2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ridacım sağol canım meryem süresini hergün okuyorum ama inşirah suresini bilnmiyodum onuda hergün okuyacam inş
canım inş planlı olan arkadaşlara hep beraber dualar ederek doğuma uğurlarız

happy sky mrb canım maaşlh bebişine çok güzel herşeyin yolunda olması çok güzel canım
evet canım aramızda 1 gün var bakalım hangi bebiş erken gelcek:)
benimde kaburgalarımın batıyoooo:KK43:benimkide inmedi herhalde ki

happy sky mrb canım maaşlh bebişine çok güzel herşeyin yolunda olması çok güzel canım
evet canım aramızda 1 gün var bakalım hangi bebiş erken gelcek:)
benimde kaburgalarımın batıyoooo:KK43:benimkide inmedi herhalde ki

tşk. ederim canım.. demek bu kaburga sorunu ortakfisfisfis

kızlar meryem duası için tşk. baya bi uzunmuşkafamçokkarıştı ama hergün okumam lazım en azından 1 kere..

bu arada bilenleriniz vardır belki de bu duayı da ben yazayım yine de. arkadaşım doğuma girerken annesi okuyordu bende bilmediğimden kağıda yazdım dediklerini ve tüm arkadaşlar okuduk bunu o doğumdayken. kısa ve kolay bi dua. 7 kere okunuyormuş. kolaylık duasıymış. inş. kolaylıkla doğurmamız dileklerimle..

rabbi yasir vela tuasir, rabbi teminin bil hayır..

ama başında besmele çekiliyormu onu unuttuumCADIARZU

sevgilera.s.

Ebrucum,siteyi gec kesfettigim icin b azi bolumlerini bilmiyorum.Mesele kimlerin online oldugu gibi,su ozel mesajid agecn gun gordum kontrol etmek aklima bile gelmiyor.Ama gece yatarken senin mesajini alip yatiyorum genelde,uyandigini anliyorum..Kisaca uyumadan once en son aklimdan sen geciyor oluyorsun....Esinin aileisne gelince ilahiyatci olduklarini soylemissin.Bence bu durumda sana karsi davranislari daha ilimli olmaliydi diye dusunuyorum.Suan yasadigimiz durum Allah katinda n asil kutsal sayiliyorsa, onlardanda insan ayni ozeni ve anlayisi bekliyor sanirim..
Ridacim yazdiklarin iicn binlerce tesekkur...Daha once de soylemistim senin ban ahitaben yazdigin her mailde en az bir cumle mutlaka aglamama neden oluyor,Oyle bir yerden yakaliyorsun ki...Umarim dedigin gibi boyle mubarek bir gunde dogar kizim .Allahin her gunu mutlaka mubarek ama...Ben bu hamileligimde cok zor yollrdan gectim .Bebekler bastan ikiz di birini kaybettik.Esimle sorunlarin oldugu bir donemdi.Tam ramazanin basladigi gun ogrendik hamileligimi...Hayatimizda cok seyler oldu ve benim kizim hayata siki siki tutundu, o kadar zorluga tek basina dayandi...Allahin ailemiz icin verdigi bir hediye.Zaten Kayra isminin anlamida buymus sanirim,o yuzden bu isimde karar kildik......
Murgizcim senide hergun bizimle ilgilenirken gormek cok guzel.Hic bir maili cevapsiz birakmaman,Her durum da ve kosulda siteye girdigimde senden 2 satir dahi olsa gorecegimi bilmek cok guzel....Insallah bu kadar iyi niyetinin karsiligini allah sana evledindan gosterir......
Eylulcum.Bebisin saglik ve sihhatle odasini ve esyalarini kullanir umarim.Senin adina cok sevindim herseyin tamamlanmasina .Darisi basima.....Bu isler bitmeden kafam rahat hast gidemiyorum ...
Yarencim sana da tesekkurler..Duasini eksik etmeyen tum arkadaslara da ...Umarim haftaya belli olur olmaz hepinize haber vermeyi umuyorum.Olmadi esime mail attiririm artik.Yarencim insallah ptesi gunu hayirli haberlerle gelirsin....
Dualrla ilgili bilgi veren herkese tek tek tesekkurederim

Kızlar öğlen annemle oğluşun tüm eksiklerini aldık hiçbirşeyi kalmadı oyuncak filesini bile aldım sadece bezi kaldı yavruşumun bugün beşiğinide getiriyorlar içim içime sığmıyor sizlerle paylaşmak istedim mutluluğumu inşallah hep böyle mutlu anlarımız olur sıcacık yuvamıza bekliyoruz artık oğluşum seni hayırlısıyla ayy bunları yazarken bile gözlerim doldu Allahım sen herkese yaşat evlat sevgisini kimseyi mahrum etme bu kutsal Annelik duygusundan

Hepinizi öpüyorum iyi tatiller hepinize kızlar a.s.

