Sevdecim, Yasemincim geçmiş olsun..
Yarında bizim kontrolümüz var .. İnşallah sorun çıkmaz..Allah hepimizin bebişine sağlıklı, hayırlı bir ömür versin inşallah.. O kadar tatlı ve kıymetliler ki..
Sevdecim benimde sezeryandan sonra çok sıkıntılarım oldu..Gaz çıkaramadım..Hatta ikinci gün annem hastaneye beni ziyarete geldiğinde sancıdan yataktan kalkamadım o ana kadar dayanmıştım ama o andan sonra artık sancıya katlanamadım ve ağlamaya başladım..Doğum ne kadar kolay olduysa sonrasıda o kadar zahmetli oldu ama geçti çok şükür..Hastaneden resmen iki büklüm taburcu oldum..Allah kimseye yaşatmasın..Cumartesi alınacak dikişlerim benimde..
Şu an annem yanımda ve Allah razı olsun bana ve bebeğe iyi bakıyor..Gündüzleride kayınvalidem geliyor..Hamileliğim gibi yalnız geçmiyor bu dönem..
Mercancım hastanede ilk gün bana bebek doymuyor galiba mama verelim dediler..Hayır dedim, ben öyle deyince mama vermeye cesaret edemediler..Elimden geldiği kadar göğsümde ne varsa emzirmeye çalıştım, bebeğe memeyi aldırmak için ne kadar hemşire varsa uğraştılar, Allah hepsinden razı olsun, bana çok yardımcı oldular.Göğüs uçlarım kocaman olduğundan oğlum memenin tamamını değil sadece uçlarını kavrayabildi ve çok canım acıdı, hatta göğüs uçlarım kanlandı ama ne olursa olsun katlanmaya çalıştım..Ben kalkamadığım için oğluşum hep mememin üstünde uyudu..O kadar sevimliydi ki..Onun o hali bana herşeyi unutturdu..Bir sitede emzirmekle ilgili çok şey okumuş ama inanmamıştım..İnsan ancak yaşayınca anlıyor ..
Allah dileyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin..:1rolleyes: