2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı


Ridacim cok sevindim haberini alinca.Esinden sonra ,oglusuna da kavusuyorsun hayirlisiyla.Dualarim seninle ,umarim doguma girmeden okursun yazdiklarimi.Biliyorsun ben dogumdayken senin sesini duymustum.Umarim sende biizm dualarimiiz yaninda hissedersin.Stres olma hersey yolunda gidecek.Allah hyardimcin olsun canim
 
Ridacım canım Allah yardımcın olsun.. Bak oğluşun babasını bekledi..İnşallah Allah ikinize de hemencicik eve dönmeyi nasip eder canım.. Benim gidişatta sezeryan gibi gözüküyo (( Neyse vardır bunlarda da bir hayır..İnşallah bebişine sağlıklı bir şekilde kavuşursun ve hiçbir sorun çıkmaz canım..
 
Ridacım duaların için çok teşekkür ederim canım..

Elifcim (mercan) inşallah normal olur hala vakit var diye düşünüp moralimi bozmamaya çalışıyorum..Ama yinede herşeye hazırlıklı olmakta fayda var..

Betülcüm ya bak Yasemin doğurmuş, Rida bugün bebişini alcak kucağına Allah'ın izniyle..Bizim bebişlerin acaba hala zamanları mı var ki diye düşünüyorum..Bir hesaplama yaptım..Klasik yöntemde son adet tarihine 7 gün ekleyip 3 ay geriye gittiğinde muhtemel doğum yapma tarihin çıkıyor..Benimki 17 mayıs çıktı..Daha var yani..Bakalım hayırlısı..
 
Betülcüm valla bende oğluşun Boğa olmasını çok istiyodum, (hala da istiyorum) İnşallah olur..Bakalım hangimiz en son doğurcas :roflol:

Bu arada kayınvalidem yanımda, o da heralde hala doğum olmadığı için sıkıldı birazcık..Ama bekliyoruz şimdilik bir sorunumuz yok Allah'a şükür..

Bende biraz faydası olur belki diye ahududu çayı istemiştim kayınpederden ama böğürtlen bulabilmiş..Dün koca bi bardak içtim..Bebeğe bir faydası olduğumu bilmiyorum ama benim heryerim ağrıyo :roflol: Yani anlıcan hala bi numara yok..Allah vakti geldiğinde düğümünü çözecek İnşallah ..
 
amanınnn iki normal doğum olmuş
şkericim ne neysen tebriklerrrrr
allh analı bablı büyütsün allh size bağışlasın
neysencim ve yasemincim keşke mama başlamasaydınız benim oğlan iki gün çıldırdı ağlamaktan yinede vermedim mama halada vermemekte direniyorum çünkü kilosunun artışı az
bakalım kilo alması böyle olursa bende mecburen başlayacam galiba ama başta çok vermek lazımki süt gelsin yoksa sütünüz gelmez
benim buaradc gögüs uçlarım çok fena her emzirmede ağlaya ağlaya veriyorum ondanmı etkilendim bilmem ama bugün sütümde azaldı sanki
ebru betül hadi amaaaaa ya ben sıkıldım sizin yaramazlar sıkılmadımı?
mercancım takvimin süper olmuş:)
güle güle kullan
 
Yeni doğum yapanlarmı var artık sizi günlük takip edemiyorum evdeyim anneme geldim oradan nete girdim oda badana yaptırıyor...
Yeni doğum yapanlar hayırlısı olsun kızlar Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi nazardan korusun yaradan...
Benim doğumumada daha var 27 mayıs ama sanki haftaya doğacakmış gibime geliyor gününü beklemeden hayırlısı tabiki

Kendinize iyi bakın...sağlıcakla kalın...sevgiler
 

Betülcüm beni yarın hastaneye çağırdılar..Suni sancı denicekler..Olmazsa sezeryana dönerler heralde..Bakalım kısmet.. Korkmuyor değilim ama bir an önce bitsin istiyorum..
 
kimseler kalmamış buralarda bi betül kalmış ebruda yarın doğurur inşallah. 2 tane normal doğum olmuş ALLAH analı babalı büyütsün inşallah.doğumu bekleyenlerede ALLAH kolaylık versin...

gizemcim mamayı hastanede verdiler yani vermek zorunda kaldılar çünkü bebek beslenmezse sarılık olurmuş o daha tehlikeliymiş o yüzden verildi ama yine emzirdim.doymayınca mama takviyesi yapıyorum ama emzirmeye kararlıyım elimden geldiği kadar zorlucam ALLAH bilir artık.
 
betülcüm hiç ağrındamı yok tatlım...
benim belim ağrımaya başladı artık ve ufakaufak sancılarda oluyo....
benimde son 1 haftam kaldı bakalım....
 