Eylülcüm bebişin cicilerini güle güle kullansın a.s. İnsan bebeğinin beşiği gelince içinde hep onu hayal ediyo..Ben tozlanmasın diye park yatağın üstünü örttüm ama arada bir açıp bakıyorum içine..

mercancım canım beni duygulandırdın sağol güzel dikleklerin için öpüyoru m seni:)
ya kızlarrrr bişiy diycem ya az kaldı ya benim heran aklım doğumda özellikle yatarken hiç aklımdan çıkmıyo mesela gece kalkıyom ya lavobayo dönünce yine aklıma giriyo :KK43:
sizdede oluyomu bu korku normalmi diyosunuz?
buarada sıkıntıdan bissürü pasta yapıp buzluğa attım oğluşun misafirleri için buzlukta yer kalmadı ayollll biri beni durdursıuuuun
yarında temizlikçi gelvcek cam kapı koltuk silecek ve perdeleri yıkayacak ya ben yapmadığım halde iş olunca stresssss oluyom ya poffff

çatlaklara gelince ebrucuğum benimde sen gibi karnımın alt bölgeleri kırmızılı.. üste süre süre farketmemişim:smiley-cool: geçen gün eşim farketti hemen oralara yoğunlaştım artık:smiley-cool: ben badem yağı sürüyorum karın bölgeme. bu arada göğüslerimin artık dışa doğru olan halkaları acayip çatlak ve kahverengi kabuk bağlamış vaziyette uçlardaki kabuklar döküldü de.. böyle olan var mı acaba? onun önlemine geç kaldım. ama geçen haftadan beri de şu lansiloh denen meme ucu kremini kullanıyorum.. birde şu sağ kaburga ağrısı çıktı başıma bir haftadır. akşamları eşim voltaren jel sürüyo ama nafile. ebrucuğum sanırım sen demiştin aşağı indi galiba çünkü kaburgalarım rahatladı diye.. inş. bebişim iner de bende rahatlarım hemde böyle anlarım belki indiğini. bir de gebelik.org da okumuştum bunu.. bakalım.. .

Happycim ben göbüşüme hep kakao yağı sürüyodum iyi geliyor sanıyordum ama galiba çatlayacaksa önüne hiçbirşeyle geçilmiyor..Benim meme başı çatlaklarım olmadı..Çünkü oralara göğüs altımdaki çatlamalar için madicassol sürüyorum belki o yüzden çatlamıyor olabilir..Bu arada TV de bir uzmandan dinlediğime göre göğüslere masaj falan yapılacaksa bu 3 dk yı geçmemeliymiş bu süreyi aşmak doğum sancılarını tetikliyormuş ..Bebekler 36. hafta sonunda iniyomuş, benimde kaburga ağrılarım çok feci oluyodu oturamıyodum ama şimdi daha rahatım çok şükür..Yalnız bu seferde zırt pırt tuvalete gidiyorum..

Bugün eşimle biraz alışverişe çıktık çok zor geçti valla..Artık dışarıda yürümek falan işkence gibi oluyo..Eşim Kızılay'daki İzmir caddesinde birşeylere bakarken bende biraz dinleneyim diye oradaki banklara oturdum..Oturduğuma da pişman oldum..Bir kız iki erkek gelip yanıma oturdular ama kızın ağzı çok bozuktu, çocuklarda kendi aralarında "yok bilmem bizim akrabalardan birinin karısıda hamileydi" gibi saçma sapan bir sohbete girdiler..Sonra hepsi sigara içmeye başlayınca bende toparlanıp kalktım..Ne kötü ya bizim insanımızın büyük bölümü gerçekten çok görgüsüz ve saygısız, tanımadıkları insanları bile rahatsız etmeyi gayet güzel beceriyorlar..:eek:klava:

günaydın gizemcim,
günaydın herkese...
ben geldim herkes gitmiş mi yoksa kimse gelmemiş mii????

