarak okuyamadım mesajımı yazıp hemen çıkıcam bebişim huzursuz biraz...Bugün biz aşımızı yaptırdık bir kolundan birde bacağından yaptılar...kolundan yapılan aşı şişebilir kabuk bağlayabilir denildi...Ağrı kesici olarak calpol verebilirsiniz dediler ama ben onun yasaklandığını zannediyordum..henüz birşey kullanmadım ilaç olarak almadan da geldim eve umarım hafif atlatır...
Bu arada teyzeleri prensesimin resmine bir bakarmısınız..Abisinin çektiği güzel pozlardan sadece bir tanesi..öylesine güzel kareler yakalıyor ki...Maşallah deyin prensesime teyzeleri :)) öpüyorum iyi bakın kendinize...
Sevgili Mayıs anneleri,
Bu zamana kadar eşim ve ailesi ile ilgili tüm sıkıntılarımı sizinle paylaşıyordum..En nihayetinde doğumdan sonra saçmalayan hormonlarım sayesinde size anlattığım herşeyi eşime de anlatma cesareti gösterdim..Eşim karşılığında benimde ailemle ilgili bazı şeyler söylemeye çalıştı ama çok fazla bahane bulamadı tabi..Neticede istemiyorsam ailesiyle görüşmeyebileceğimi kendisinin de benim ailemle görüşmeyeceğini (sanki çok görüşüyormuş gibi) söyledi..Üstümden çok büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum..Annelik gerçekten insanı güçlendiriyor..Yani eşimin ailesinin bu zamana kadar yaptığı herşeyi sindirmeme rağmen en son Kpss sınavına girdiğimde bebeğe bakamamaları beni resmen deliye döndürdü..Kendime gelen her türlü sorumsuzluğa katlandım ama bebeğime karşı gösterdikleri sorumsuzluğa katlanamadım..Şimdi çok şükür artık huzurluyum..Meğer kimseyi taşımak zorunda değilmişim.. Sırf ilişkiler iyi olsun diye kasılıp durmak olduğundan farklı görünmeye çalışmak, duygularını içine atmak gerçekten insanı çok yıpratıyormuş..Ne olursa olsun herkes ne hissediyorsa içinden geçeni karşısındakine ya söylemeli yada anlayabileceği şekilde hissettirmeli..Ben bunu yapamadığım için nerdeyse sütüm kesilecekti..Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın..:enbuyukkk:
Sevgili Mayıs anneleri,
Bu zamana kadar eşim ve ailesi ile ilgili tüm sıkıntılarımı sizinle paylaşıyordum..En nihayetinde doğumdan sonra saçmalayan hormonlarım sayesinde size anlattığım herşeyi eşime de anlatma cesareti gösterdim..Eşim karşılığında benimde ailemle ilgili bazı şeyler söylemeye çalıştı ama çok fazla bahane bulamadı tabi..Neticede istemiyorsam ailesiyle görüşmeyebileceğimi kendisinin de benim ailemle görüşmeyeceğini (sanki çok görüşüyormuş gibi) söyledi..Üstümden çok büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum..Annelik gerçekten insanı güçlendiriyor..Yani eşimin ailesinin bu zamana kadar yaptığı herşeyi sindirmeme rağmen en son Kpss sınavına girdiğimde bebeğe bakamamaları beni resmen deliye döndürdü..Kendime gelen her türlü sorumsuzluğa katlandım ama bebeğime karşı gösterdikleri sorumsuzluğa katlanamadım..Şimdi çok şükür artık huzurluyum..Meğer kimseyi taşımak zorunda değilmişim.. Sırf ilişkiler iyi olsun diye kasılıp durmak olduğundan farklı görünmeye çalışmak, duygularını içine atmak gerçekten insanı çok yıpratıyormuş..Ne olursa olsun herkes ne hissediyorsa içinden geçeni karşısındakine ya söylemeli yada anlayabileceği şekilde hissettirmeli..Ben bunu yapamadığım için nerdeyse sütüm kesilecekti..Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın..:enbuyukkk:
gizemcim çok zoordur o göğüs yarıkları nasıl emziriyorsun ALLAH sabrını veriyor demekki mahmudda biraz olmuştu bende ama kremle geçmişti garmastan krem bende var hiç kullanmadım yakın olsan verirdim :) aşı günümüzde kontrolümüz var dr sorarım ateş düşürücüyü ama o fitil ateşi hemen düşürüyor mahmudda 1 kere kullanmıştım ama bebekler fitilden nefret ediyor :)) gizemcim rotavirus ve pnomokok ta yaptırdınmı??yaptırdıysan aşıların ücretleri nedir?
Teşekkür kızlar, çok şükür şimdi iyi ama akşama kadar çok huysuzlandı. gece yarısı oldu ancak rahatladı...
Gizemcim valla bize ağızdan vermediler anlamadım ki bende..aşı kartında çocuk felci ve karma aşı görünüyor işaretlemede mi hata var uygulamada mı karar veremedim...yarın arayıp sormayı düşünüyorum bakalım sabah ola hayrola...
Tülaycım teşekkür cnm...çok şükür seninde söylediğin gibi önemli olan sağlığı...Bebeklerimiz ne kadar iyi olurlarsa bizlerde o kadar iyiyiz...Allahım sağlık versin hepsine.......