Hehe...bende gidemedim bugün doktora...Malesef randevu almayı unutmuşuz :)) yarın için aldık...bugün için bütün randevular doluymuşda :))
Ervuscum bu durumda sen geç bile kalmışsın yani :roflol:Sen geç kalmışsın gerçide bize ne demeli..:uhm:
Bugün doktor bana kaç yaşındasın diye sordu...30 dedim ( halbuki kendimi hiç 30 hissetmiyorum biliyormusun yani ben en son 22 yaşında takıldım kaldım..O kadar şey yaşadım hala kendimi 22 yaşında sanıyorum..Doktora yaşımı söylerken bile bi an durakladım kaç yaşındaydım ben diye) Ben 30 deyince doktor hanım bana "bu yaştan sonra ben sezeryanı daha çok tavsiye ediyorum" dedi..Tabi bende içimden "oha, ne varmış ki yaşımda sanki 60 yaşındayımdayım da sancı gelince katlanamıcam" diye düşündüm..:roflol: Neyse sonuçta doktor benim kararlılığımı görüp fazla ısrar etmedi..Allah hepimize kolay doğum nasip eder İnşallah..
Merhaba arkadaşlar bugün test sonuçlarını gösterdim doktora şu an bi sorun yok..Mayısın 1'inde kontrole gitcem tekrar..
Yani Gizemcim sen bebişini kucağına alacağın gün ben eğer o zamana kadar doğurmamışsam gidip kontrol olcam..:roflol:
Ay az kaldı yaaaa ....Çok heycanlıyım, içimde kelebekler uçuşuyo gibi sanki, ne zaman olacağını tam bilmeyince insan daha da bi heyecanlanıyo ama korku yok çok şükür sadece heyecan var :dance: Yani nerdeyse 2 hafta gibi bir zamanım kaldı..Bakalım 40 haftayı tamamlıcak mı benim oğluş..
Allah sezeryan tarihleri belli olan tüm annişlere de yardım etsin inşallah..Herşey yolunda gider de hepimiz bebişlerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz inşallah..
Bu arada arkadaşlar hala anakucağı almayan arkadaş kaldıysa size bir tavsiyem var ;
http://www.sanalmagaza.com.tr/Produ...472&n=Pilsan 07 502 Ana Kucağı ve Oto Koltuğu
Ben bu ürünü sipariş ettim bugünde teslim aldım..Çok detaylı ve pahalı markalara para vermek yerine bu ürünü alabilirsiniz..Fiyatıda tüm pahalı markalara göre çok uygun, kargo ücreti yok...Üstelik ürünü sipariş ettiğim siteden bir de çok şirin bir plaj seti oyuncak hediye göndermişler..
http://www.sanalmagaza.com.tr/Produ...Pilsan 06 123 Papatya Kova Takımıyerimseniben
Sonuçta sadece bir yıl kullanacağınız bir ürüne sadece markası için çok para vermeyin derim..Hastaneden çıkarkende kullanabilirsiniz..
merhaba kızlar: herkesin durumu iyi görünüyor birşey karırmadıysam tabii.
bugün canım çok sıkkındı. okuduklarımı doğru düzgün hatırlamıyorum bile. kendimi o kadar yalnız hissettim ki anlatamam tam size yazayım dedim misafirim geldi. gelen arkadaşım 3 yıllık evliliğini 11 gün önce bitirdi. bir ay sonra 2 yaşına girecek bir de oğlu var ve boşanma sebebi şiddet. inanır mısınız düğün sabahı başlamış dayak... onunla konuşunca daha bir canım sıkıldı. çünkü ilişkilerine tanık olduğum bir çiftti. ve eşi çıkarken o kadar korumacı ve anlayışlıydı ki... aklım almıyor şu anki durumlarını.
onun başında bu dertler varken bir de kendi dertlerim le sıkkmak istemedim kızı. iyi ki kurmuşlar bu siteyi ve iyiki sizlerle aynı döneme denk geldim. size anlatınca rahatlıyorum ve yüzünüzü görmesem de, hayatlarınızı tanımasam da sizler arkadaşlarımsınız benim. umarım doğumdan sonra da görüşmeye devam ederiz böyle.
Ervuscum bu durumda sen geç bile kalmışsın yani :roflol:Sen geç kalmışsın gerçide bize ne demeli..:uhm:
Bugün doktor bana kaç yaşındasın diye sordu...30 dedim ( halbuki kendimi hiç 30 hissetmiyorum biliyormusun yani ben en son 22 yaşında takıldım kaldım..O kadar şey yaşadım hala kendimi 22 yaşında sanıyorum..Doktora yaşımı söylerken bile bi an durakladım kaç yaşındaydım ben diye) Ben 30 deyince doktor hanım bana "bu yaştan sonra ben sezeryanı daha çok tavsiye ediyorum" dedi..Tabi bende içimden "oha, ne varmış ki yaşımda sanki 60 yaşındayımdayım da sancı gelince katlanamıcam" diye düşündüm..:roflol: Neyse sonuçta doktor benim kararlılığımı görüp fazla ısrar etmedi..Allah hepimize kolay doğum nasip eder İnşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?