selam rida selam murgız nasılsınız ev işi yapmaya başlıcam bi bakim kim var kim yok dedim görüşürüz kızlar

sevgili mayıs annelrei herhalde herkes geziyo güzel güzel ki buralara uğrmaıyonuz
yarencim kolay gelsin canım bendede temzilik var ay çok şükür ev çüçek gibi oldu:)
ridacım sanada meraba bugün burası ıssızzzca:KK43:

bugün eşler evde heralde fırsat bu fırsat iş yaptırıyorlardır hamişler.:dance: ben iki gündür dışardayım hava çok güzel istanbulda dün piknikteydik annem, abimler, yengemler, eşim heryer lale......:asigim: istanbulda yaz bir başka.....:icecream:

Merhaba arkadaşlar,

Bizde bugün eşimle bebeğin eksiklerini tamamlamaya çıktık, eşim anakucağının mantığını hala anlayamadığından ana kucağı alamadık..Eşim bunu taşıyana kadar bebeği kucağımızda taşırız daha iyi dedi..Tabi taşıyacak olan o değil..Belim ağrıyor deyip sıyrılacak işin içinden zamanı gelince, mecbur taşıyan ben olcam yine Çok üzgünüm çoook

Bu arada bugün kayınvalidemler geldi..Benim hamileliğimden ziyade kendi düğünlerinin derdindeler her zamanki gibi..Bana "düğünde ne giyeceksin" diye sordular..Yahu ben kendimi zor taşıyorum, o zamana kadar doğuradabilirim..Ne giycemi ne bilim?? Hadi doğurmadım diyelim bu gidişle popomu kaldıramıcam oturduğum yerden..Ayrıca niye ben masrafa giriyorum her seferinde onların yüzünden onu da anlayabilmiş değilim, onların düğünü için kıyafete vereceğim paraya oğluşuma anakucağı alırım sengözlerimebaksanab..Nişanda da böyle oldu..Bana zorla hiç ihtiyacım yokken kıyafet aldırdılar, üstelik sırf onların sülalesi bişey söylemesin diye iğrenç bişey aldım..Hayatım boyuncada bir daha giymem heralde..Ay sinir oluyorum ya.:eek:klava:.Hem bebeğin bakımı konusunda hiç yardımcı olmayacaklarını açıkça belli ettiler hemde sürekli kendileri için 9 aylık hamile halimle bile benden fedakarlık bekliyolar..Acaba onların tarafından bakınca çok mu enayi gibi görünüyorum diye düşünüyorum bazen..Düşündükçe sinirlerim tepeme çıkıyo..:eek:klava::eek:klava:

Neyse yarın kontrolüm var bakalım oğluş kaç kilo olmuş..

canım hiç düşünme zaten biraz zor gidersin düğüne çünkü yanılmıyosam nisan sonuydu düğün
aslında seni düşünereek farklı bir tarih almaları gerekirdi eğer senin için bir ayarlam yapamıyolarsa
gitmede bence zaten az kaldı şaka maka canımdoğurduk doğuracaz yani bide kıyafetmi alasın boş yere masraf bide o elbisyei bidaha asla giyemezsin 9 aylık hamile aldığın şeye yazık olur yani hakılısın:)
buarada anakucağı yani maxi coss diyıoalr şimdi sadece taşımak için değil evde de kullanılıyo hemde arabada benim annemler almıştı 3 lü set anakucağı bez çantası ve kangurusu beraberdi çok kullnışlı olacağını düşünüyorum bakalım
canım ayrıca bir yere giderken bide biz taşımayız herhalde bebişleri 9 ay karnımızda taşıdık birazda onlar kucaklarında taşısınlar bi zahmet

Merhaba arkadaşlar,

Bizde bugün eşimle bebeğin eksiklerini tamamlamaya çıktık, eşim anakucağının mantığını hala anlayamadığından ana kucağı alamadık..Eşim bunu taşıyana kadar bebeği kucağımızda taşırız daha iyi dedi..Tabi taşıyacak olan o değil..Belim ağrıyor deyip sıyrılacak işin içinden zamanı gelince, mecbur taşıyan ben olcam yine Çok üzgünüm çoook

