yarın sabah yani yaklaşık 10 saat sonra bebeğim Allahın izniyle dünyaya merhaba demiş olacak. İnanılmaz bir duygu yoğunluğu içindeyim.Umarım herşey çok güzel gider ve bebeğimle sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda evimizde oluruz. Hepinize hayırlı akşamlar..Dualarınızı bekliyoruummmma.s.
yarın sabah yani yaklaşık 10 saat sonra bebeğim Allahın izniyle dünyaya merhaba demiş olacak. İnanılmaz bir duygu yoğunluğu içindeyim.Umarım herşey çok güzel gider ve bebeğimle sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda evimizde oluruz. Hepinize hayırlı akşamlar..Dualarınızı bekliyoruummmma.s.
öncelikle allh kavuştursun canım sanada ayperinedeGizemcim yeni takvimini nasil yaptin?Bende degistirmek istiyorum :sm_confused:
selaaam ben burdayım ve hala doğurmaya niyetim yok.daha doorusu kızımın gelmeye niyeti yok.drdan geliyorum.herşey normal.3.5 kilo civarında bi kızım olacakmış inşallah.drum izne gidicekmiş cuma günü salı dönecek inşallah o süreçte kızım süpriz yapmaz çünkü o zaman başka dra kalırız.2 günde bir nst ye giricem.bugünkü nst de sancılarım gözüktü ama bende tık yok gailba artık sancıya karşı duyarsızlaştım.bakalım kızım ne zaman gelecek?
Merhaba arkadaşlar,
Şimdi muayeneden geldim..Benim oğluşta Betül'ün kızı gibi naza çekti kendini..Gelmeye hiç niyeti yok..Cuma tekrar kontrole gidicem..Doktor tehlikeli döneme girdin sezeryan olabilirsin dedi senağlama Ben hiç istemiyorum ama başka çarem kalmazsa mecbur sezeryan olcam artık..Offf offf...:çok üzgünüm:
kızlar ben geldim.
pazartesi sezeryan olucam diye hazırlandım ama oğlum bir süpriz yaptı. pazar gecesi sancılandım pazartesi sabah 7:57'de oğlum doğdu. daha sonra detayları anlatırım. herkese allah kolay bir doğum nasip etsin. normal doğumdan korkanlar varsa benimki inanılmaz kolaydı. bence korkularınızı yenini. hepinizi öpüyorum kızlar by
kızlar merhaba 12.08.2008 saat 20.00 kızım damla dilam doğdu normal doğum yaptım 3 kilo doğdu çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin ama tek sorun var sütüm yok ve mama veriyorumbebeğimde tam doymuyo ve sürekli gazlı zorda çıkartıyo sanırım mamadan inşallah sütüm gelirde böle şeylere gerek kalmaz herkesi çok öptüm.
kızlar ben geldim.
pazartesi sezeryan olucam diye hazırlandım ama oğlum bir süpriz yaptı. pazar gecesi sancılandım pazartesi sabah 7:57'de oğlum doğdu. daha sonra detayları anlatırım. herkese allah kolay bir doğum nasip etsin. normal doğumdan korkanlar varsa benimki inanılmaz kolaydı. bence korkularınızı yenini. hepinizi öpüyorum kızlar by
kızlar merhaba 12.08.2008 saat 20.00 kızım damla dilam doğdu normal doğum yaptım 3 kilo doğdu çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin ama tek sorun var sütüm yok ve mama veriyorumbebeğimde tam doymuyo ve sürekli gazlı zorda çıkartıyo sanırım mamadan inşallah sütüm gelirde böle şeylere gerek kalmaz herkesi çok öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?