neysencim ve şekercim normal doğumla bebişlerinizi kucağınıza almışsınız öncelikle size geçmiş olsun ve bebişlerinizi Rabbim analı babalı büyütsün bahtlarını açık olsun...öpüyorum sizleri....darısı başımıza..
ben yarın saat 2 gibi sezaryene giriyorum..hepinizde dua bekliyorum..biraz korkum var çünkü..bebişin suyu azalmış, harektleri de azaldı..dualarınıza ihtiyacım var...
valla tek duam bu ebru.rida da bugün kavuşuyo bebeişe kaldık senle ben burda.benim kayananam ooooo çoktan sıkıldı da işte bebek gelsin die avunuyo.bende hurma olayını epey abarttım ama bana mısın demiyo kız.yok anam ben anladım kız çıkmıca.neyse işin şakası emir ne zaman gelirse rabbimden o zaman
senin kontrol yarındı di mi?bence seni yarın alırlar doğuma
Betülcüm beni yarın hastaneye çağırdılar..Suni sancı denicekler..Olmazsa sezeryana dönerler heralde..Bakalım kısmet.. Korkmuyor değilim ama bir an önce bitsin istiyorum..
amanınnn iki normal doğum olmuş
şkericim ne neysen tebriklerrrrr
allh analı bablı büyütsün allh size bağışlasın
neysencim ve yasemincim keşke mama başlamasaydınız benim oğlan iki gün çıldırdı ağlamaktan yinede vermedim mama halada vermemekte direniyorum çünkü kilosunun artışı az
bakalım kilo alması böyle olursa bende mecburen başlayacam galiba ama başta çok vermek lazımki süt gelsin yoksa sütünüz gelmez
benim buaradc gögüs uçlarım çok fena her emzirmede ağlaya ağlaya veriyorum ondanmı etkilendim bilmem ama bugün sütümde azaldı sanki
ebru betül hadi amaaaaa ya ben sıkıldım sizin yaramazlar sıkılmadımı?
mercancım takvimin süper olmuş:)
güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?