Bu arada bugün kayınvalidemler geldi..Benim hamileliğimden ziyade kendi düğünlerinin derdindeler her zamanki gibi..Bana "düğünde ne giyeceksin" diye sordular..Yahu ben kendimi zor taşıyorum, o zamana kadar doğuradabilirim..Ne giycemi ne bilim?? Hadi doğurmadım diyelim bu gidişle popomu kaldıramıcam oturduğum yerden..Ayrıca niye ben masrafa giriyorum her seferinde onların yüzünden onu da anlayabilmiş değilim, onların düğünü için kıyafete vereceğim paraya oğluşuma anakucağı alırım sengözlerimebaksanab..Nişanda da böyle oldu..Bana zorla hiç ihtiyacım yokken kıyafet aldırdılar, üstelik sırf onların sülalesi bişey söylemesin diye iğrenç bişey aldım..Hayatım boyuncada bir daha giymem heralde..Ay sinir oluyorum ya.:eek:klava:.Hem bebeğin bakımı konusunda hiç yardımcı olmayacaklarını açıkça belli ettiler hemde sürekli kendileri için 9 aylık hamile halimle bile benden fedakarlık bekliyolar..Acaba onların tarafından bakınca çok mu enayi gibi görünüyorum diye düşünüyorum bazen..Düşündükçe sinirlerim tepeme çıkıyo..

Neyse yarın kontrolüm var bakalım oğluş kaç kilo olmuş..

bizde bugün aldık ana kucağımızı sonunda. çok şükür bi eksiğimiz kalmadı başka. bende aynen senin gibi bi türlü anlatamadım baştan ama ağlayıp sızlayınca ne diyorsam sana hep bahane buluyorsun ben hiç istediğim bişeyi rahat rahat alamıcam deyince galip ben oluyorum:hooray: çevremizdede pek kullanan yok. abimler aldı ama pekte görmedim kullanırlarken kucakta genelde bebek. belki bizde hevesimizi alıp atabiliriz bi kenara ama gönül istiyor işte neyapalım:eek: genelde herşeyini ben seçip ben aldırıyorum zorla. hem aldıklarımızı hevesli hevesli gösterip herkeze hemde üstüne bilmiş karın olursa böyle masraflı oluyor demezmi:eek:klava: onunda içi gidiyor ama ailesinde görmediği için anlamaya çalışıyorum. bi kıyafet bi yatak tamam onlarda. geçen bi akrabasına gösterdim aldıklarımı bayıldı. birde emzirme südeyenini gösterdim şaşırdı böylebişeymi var dedi:1shok: bende ona şaşırdım durum bukadar vahim yani. çok şükür aldırdım yine her istediğimi

buarada ne kadar egoistlermişya ben olsam senin yerinde son güne sancım var diyip gitmezdim heralde kıyafetide sorarlarsa doğum yapan arkadaşımın güzel bi abiyesi var onu alıcam filan derdim:dance: gerçi uzaktan davulun sesi hoş gelir belki yapamazdım:uhm:

burada ebru inş iyi haberlerle gelcen yarın
kardelencim güle güle kullansın oğluşun

