sevdecim hadi seninde gözün aydın sağ sağlim kavuşmuşun yavruna ALLAHanalı babalı büyütsün.benim oğlumda gündüz bıraksam 3-4 saat uyur ben uyandırayım diyorum annem kıyamıyor acıksa uyanır diyor 3 saat felan uyuyor sonra uyandırıyorum sarılığımız pek yoktu gözlerinin beyazında biraz var ama oda önemli değil dendi kontrolümüz salı günü hem topuk kanı vericez hemde kontrol olucak benimde dikişlerim alıncak.sütüm nihayet geldi hatta gece göğüslerim çok dolduğu için oğlum alamadı göğüs ucumu eşimle sağmaya çaıştık bugünde hastanede elektirkli pompa olduğunu öğrendim sabah gittim sağdım biberona koydum ecil durumlarda vermek için bebeğim içmezde abisi içiyo sütü :)) hımm anne süt ne güzelmiş diyo :)
Kizlaaaaaaaaarrr Ben Geldim.... Anca Vakit Oldu Hemen Iyi Olduğumu Yazayim Dedim Sonra Aci Ve Sonu Mutlu Biten Hikayemizi Yazarim :)) Oğlişum 4 Kilo Doğdu 52.5 Cm Boyu Iyiyiz şimdi Uyuyor Sütümüzde Var çok şükür Ama şu Meme Ucu çatlaklari çok Fena Bidaha Doğurtuyor Beni..... Allah Herkeze Hayirli Doğumlar Versin Bir Avazda Kurtarsin.... Normal Doğumuda Beceren Varsa Haber Versin Yahuuu Ne Beceriksiz çikti Bu Mayis Anneleriii.... :)))))))) Hepinizi öpüyorum En Yakin Zamanda Görüşmek üzere....
Bugun Kayra'yi dr goturdum.Yuzu kizamik olmus gibi dokuntu oldu.Belki sutunu degistirir dr diye...Bu donemde yeni doganlarin cogunda oluyormus.Bi krem verdi,umarim gecer.Hazir gelmisken tartalim dedi ,halbu ki daha bir kac gun once gitmistik ve tartilmisti.Dr kilosunu gorunce soka girdi.Cok kilo almis dedi.Ayni gunde doganlarin bir cizelgesi var orada gostredi bizimki hepsini 3e katlamis.1ayda 1,5 kilo almis.Sutu azalt dedi.Zaten ben azaltmistim cunku yetistiremiyorum bende yalanci emzik veriyorum ama cok agliyor dedim.Boyle devam edrse cok kilo alir dedi.Bende dayanamiyorum o aglayinca ,bende agliyorum senağlama
Mercancığım bizimkinin yüzüde de kızamığa benzer birşey var,ilkin eşime bahene buluyordum,öyle işten geliyor sigara içmiş sakallar cıkmış..öpüyor meleğimin yüzünde birşeyler cıkartıyor diye,birkaç gün öptürmedim...ama baktımki yanaklarının her tarafında hala var
dediğin gibi kızamık gibi birşeyCADIARZU vücudunun bazı yerlerindede var..temizliğe eve gelen kadınım dediki hercocukta oluyor..anlamadım bende!dr başka ne dedi canım..neden oluyormuş acaba..??Bende haftaya nehirsuyu dr götüreceğim..doğru dürüs birşey yemiyor,zayıf geliyor gözüme ,iki emip bırakıyor uykuya dalıyor..sağıp kaşıkla yedirmeye çalışıorum oda yarısı üstüne yarısı ağzına öyle uğraşıyorum..sütüm var ama boşuna, senağlama
ahh gizemciim geçmiş olsun güzelim.oğluşun perişan etmiş resmen seniii.allah şifa versin.valla ben şimdiden badem yağını sürüyom inşallah faydası olur.badem yada zeytinyağını denedin mi gizem süt verdikten sonra sür emzireceğin zaman gazlı bezle sil.annem öle söledi işe yarıyomuş.onunda göğsünü ben fena etmişim oda zeytinyağı ile biraz yumuşuyodu rahatlardım dedi.ama zor ve meşakkatli bi yol be annelik gizem.kuzularımız için çekicez.yoksa hangimiz o acılara bile bile katlanır değil mi?
en geç çarşamba günü inşallah bu saatlerde kuzumu alıcam kucağıma inşallah.hepinizden dua bekliyorum.
canım haklısın valla bende farkediyorum ama elimde değikl çok üzlüdüm çok yıprattım kendimi inanki şu emzirme muhabbetinden anneliğimi nalmadımGizemcim.Benim hikayemi biliyorsun bu emzirmeyle ilgili.Ayni seyleri yasdim ve ayni bunalima girdim hem Mercan'da hem kayra'da.Benim dustugum hataya sen dusme.Emzirmek bir annenin coccugu icin yapabilecegi en guzel sey.Biz bunun icin yeterince caba gosterdik.Birde sutu oldugu halde,hersey musait oldugu halde sadece gogusleri bozulmasin diye emzirmeyen anneler(!) var.Bende bu emzirme konusundan dolayi agir depresyon gecirdim .Ama sunu anldim ki onemli olan cocujklarimizn ve biizm ruhen ve bedenene saglikli olmamiz.Bu depresyon oyle sinsi birsey ki farkinda olmadan insani icine cekiyor.Lutfen kendine dikkat et bebegine kim bakacak sen hastalanirsan .Sen gereken hersyi yaptiktan sonra takdir Allahin.Biz de mamaya donduk.Hem simdiki mamalar anne sutune cok yakin degerlere sahip.Annelerimizn zamnainda ki gibi muhallebi yapip vermiyoruz ki...Bizdeki turk tv de her ogleden sonra annne sutunu oven reklam cikiyor .artik esim u konuda ki hassasiyetimi bildigi iicn o saatte tv yi ceviriyor....
Gizemcim kendine dikkat et olmuyorsa olmuyor zorlama kendini de ruhunu da uzme canim .Oglusunla daha yapacagin cok seyler var.Ben de bunlari cok gec farkettim ,kendimi yiprattiktan ve depresyona bagli onlarca kiloyu aldiktan sonra.
mayıs anneleri nerdesiniz ben yanlızmıyım
ya evet gizemcim önce suni sancı ardından olmazsa sezeryan ama benim açılmama olduğu için dr suni sancı ile 2 saate doğurursun dedi.valla hadi bakalım inşallah.acayip strese girdim şimdiden.suni sancı hakkında da çok gözümü korkuttular.ayy umarım kızım o güne kadar gelir de bi problem yaşanmaz
Sabah 9:00'da doğum yapacağım arkadaşlar.. N'olur bana dua edin.. Biraz heyecanlıyım ve korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?