Allahım nasıl özeniyorum mayısın cesur annelerine:)sonlara gelmiş ve suni sancının dayanılmaz acılarına(anlatılanlara göre)kulak asmayan ve normal dogum isteyen güzel anne adayları..inşallah herşey istediginiz gibi olur..bende bi cesaretlenip normal dogum olsun diyorum ama of ya genel anestezi olsun hep uyuyayım fikri daha baskın çıkıyor..tabi ben bunları kendi kendime düşünüyorum.devlet hastanesinde bir seçim şansım yok:)
 
Betülcüm beni yarın hastaneye çağırdılar..Suni sancı denicekler..Olmazsa sezeryana dönerler heralde..Bakalım kısmet.. Korkmuyor değilim ama bir an önce bitsin istiyorum..

Sevgili Ebru, doğumun umarım istediğin şekilde gerçekleşir ancak ben de sezeryan oldum ve inan çok rahat geçti. Benimki epidüral sezeryandı, doğum öncesi hazırlık, doğum sreci toplam 45 dakika sürdü, sonrasında da epidüral iki gün takılı olduğu için hiç ağrı hissetmedim. Karnımda koca bir şişlik oldu sadece, sanki karnımın içine sünger koymuşsun gibi o da yavaş yavaş inmeye başladı. Sezeryan olacak tüm annelere kesinlikle epidüral sezeryani tavsiye ediyorum. Tabii şunu da unutmamk gerekiyor, herkesin acı eşiği farklı olabiliyor, ama benim tüm epidüral yaptıran arkadaşlarım da benimle aynı görüşteler.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz

sevgiler,

Burcu
 

Gizemcim gogus ucum benim de paramparcaydi.Annemin yaninda bepanthen varmis onu 2 kere surdum .Mucize gibi iyi geldi.Ustelik henuz kirmizi olan catlaklara surersen ona da iyi geliyor.Burada bulamiyorum ben annemin verdigide bitti.Simdi bir giden gelen olursa annem kutu kutu yollayacak.Bi dene istersen sende canim
 
slm kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim.... Anca fırsat bula bildim...
Cuma günü yavruma kavuştum yarın tam bir haftalık oluyoruz :teytey: doğum bildiğiniz gibi sezeryan olcaktı.. epidural olmasını istedim iyiki öyle istemişim. doğumhanede çok heyecanlı ve eylenceli vakit geçirdim ortam çok neşeliydi bi anda tüm ayların stresi üzerimden gidi verdi.. ama o doğumhaneye girene kadar elim ayağım zangır zangır titremedi desem yalan olur herhalde. saat 14.18 de oğluşuma kavuştum gerçekten inanılmaz bir duyguymuş... ama sezeryanın yan etkileri beni maf etti. ayağa kalkamadım ikinci güne kadar tansiyonum bi türlü kendine gelmedi... ağrı kesicide tansiyon düşürdüğü için onu da kestiler sancıdan öldüm öldüm dirildim.. daha yeni yeni doğruldum valla. hala normal olamadığına üzülüyorum :çok üzgünüm: ama işin ilginç yanı cuma sabahtan son bir kez muayneye gittik nst bağladılar ve 10 dk. da bir sancım çıktı... ben hiç farkında değilim meğer doğum sancılarım başlamış o konuda biraz sevindim oğlum tam vaktinde geldi anlicanız :dance: doğum özetim böyle arkadaşlar. yenidoğan sarılığımız oldu ve yükseldi baya bi korktuk dr 2 günde bir kan vermeye çağırdı allahıma şükürler olsun bugün düştüğünü öğrendik. aynı durumda olacak arkadaşlara tavsiyem yarım saatde bir bebeğiniz uyuyorsa bile uyandırın ve emzirin...
 