ebrucuğum bence de hiçte kıyafet mıyafet alma! hayırlısıyla biz şurda nisan sonu bile panik olacakken sen birde düğün mü düşüneceksin? boşveeerr... sengözlerimebaksanab
kızlar eşleriniz konusundaki yorumlarınıza üzülüyorum. :bbo: zira benim eşim sağolsun bana her konuda yardımcı. çoğu şeyimizi biz birlikte aldık. ve halen ikimizde bişey görünce deli oluyoruz. benim arkadaşlarımla gittiğim alışverişlerde oldu tabii.. ama mutlaka onları akşama görsün diye kanepeye sergiliyodum:teytey: oda sevgiyle eline alıyor onları. ya biz ailelerimizi her konuda hiçbirşeye karıştırmıyoruz evliliğimizin başından beri.. onlarda zaten onlar halletmişlerdir diye sanırım bulaşmıyorlar. yani kafamız rahat..
kendimi çok şanslı hissediyorum eşim konusunda:nazar::asigim:
ama şu doğumdan sonra yanında kalma mevzusuna takıktım. çünkü ben kendi annemde dahil öyle çok uzun süreyi çekemem walla. hemen o konuda da tavrımı koydum, bana göbek bağı düşene kadar, en fazla 1 hafta 10 gün falan birileri dönüşümlü kalsın yeter dedim. zaten alışmam lazım ne varmış herkes nası büyütüyo sanki falan dedim.. çünkü kendi annnemle asla anlaşamayız:KK43: hem eski kafalılık konusunda hemde annem çok memnuniyetsizdir.. eşimin ablası bana biraz çıkarcı bi tip geliyor ve temizlik hastası:KK43: kızkardeşi de çok cingöz ve temizlik hastası.. evimde asla insanların benden habersiz bişeyler yapmasından hoşlanmam. onlar geldiğinde arkamdan biryerleri topladıklarında ben acayip rahatsız oluyorum ki doğumdan sonra neler olur allah bilir.. ben kalkamayınca... ya krize girmekten korkuyorum.. ama eşim bunların hiçbirine izin vermeyeceğini söylüyor bakalım:) yani bunları paylaşabilmekte bişey..
ya bazen de kızıyorum kendime sen hayırlısıyla şu çocuğu bi sağ salim doğurmaya bakta, bu tip tırı vırı şeyleri o kadar takıntı etme diye.. çünkü böyle ince hesaplar yaparsam başıma kötü birşey geleceğinden, allahımın belki beni, bizi (eşimle) cezalandırabileceğinden korkuyorumşakkıdı hep ağzımdan hayırlısıyla, hayırlısıyla kelimesinden başka bişey diyemez oldum. bu durum beni artık öyle kasıyor ki.. ama böyle düşünmemin sebebi var arkadaşlar, geçen mayıs bi düşük yapmıştımsenağlama bu bizi çok sarsmıştı.. hep "neden ben" sorusu aklımdan çıkmadı. bize bir ders mi vermek istedi allahım bilemiyorum. bunun bilimsel nedenleri de var tabii ki de, ben hep bize neden kısmet olmadığını o ilk bebeğimizin manevi bir yönle soruşturur oldum:KK43: işte bu yüzden bi kucağıma alsam sağ salim bebeğimizi hayırlısıyla bi oooohhhhhhhhhhhhh!! çekicem ki!!
ama bir yandan da allahımın işine bakın ki geçen 10 mayısta kürtaj olmak zorunda kalmıştım ve bu mayısta dr. ve ultrasonların dedği tarihe göre de 10 mayısta doğacak bebeğimiz inşallah! bu bir mucize değil de ne? bu tarihi ilk duyduğumda bile mahfolmuştum.. işte bu sebeple o doğumda öyle bir ıkınmak:) öyle bir yardımcı olmak istiyorum ki bebişimize, çünkü artık ha bişey oldu ha olacak derdi yok. artık son.. biraz çabayla kollarında.. hep bunlarla motive edicem kendimi çünkü bu bebişimizde de başlarda, bilmeden kullandığım ilaçlardan ötürü yine kanamalı, riskli günler geçirmiştim. yine yatalaktım 3 ay falan. ikincinin de böyle riskli denmesi çok zor arkadaşlar. allah kimseye yaşatmasın.. kalkıp yemek bile yapamıyordum öyle zor günlerdi ki :çok üzgünüm:çok şükür allahıma geçti o günler ve bugünlere kadar geldik. ve artık doğumdan sonra hayatımda çok şeyi de değiştirmek istiyorum! öncelikle şu "düşük" kelimesini sarfetmemek için elimden geleni yapıyorum. o kelimenin baskısından kurtulucam:) bütün korkularımdan arınıcam, sımsıkı sarılıcam sevgimle bebişimize inşallah! ve daha birçok şey..
neyse, çok daraldım... ama paylaşmak istedim sizlerle.

şu ana kucağından bahsedeyim, ben ondan almadım, şu puset denen şeylerden aldık. hem araba hem evde kullanılıyor. daha mantıklı geldi. dışarıda o kucağı takacağımı pek sanmıyorum ben ama ihtiyaç olursa da arkadaşımda iki tane varmış. hiç birinde de durduramadım öyle duruyo alma denersin veririm dedi. bebek arabası aldık. dışarıya arabasız çıktığımda bebek arabasıyla gezdirmeyi planlıyorum.
sevgiler a.s.

Teşekkür ederim Gizemcim..İnşallah oğluş kilo almıştır biraz az zamanımız kaldı çünkü ..Bu arada düğüne zaten bi bahaneyle gitmicem..Yani onlar beni düşünmüyorsa ben onları hiç düşünemeyeceğim..Eşimin erkek kuzenleri bile bebekle düğün aynı zamana gelecek galiba sizin için zor diyorlar..Onların gördüğünü bizimkiler görmüyor ne enteresan. Anakucağı olarak nette Pilsan marka bir anakucağı gördüm hem fiyatı çok çok uygun hemde alanlar memnun kalmışlar. Evde beni idare etsin yeter diye düşünüyorum. Eşimi ikna edebilirsem dışarısı için sling aldırcam..Böylece bebeği ben taşıyacaksam çok zorlanmam.Slingde çok ucuz ama eşim kredi kartıyla alışveriş yapmak istemiyo internetten:çok üzgünüm:

Kardelencim, seninkiler en azından kıyafet yatak tamam demişler..Benim oğluşun yatağını da benim annem aldı sağolsun..Gerçi bizde adettir ama diğerleri teklif dahi etmediler, başka bir ihtiyacınız varsa onu da biz karşılayalım diyen çıkmadı yani..Neyse artık hayırlısı..İnşallah bebekten sonra sınavları kazanır düzgün bir işe girerim ve bebişimin tüm ihtiyaçlarını kimseye muhtaç olmadan alırım. Niyeyse bize karşı cimrilikleri had safhaya ulaştı..Belki eşim nedenini biliyordur da bana söylemiyordur..Hayırlısı olsun artık..

