Kizlar 12saat sonra annemin ucagi.Son gunumuz cok guzel gecti bunda esiminde katkisi buyuk tabi.Ama biz iki dakikada bir goz goze geldikce agliyoruz senağlama
Annem bende ziyade torunlarinda ayriliyor diye agliyor lülülülülülü bize aglayan yok yani.Yarin havaalininda cok zor dakikalar bekliyor biziiii senağlama senağlama
ebrucuğum,ridacığım bu kadar dayandınız inş normal doğum yaparsınız ve hayırlısıyla coook kolay bir doğum olur..bizimle güzel haberlerinizi paylaşırsınız..
ayperincim çok teşekkür ederim ama malesef kontrolden geliyorum. bebişimin suyu azalmış, pelvis sınırda ve vücudumda ödem oluştuğu için ve üstelik bebişin kafası kanala henüz yerleşemediği için normal doğum yapma şansım yokmuş..perşembe günü öğlenden önce yada sonra sezaryene alınacağım..yarın netleşecek durum..
herkesten dua bekliyorum..senağlama
ebrucum inşallah sen ve isteyen herkes normal doğum yapar..hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım başka bir endişe taşımıyorum...
sağol ayperincim ama ben spinalde heyecanlanırım ya o yüzden genel olcak kısmetse hayırlıs bakalım
ridacığım hayırlısı böyleymiş demek canım bebişine bişey olmadan gelsin dünyaya dualarımız seninle arkadaşım bende pazartesi doğurucam kısmetse allah yardımcımız olsunŞenizsaadetçim ALLAH fıratına uzun ömüler versin, analı babalı büyütsün, cennet kokulu bebişini bizim için de öpmeni istiyorum senden geçmiş olsun canım...darısı başımıza..
perşembe günü de ben giriyorum sezeyane...dualarınızı eksik etmeyin ne olur..
ayperincim çok teşekkür ederim ama malesef kontrolden geliyorum. bebişimin suyu azalmış, pelvis sınırda ve vücudumda ödem oluştuğu için ve üstelik bebişin kafası kanala henüz yerleşemediği için normal doğum yapma şansım yokmuş..perşembe günü öğlenden önce yada sonra sezaryene alınacağım..yarın netleşecek durum..
herkesten dua bekliyorum..senağlama
ebrucum inşallah sen ve isteyen herkes normal doğum yapar..hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım başka bir endişe taşımıyorum...
kimseden etkilenmeden en iyisini güzelini sen karar veririsin canım,heyecanlanırım diyorsan genel olmalı bencede:sm_confused: sezery.sonrasındada düşünme, 2.gün içinde ayaklanıyorsun,1 hafta içindede kendine geliyorsun hareketlerin biraz daha rahatlıyor,bebeğini emzirmekte yardım alırsan daha rahat oluyor..zaman geçtikçede ağrın azalıyor o yüzden gözünde büyütme sakın,inş rahat dilediğince bir doğum olur..a.s
Saadetcim gozun aydin , hosgeldin aramiza.Allah saglik sihhat versin yavruna...
Ridacim kendini strese sokma lutfen .Annemin en sevdigi sozdur'Allah hem ayirir,hem kayirir' der hep.Senin icin hersey yoluna girdi.Esinde geldi.Hersey cok daha guzel olacak.
Ervuscum korkunu cok iyi anliyorum.Ama sezeryanda korkulacak hic bie sey yok.Dogum oncesinde de,dogum esnasinda da hic bir sey hissetmiyorsun.Biz esimle sohbet ederek bebisimize kavustuk.Nazeyle bizim bahsettigimiz konu dogumdan sonra ki gunler.Sonucta bu bir ameliyat ,insan elini kesse bile bir kac gun sizisi gecmiyor.Insan az cok neler yasayacagini biliyor.Yoksa sezeryanda hicbir sey hissetmeyeceksin.Ustelik hatirladigim kadariyla yasin cok genc hersey senin icin cokkkkkkkk daha guzel gececek buna eminim.Gonlunu ferah tut.Strese girer olumsuz dusunursen terslikler ust uste geliyor.Umarim en kisa zamanda burada guzel haberlerini konusuyor oluruz :1hug:
güzelresim canım ne güzel saatler kaldı bebişine kavuşmana dualarımız seninle hayırlı doğumlar arkadaşıma.s.yarın sabah yani yaklaşık 10 saat sonra bebeğim Allahın izniyle dünyaya merhaba demiş olacak. İnanılmaz bir duygu yoğunluğu içindeyim.Umarım herşey çok güzel gider ve bebeğimle sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda evimizde oluruz. Hepinize hayırlı akşamlar..Dualarınızı bekliyoruummmma.s.
Ayperincim sagol canim.Annem dun gitti.Ne o istedi gitmek,ne de ben....Cocuklardan ayrilmak zor geldi.Zaten 1 gun onceden aglasmaya baslamistik.Havaalaninda da cok kotuyduk.Eve gelince Mercanda kiskanclik had safhaya geldi.Annem idare ediyordu onu.Dunden beri Kayraya sut vermeme bile izin vermiyor.
Esimde sagolsun her zamanki anlayissizligiyla dun kavga ettik .Beni kuzeninin yaninda bir guzel paylayip azarladi.Ustune ustluk oyle bir bagardi ki yok yere...Cok canim yandi.Bende butun gece agladim.Insanin uzuntusunu bile anlayip ,anlayis gostermiyorlar...senağlama
Kayra'nin da uyku duzeni bozuktu.Doymak nedir bilmedigi icin,gece uykumuz yok gibiydi.Aldigi sutte agir gelmeye basladi heryeri kizamik gibi kizardi ,sonra da bakla gibi kabardi.Bende cozumu yalanci emzikle buldum :sm_cool: Her agladiginda sut vermiyorum.Emzikle butun gece nerdeyse deliksiz uyuyor.Belki sende de etkili olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?