şekercim ve neysen gözünüz aydııınn...
yaseminciğim sende doğuran mayıs annelerine katıldın:)inş biran önce sütün coğalır canım baştan benimde öyleydi sonradan normale döndü,şimdi idare ediyoruz,bolca sıvı gıda almaya çalışıyorum,komposta içiyorum ben.
ridacığım da almıştır şimdi mis kokulu meleğini kucağına:)
hadi kızlar ebru betül kardelen bekliyoruz sizleride..aman sağlıkla gelsinler...
murgizciğim ben ilk zamanlar inat ettimde mama vermedim şimdi idare ediyorum ..süt emmildikçe geliyor çünkü..kızlar asıl benim sorunun bebişim hiç emmiyor gibi geliyor iki emiyor bırakıyor sonrada ağzına zorla meme veremiyorum..ağlıyor huysuzlaşıyor,,sonra sabahlıyorum.kafamçokkarıştı.
 
doğumlarımız peş peşe gelmeye başladı artıık:))
sevde kayrak gözün aydın canım..Allah analı babalı büyütsün...:))
bende spinal sezer.oldum ,ameliyat sonrası rahattı kısa sürede ayaklandım ve dikişlerim hiç ağrı yapmadı..ama ameliyat esnasında yapılanları cok hissettim,sonra biraz daha uyuşturuldum,ve düşündüğüm gereçekleşmedi:1no2:
acı eşiği herkesin farklı,coğunluk iyi geçiyor arada benimgibi cıkıyor işte..süper bir olay epidur.spinal ama aslında birazda cesaret gerekiyor,endişeli korku halindede olmamak lazım..
 
Sevdecim hosgeldin sende aramiza.Bebisina Allah hayirli ve uuzn omurler versin.Sezeryanin zorlugu dogumdan sonra ki bir kacgunde.Birde dikisleerini cok zorlamayacaksin.benim nerdeyse 1 ay olacak ama zaman zaman dikis atiliyor veye yeniden igne batiyormus gibi ani aci hissediyorum.Tamamen iyilesmek biraz sure istiyor.
Sut sorunu herkeste ayni sanirim.Biz tamamen mamaya donduk.
Bugun Kayra'yi dr goturdum.Yuzu kizamik olmus gibi dokuntu oldu.Belki sutunu degistirir dr diye...Bu donemde yeni doganlarin cogunda oluyormus.Bi krem verdi,umarim gecer.Hazir gelmisken tartalim dedi ,halbu ki daha bir kac gun once gitmistik ve tartilmisti.Dr kilosunu gorunce soka girdi.Cok kilo almis dedi.Ayni gunde doganlarin bir cizelgesi var orada gostredi bizimki hepsini 3e katlamis.1ayda 1,5 kilo almis.Sutu azalt dedi.Zaten ben azaltmistim cunku yetistiremiyorum bende yalanci emzik veriyorum ama cok agliyor dedim.Boyle devam edrse cok kilo alir dedi.Bende dayanamiyorum o aglayinca ,bende agliyorum senağlama
 
sevdecim hadi seninde gözün aydın sağ sağlim kavuşmuşun yavruna ALLAHanalı babalı büyütsün.benim oğlumda gündüz bıraksam 3-4 saat uyur ben uyandırayım diyorum annem kıyamıyor acıksa uyanır diyor 3 saat felan uyuyor sonra uyandırıyorum sarılığımız pek yoktu gözlerinin beyazında biraz var ama oda önemli değil dendi kontrolümüz salı günü hem topuk kanı vericez hemde kontrol olucak benimde dikişlerim alıncak.sütüm nihayet geldi hatta gece göğüslerim çok dolduğu için oğlum alamadı göğüs ucumu eşimle sağmaya çaıştık bugünde hastanede elektirkli pompa olduğunu öğrendim sabah gittim sağdım biberona koydum ecil durumlarda vermek için bebeğim içmezde abisi içiyo sütü :)) hımm anne süt ne güzelmiş diyo :)
 
Sevdecim gözünaydın cnm..Allah analı babalı büyütsün...

Kızlar çok giremiyorum...Oğlum doğum telaşı ile biraz ilgisiz kalmıştı prensesten fırsat buldukca onunla ilgilenmeye çalışıyorum, arta kalan zamanda da dinlenmeye çalışıyorum...Hepinizi öpüyorum...Doğum yapmış bütün arkadaşlara geçmiş olsun diyorum yapacaklara da Allahtan kolaylıklar diliyorum.....
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…