Happycim doğum sonrası biraz zor bir dönem azıcık dişini sıkarsan annen sana o dönemde çok yardımcı olabilir..Benim öyle bir imkanım olsa kullanırdım inan..En azından bir ay kalsa yanında çok rahat edersin..Ama eşinin kardeşlerini bilemem, onlar insanın kendi ailesi gibi olmuyor pek..Bu arada bence ilk bebeğin ceza olarak sizden alındığını da düşünme, Allah ona bu dünyada rızık nasip etmemiş sadece..Onun için hayırlısı odur..Belki dünyaya gelse sizi bir şekilde çok üzecekti..Olaylara kötü tarafından bakmamalısın bence..Herşey nasip kısmet canım..Allahü teala onu aldı ama belki ondan daha hayırlı bir evlat nasip edecek İnşallah size..O yüzden üzülme hiç..

Ebrucum, ana kucagi burada o kadar cok kullaniliyor ki ..sayet ayni seyden bahsediyorsak,kanguruda deniyor sanirim.Benim ilk aldigim seylerden biriydi,bir tane daha geldi...Keske sana yollayabilsem.oldukca kullanisli oluyor.....Dugun meselesinde de sen zaten kararini vermissin,ben de senin yerind eolsam katilmamak icin bin dereden su getirirdim.Yarin ikimizde hast sanirim .Umarim oglusun icin hersey yolundadir ve kilosuda iyi cikar.....
Happy spk seni cok iyi anliyorum.Ben de benzer seyler yasadim.Hamileligimin ilk 5 ayi yatarak gecti.bebekler ikizdi ve birini kaybettik.Melegime bir sey olacak diye cok korktum ve hep manevi nedenler aradim.Ama belki de Ebrunun dedigi dogsaydi daha buyuk sorunlar olacakti deyip avundum.Bazen birseyi cok istersin ,illa olsun diye dualar edersin ya ....Annem hep soyle der Allahim su istegim hayirliysa beri ,hayirsizsa geri..diye dua eder.Artik canini sikma zamani degil tam tersine su guzel anlarin tadini cikarma zamani bence......
Kizlar artik derin bir nefes alabilirim.Esimi iteleye kakalaya tum isleri hallettirdim.O da boyandi (ustelik ben biraz ayrintici oldugum iicn alti farkli ,ustu farkli renge) Tam ortaya prenses bordurleri en uste kurdele seritler gecti......Odanin ortasinda adayi ikiye bolmesi icin tuller geciyor.yatak kuruldu.Isiklar cocuklara gore soft ayarlanabilr hale geldi.Mercan hepsini test etti onayladisırnaşık şey:roflol::roflol: hatta bu gece kardesinin yataginda uyuyor..Anlayacaginiz icim rahat artik doguma gidebilirim.

Dun gece ilginc birsey oldu.Basagrisindan oluyordum,Yattim gece 1gibi sancilarla uyandim.Kontrol ettim tam tarif edildigi gibo dogum sancisi saat tuttum 1t5dk bir sabah 7ye kadar surdu.Dua ediyorum allah 1gun daha lutfen bugun isleri bitireyim oyle diye..sabah sancilar kesildi ama asiri mide bulantisi ,banyodan cikamadim.Kahvaltidan sonra o da bitti.Sonra mucize gibi birsey oldu.Benim surekli elim ayagim yuuzm sis oldugundan normlade SHREK gibi dolasirdim ,ellerim tutmaz herseyi kirardim.Oysa bu sbah sanki hamile degilmiisim ya da dogumm yapmiism gi\bi.elim ayagim hamilelikten onceki gibiydi,agrim sizim yoktu.Yerimden bile kipidayamayn ben remen kosturuyordum .ustelik kahvaltiya 12 kisi misafirim vardi.Annemi yerindne bile kaldirmadim.Sastim kaldim bunu iyiye mi yormaliyim acaba? size de boyle ani bir iyilik geliyor mu merak ettim

X