Murgizciğim,hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım:)
Çok zor ama heyecanlanmamaya çalış olur mu yerimseniben heyecanlandıkça bebişin kalp atışları değişiyor cünkü..
Ervuscuğum doğumdan korkman cok normal,ama Allah veriyor herşeyin kolaylığını ..gözünü acıp kapatınca geçiyor,bebişini eline alınca herşeyi unutuyorsun..doğum anına odaklanırsan daha cok zorlanıyorsun,acını ağırlaştırıyorsun,güzel şeyler düşün canım,bebeiğini düşün sonrasını düşün...süprizzzzz
Ebrucuğum düğün oldu da sende rahatladın cevrendekilerde rahatadı...canım,üzerinde yarattığı stres geçmiştir inş..aklında bolca görüntü ve konuşma kalabalığı kalmıştır..bundan sonra uzak olsunlarda amaaan..dikkat et canım kendine..kendini düşün..
arkadaşlar sağolun ridacım ebrucum kardelencim inş yarın size gün ve saatini verecem hayırlısıyla
ya kıslarrrr benim oğlum çok hareketli kaç gündür canımı yakıyo hatta bugün yerini değiştirmiş anlamadım kendini ne şekle sokmuş ama bu haftada yer değiştirmesi şaşaırttı beni daha önceden sol tarafımda olan ayacıkları 180 derece yön değiştirmiş sağ tarfıma gelmiş senırsam
sağol canım Şeniz
canım tavsiyeni dikkate aldım çok sağol uyardığın için inş heyacanım çok olmaz çok korkağımdır kan alırken kalbim küt küt artar normalde
zaten şu an dururum iyi ama ameliyat günü nasıl olurum bilmiyorum allahın yardımıyla inş sağ sağlim kurtulacağımıza inanaıyorum heycanda yapmam inş
sende denizine iyi bak canım uykusuz kalıyormuşun allh yardımcın olsun
of heyecanlandım yahu sanki ben gidicem doğuma senin yerine.kafamçokkarıştı
bende anlamış değilim bi orda bi burda aylaklar eller karıştı birbirine artık karnım yuvarlak bile durmuyor çarpılmış gibi hep yamukzavallıcıkların yerleri kalmadı ne yapsın yavrucuklar
Canım benim,bende kan alınırken ameliyatta gibi fena olurum..o yüzden diyorum..yasakkelime son gün cok stres yapmıştım ve bebeğimi etkiledi..aman sakin olmaya çalış,güzel güzel oğluşuna kavuşma zamanını düşün:))inş canım herşey güzel olacak:) sadece kendini strese sokmamaya çalış..:)
ben sabah uykusuzluktan baygın haldeydim,biraz uyudumda rahatladım..annem olmasa neyapardım bilmiyorum..şimdi değerini daha çoook anlıyorum..
aaaaaaaaaaaaaaa takvim geldi...............................
mercancım anneme dokundurttum çok yumuşaşamış diyoonaniknanik:)))))))))
canım inş sağ sağlim kucağıma alırımda minik yavrumu sütümde dolar taşar ama zaten ilk 3 gün zaten fazla gelmiyo diyolar
mercancım çok teşekkür ederim öyle bi dururmda sana haber veririm canım arkadaşım benide düşünürmüş Şeniz
mercan ya canım bende bişiy duydum dereotu sütü artırıyomuş yğurda doğra ye diyolar çok iyi geliyo diyolar
bide bu çaylardan denedinmi sütü arttıran
arkadaşlar sağolun ridacım ebrucum kardelencim inş yarın size gün ve saatini verecem hayırlısıyla
ya kıslarrrr benim oğlum çok hareketli kaç gündür canımı yakıyo hatta bugün yerini değiştirmiş anlamadım kendini ne şekle sokmuş ama bu haftada yer değiştirmesi şaşaırttı beni daha önceden sol tarafımda olan ayacıkları 180 derece yön değiştirmiş sağ tarfıma gelmiş senırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?