canım ya bide emzşrme savaşına girmişin allah yardımcın olsun ya çok zorlanmışın ama bu şekil vermeye kalkarsan sütün azalır ve kesilir diyolar canım ya
emmeye zorla bence sende bu süt yapan çaylardan falan tüket
ay ne bileyim ayyyyy sanki çok biliyomlülülülülülü
yaaaaaaaa benim de gögsüm yumuşacık yaaaaaaaaaaa
hatta hamişlkten önce bile böle yumuşak değildi
başlarda çok büyüdü sertlerşti şimdi normal oldu ve yumuşadıbenneyaptımki
Canimcim sende de bende ki sorun olmus ..Umarim senin sutun gelir ama sana tavsiyem simdiden arastir.,Gelmezse ne yapabilirsin diye...Ben bi hemsireden bir hap ismi aldim tamamen dogal ilac degil aslinda ve sutum azaldi diye bende ondan bugun siparis verdim.Ben deneyeyim cokkkkkkkk artiriyomus faydasini gorursem sana yollarim istersen....Annem 12 mayista donecek onunla gonderebilirim.Bana haber ver mutlaka
kızlar ben burdayım ve halden doğurmadım.kızım pazar günü sabahı şaka yaptı bize sancılarım artınca hastaneye gittik.3 saat sancı çektim.ama ne açılmam oldu ne suyum geldi.dr da suyun gelmeden ben müdahele etmek istemem.ama sancı çekmek istemiyosan pazartesi sezeryana alayım dedi.yok dedim normal yolu varsa nornal doğuracağım.oda suyun gelmediği müdddetçe sorun olmaz dedi.bi serum bağladılar sancıları azalttılar eve yolladılar.şimdilik iiiyim
nazecim inşallah bugün güzel habeerlerle dönersin güzelim.ee şimdi artık mayıs bebekleri gelmeye başlayacak.alışsak ii olur
gizemcim son ikiye girmiş biri olarak epey heyecan artmıştır.ama diorum ya planlı olması en azından stresi azaltıyo.
mercan benimde en büyük derdim süt veremem korkusu.ya sütüm olmazsa die deli gibi korkuyorum.umarım öle bi sıkıntım olmaz
Günaydın arkadaşlar,
Ben kına gecesini ve düğünü yapıp geldim jeyyar,
Kına gecesini kayınvalidenin yatak odasında, eşimin kuzeniyle sohbet ederek
düğünüde de bir sandalyenin tepesiyle wc arasında mekik dokuyarak geçirdim..
Herkes bana doğum ne zaman diye sordu..Düğünün tek karnı burnunda hamilesi olarak baya bi zorlandım..Eşimin kuzenlerinden ikisi de hamileymiş ve ikisininde hamileliği çok zor geçiyomuş..8 aylık hamile olan kuzenin erken doğum tehlikesi ve sürekli sancısı, 3 aylık hamile olanın ise şiddetli mide bulantıları varmış..Anlatılacak çok şey var ama oğluş bugün biraz fazla hareketli oturdukça canım çok acıyo..Artık ne şekil oturacağımı yada yatacağımı bile şaşırmış vaziyetteyim..
http://www.kadinca.net/haberyazdir3276/sicaklarda_ne_yemeli
MURGİZİM SENİNDE SON 2 GÜNÜN HAYIRLISIYLA DOĞUR CANIM BİZLERE GÜZEL HABERLERLERLE DÖN İNŞALLAH KOLAY Bİ DOĞUM OLURDA BENİMDE İÇİMİ RAHATLATIRSIN ÇÜNKÜ BENDE KORMAYA BAŞLADIM AMA KAVUŞMAKTA İSTİYORUM Şeniz
Gizemcim İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.. Allah bebişine ve sana yardımcı olsun..
Ervuscum doğumdan korkma canım..Yani ben kiminle konuştuysam hep kolay oldu diyorlar..Önemli olan belirtileri iyi takip etmek sanırım..Oğluşumda yerinden sıkılmışa benziyo..
kızlar ben burdayım ve halden doğurmadım.kızım pazar günü sabahı şaka yaptı bize sancılarım artınca hastaneye gittik.3 saat sancı çektim.ama ne açılmam oldu ne suyum geldi.dr da suyun gelmeden ben müdahele etmek istemem.ama sancı çekmek istemiyosan pazartesi sezeryana alayım dedi.yok dedim normal yolu varsa nornal doğuracağım.oda suyun gelmediği müdddetçe sorun olmaz dedi.bi serum bağladılar sancıları azalttılar eve yolladılar.şimdilik iiiyim
nazecim inşallah bugün güzel habeerlerle dönersin güzelim.ee şimdi artık mayıs bebekleri gelmeye başlayacak.alışsak ii olur
gizemcim son ikiye girmiş biri olarak epey heyecan artmıştır.ama diorum ya planlı olması en azından stresi azaltıyo.
mercan benimde en büyük derdim süt veremem korkusu.ya sütüm olmazsa die deli gibi korkuyorum.umarım öle bi sıkıntım olmaz
Günaydın arkadaşlar,
Ben kına gecesini ve düğünü yapıp geldim jeyyar,
Kına gecesini kayınvalidenin yatak odasında, eşimin kuzeniyle sohbet ederek
düğünüde de bir sandalyenin tepesiyle wc arasında mekik dokuyarak geçirdim..
Herkes bana doğum ne zaman diye sordu..Düğünün tek karnı burnunda hamilesi olarak baya bi zorlandım..Eşimin kuzenlerinden ikisi de hamileymiş ve ikisininde hamileliği çok zor geçiyomuş..8 aylık hamile olan kuzenin erken doğum tehlikesi ve sürekli sancısı, 3 aylık hamile olanın ise şiddetli mide bulantıları varmış..Anlatılacak çok şey var ama oğluş bugün biraz fazla hareketli oturdukça canım çok acıyo..Artık ne şekil oturacağımı yada yatacağımı bile şaşırmış vaziyetteyim..
Bu arada anne sütünün artırılmasıyla alakalı aşağıdaki linkleri buldum..İlginizi çekiyorsa göz atabilirsiniz..Ama bu konuyla ilgili olarak bir uzmanın söylediği çok önemli bir söz var "Eğer siz emzirmek istiyorsanız sütünüz mutlaka gelir sadece stress yapmayın"yerimseniben
[/url]
evruşum yarın gitcem kontrole yarın belli olcak
çarşambada olabilir dedi dr bakalım yarın haber vercem gün ve saatini size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?