- 18 Mart 2007
- 676
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar oğlum süpriz bi şekilde dünyaya geldi geçen çarşamba sezeryanla doğum yaptım doğum ikayemi bi ara yazarım bebişten fırsat bulup giremiyorum
Betulcum ,allah cok kolay bir sekilde bebegini almayi nasip etsin :1hug:
Elifcim (kardelen) insallah send eartik yavruna kavusursun hayirlisiyla,son gunler gecmek bilmiyor insana bilirim.Yaren dogum yapti mi kizlar,ben mi kacirdim acaba?
Ebruucm hakliisn.Bend eancak gece sute kalktikca uykum kaciyor o arada firsat bulup giriyorum.Dikislerim 1 ay olmasina ragmen gecmedi hatta 2gundur daha da kotu
bugun dr dan randevu alacagim umarim dikisler atmis demez.Cik sizliyor ve etrafi kizardi.
AYPERINCIM senin ki ne durumda?Agri ,yanma yapiyor mu?Birde kaynadigi icin sanirim bayagi bi kasiniyor.
ebrucuğum geçmiş olsun canım sarılık olayını fazla kafana takma sen biliyorsunki her doğan bebekte oluyor sık sık emzir gerisini düşünme geçer inş. bende sık sık emzirdim (zatenben dursanda duramıyor bizimki emmeden) geçti çok şükür kendi kendine. bide bebeklerinizin baş ucuna sarı bişey koyun devamlı işede yarıyor baya galiba büyüklerimiz boşuna yapmamış heralde eskiden nerde dr götürüceklerdi ışın tedavileri felan Allah veriyor her derdin dermanını bir şekilde işte.Betül ve kardelen Elif'imiz için son gün :))
Arkadaşlar perişan haldeyim..Sezeryandan sonra mahvoldum resmen..Sezeryan olduğum gün yanımda kayınvalidem kaldı..Güya anneme haber vermemiştim kötü olmasın diye ama kayınvalidemde ne bana ne bebeğe yetişebildi..Eşimde kalmadı yanımda..Ameliyat gecesi kalkıp yürümeyince ve söyledikleri ıhlamurda gelmeyince gaz çıkaramadım, hemşirelerin hasta bezi takması nedeniyle sonda yüzünden rahat uyuyamadım..Herşey kabus gibiydi..Rahmim ve dikişlerim hala ağrıyor..Dikişlerim inşallah sorunsuz bir şekilde cumartesi alınır..Bu arada oğlumun sarılık geçiriyor olması beni iyice delirtti..Annem yatak odamızdaki yatak yüksek olduğundan bizim odamızda bebekle kalıyor, ben küçük odada kendim kalıyorum, bebek ağladıkça annem bana getiriyordu ama sarılık olayını öğrenince gece hep yanımda tutmaya karar verdim..Haliyle yatak tek kişilik olunca çok tedirgin oluyorum uyuyup kalırsam diye....Resmen zombi gibi oldum..Bebek annemin yanındayken sürekli kulağıma ağlama sesi geliyor..Heralde deliriyorum diye düşünüyorum bazen ( Lohusalık depresyonum falan olmadı ama şu yaşadıklarım yüzünden ömrümden ömür gitti..Etrafımdaki herkese kötü davranıyorum elimde olmadan..
Bu arada ben dikişlerime rağmen bebekle kendim ilgileniyorum kucağıma alıyorum, emziriyorum, yatırıyorum..Siz de yaptınız mı bunları ??? Lütfen yaptık deyin yoksa bu kez de dikişlerime bişeyler olur mu diye cumartesiye kadar kafayı yicem ( Off yaaa ....
dün topuk kanımızıda aldırdık artık bir aylık olunca aşımız için gidicez sağlık ocağına.meme vermeye çalışıyorum aç bırakıyorum ağlıyor ondan sonra memeye abanıyo ama hala biberondan gelicek diye bekliyo snirleniyo tepiniyo .)) memenin ucundaki bitince güçsüz güçsüz çekmeye çalışıyor artık biberonu kestim anlıcanız.
ebrucum benim 2. olduğundanmıdır nedir ben hiç yatmadım hastanede sabah doğum yaptım öğlen sonda çıktı akşam gazım çıkınca dahada rahatladım.hatta hastanede bile oğlumun altını felan değiştiriyordum bazen.