Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
happy sky mrb canım maaşlh bebişine çok güzel herşeyin yolunda olması çok güzel canım
evet canım aramızda 1 gün var bakalım hangi bebiş erken gelcek:)
benimde kaburgalarımın batıyoooobenimkide inmedi herhalde ki
Kızlar öğlen annemle oğluşun tüm eksiklerini aldık hiçbirşeyi kalmadı oyuncak filesini bile aldım sadece bezi kaldı yavruşumun bugün beşiğinide getiriyorlar içim içime sığmıyor sizlerle paylaşmak istedim mutluluğumu inşallah hep böyle mutlu anlarımız olur sıcacık yuvamıza bekliyoruz artık oğluşum seni hayırlısıyla ayy bunları yazarken bile gözlerim doldu Allahım sen herkese yaşat evlat sevgisini kimseyi mahrum etme bu kutsal Annelik duygusundan
Hepinizi öpüyorum iyi tatiller hepinize kızlar a.s.
çatlaklara gelince ebrucuğum benimde sen gibi karnımın alt bölgeleri kırmızılı.. üste süre süre farketmemişim:smiley-cool: geçen gün eşim farketti hemen oralara yoğunlaştım artık:smiley-cool: ben badem yağı sürüyorum karın bölgeme. bu arada göğüslerimin artık dışa doğru olan halkaları acayip çatlak ve kahverengi kabuk bağlamış vaziyette uçlardaki kabuklar döküldü de.. böyle olan var mı acaba? onun önlemine geç kaldım. ama geçen haftadan beri de şu lansiloh denen meme ucu kremini kullanıyorum.. birde şu sağ kaburga ağrısı çıktı başıma bir haftadır. akşamları eşim voltaren jel sürüyo ama nafile. ebrucuğum sanırım sen demiştin aşağı indi galiba çünkü kaburgalarım rahatladı diye.. inş. bebişim iner de bende rahatlarım hemde böyle anlarım belki indiğini. bir de gebelik.org da okumuştum bunu.. bakalım.. .
Merhaba arkadaşlar,
Bizde bugün eşimle bebeğin eksiklerini tamamlamaya çıktık, eşim anakucağının mantığını hala anlayamadığından ana kucağı alamadık..Eşim bunu taşıyana kadar bebeği kucağımızda taşırız daha iyi dedi..Tabi taşıyacak olan o değil..Belim ağrıyor deyip sıyrılacak işin içinden zamanı gelince, mecbur taşıyan ben olcam yine Çok üzgünüm çoook
Bu arada bugün kayınvalidemler geldi..Benim hamileliğimden ziyade kendi düğünlerinin derdindeler her zamanki gibi..Bana "düğünde ne giyeceksin" diye sordular..Yahu ben kendimi zor taşıyorum, o zamana kadar doğuradabilirim..Ne giycemi ne bilim?? Hadi doğurmadım diyelim bu gidişle popomu kaldıramıcam oturduğum yerden..Ayrıca niye ben masrafa giriyorum her seferinde onların yüzünden onu da anlayabilmiş değilim, onların düğünü için kıyafete vereceğim paraya oğluşuma anakucağı alırım sengözlerimebaksanab..Nişanda da böyle oldu..Bana zorla hiç ihtiyacım yokken kıyafet aldırdılar, üstelik sırf onların sülalesi bişey söylemesin diye iğrenç bişey aldım..Hayatım boyuncada bir daha giymem heralde..Ay sinir oluyorum ya.klava:.Hem bebeğin bakımı konusunda hiç yardımcı olmayacaklarını açıkça belli ettiler hemde sürekli kendileri için 9 aylık hamile halimle bile benden fedakarlık bekliyolar..Acaba onların tarafından bakınca çok mu enayi gibi görünüyorum diye düşünüyorum bazen..Düşündükçe sinirlerim tepeme çıkıyo..
Neyse yarın kontrolüm var bakalım oğluş kaç kilo olmuş..