Allah analı babalı büyütsün.ne güzel bir duygudur:dance: benimde 1 haftam var umarım tüm hamişler bebeklerine sorunsuz bir şekilde kavuşur.
merhaba güzel resim
seninle doktorlarımız aynı canım bende osmangazi tıp merkezi ibrahim beye gitmeye başladım
ilgisinden çok memnumum dün ilk kez nst yede girdim sorun yok allahıma şükür
yalnız 36+5 olmama rağmen 2 hafta sonra gel dedi
ben 1 hafta sonra çağrır diye düşünüyordum hep 2 haftada çağrıyo
sen ne kadar sıklıkla gidiyorsun canım
bidi doğumunu genel anestezi ilimi yapacaksın ?
happycim çok sevindim canım bebeğine kavuşmuşun sağ sağlim ALLAH analı babalı büyütsün darısı hepmizin başına inşallah.
gizemcim sütünmü yetmiyor acaba?mama veriyormusun?mama verirsen seni emmez dikkat et gece emzirmeye çalış gece ne kadar çok emzirirsen sütün o kadar fazla olur benden bir tavsiye...
güzelresim canım ben ilk sezeryanımı belden iğneyle yapmıştım çok fena bel ağrısı çektim baya zordu bende de bel fıtığı var birde aşırı heycanlanıyorum tansiyonum fırlıyo uyutmuşlardı o yüzden bende genel istiyorum zaten çok fazla uyumuyorsun <ameliyat masasından kalkmadan anestezist uyandırıyor
kardelencim sende olmasan bizim doğum çetelemizi kim tutacak yarın bir gün gidersen kim yapacak listemizi bi tane çırak alsaydın yanına :))
kızlar selam kontrolden geldim bebiş iyi ama kilosu az çıktı neden anlamadım moralim bozuldu 2 700 çıktı doğuma 10 gün var doktorum ultrasona fazla güvenme kilo konusunda tam kilosu belli olmaz dedi bilmiyorum ya kafam karıştı
canım bende öyle düşünüyorum üçü geçer diye ama beni gören karnımda 3500 kilo bebek var sanır inşallah ultrason yanılıyodur aman sağlıklı olsunda ne yapalım hayırlısıŞenizmoralini bozma canım çünkü daha 10 günün var ve bebeğin 3 kiloyu geçer bu sürede.geçmesede hiiç üzülme çünkü benim yiğenim 2800 doğmuştu hemde tam gününde hiçbir sorun yaşamadık ve şu anda 12 yaşında oldu.lisanslı basketbolcu. sağlığı yerinde olsun gerisini hiç takma derim.. a.s.
canım bende öyle düşünüyorum üçü geçer diye ama beni gören karnımda 3500 kilo bebek var sanır inşallah ultrason yanılıyodur aman sağlıklı olsunda ne yapalım hayırlısıŞeniz
kızlar selam kontrolden geldim bebiş iyi ama kilosu az çıktı neden anlamadım moralim bozuldu 2 700 çıktı doğuma 10 gün var doktorum ultrasona fazla güvenme kilo konusunda tam kilosu belli olmaz dedi bilmiyorum ya kafam karıştı
ay bide geçen salı konturole gittiğimizde hastanede annem dediki birine baksana çıta gibi ne güzel diye. bende dedimki anneme dur daha var şişecek oda benim gibi diye. görseniz asla anlayamazsınız arkadan önden bile hamile diye şalıyla kapatmış ama azıcık karnı var benim 3 aylıkken olan karnım bile daha büyüktü. sonra beraber nst ye girdik. sordu ebe kaç haftalık diye 39 demesinmi:1shok: bayılıp düşücektim. o bebek onun neresindeydi anlamadım sıçan doğurucak heralde(hemen sıçan doğurturuz kıskançlıktanjeyyar) çok merak ediyorum nasıl bi bebek çıkıcak ondantatlicadiarzu
kardelencim inanki zayıf kadınlar tosun doğuruyo benim akrabam var iki kız kardeş okadar zayıf ikiside tosun doğurdular bende aldım 20 kilo sağlıklı gelsinde eli ayağı düzgün napalımŞenizcanım ya benimde öyle olmuştu biara kilosu iyi giderken bi ara düşük külo dedi doktor bana duruş pozisyonuyla alakalı olabilir dedi popo baş mesafesi ölçümlerinden filan çıkartıyorlar kilosunu galiba. sonraki gidişimde normale döndü iyiydi kilosu. insan şuanki görüntümüzden fazla kilolu bebek bekliyor ister istemez. 25 kilo aldım nerdeyse toplasan 5i çoçuk eşi meşi filandır geri kalanı neremize alıyoruz anlamadım:uhm:
ay bide geçen salı konturole gittiğimizde hastanede annem dediki birine baksana çıta gibi ne güzel diye. bende dedimki anneme dur daha var şişecek oda benim gibi diye. görseniz asla anlayamazsınız arkadan önden bile hamile diye şalıyla kapatmış ama azıcık karnı var benim 3 aylıkken olan karnım bile daha büyüktü. sonra beraber nst ye girdik. sordu ebe kaç haftalık diye 39 demesinmi:1shok: bayılıp düşücektim. o bebek onun neresindeydi anlamadım sıçan doğurucak heralde(hemen sıçan doğurturuz kıskançlıktanjeyyar) çok merak ediyorum nasıl bi bebek çıkıcak ondantatlicadiarzu
yasemincim kilosu çok güzel gidiyordu demekki büyüdükçe bebek yanılmalar artıyo dediğin gibi sağlıklı olsunda önemli olan o canımŞenizyarencim daha önceki kiloları nasıldı bebeğinin?o kilo ölçümünü ltrasonda bir noktadan diğer noktaya ölçüyorlar bilgisayar otomatik olarak kilosunu veriyor bebeğin o ölüçüme göre yani 1mm bile oynasa kilosu farklı çıkabiliyor ben aynı gün 2 dr gittim ikisde farklı hafta ve farklı kilolar söylemişti bana çok önemseme sağlığı daha önemli doğunca daha hızlı kilo alıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?