Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dün geçen cumadan sonra ilk defa okula gittim çıkıştada biraz annemle gezindik eve geldiğimde bu seferde çok az kahverengi llekelenmem olmuştu,korktum tabi yine dru aradım hemşiresi artarsa gel dedi.daha olmadı gerçide nedir bu ya 3 haftada bu 4.lekelenmem psikolojim bozuldu ,,kızlar rapor alıp evde oturacam çünkü ne zaman biraz yorulsam oluyo bugünde okula gitmedim gidip kan tahlili yapcam bende troid hastalığı var ilaç kullanıyom sürekli kontrol altındayım o yüzden neyse kızlar sonra bildiririm durumları kendinize dikkat edin
selamlar.. benimde doğumum allahın izniyle 30 mayıs:) allah herkese sağlıklı evlatlar versin.
kızlar dün geçen cumadan sonra ilk defa okula gittim çıkıştada biraz annemle gezindik eve geldiğimde bu seferde çok az kahverengi llekelenmem olmuştu,korktum tabi yine dru aradım hemşiresi artarsa gel dedi.daha olmadı gerçide nedir bu ya 3 haftada bu 4.lekelenmem psikolojim bozuldu ,,kızlar rapor alıp evde oturacam çünkü ne zaman biraz yorulsam oluyo bugünde okula gitmedim gidip kan tahlili yapcam bende troid hastalığı var ilaç kullanıyom sürekli kontrol altındayım o yüzden neyse kızlar sonra bildiririm durumları kendinize dikkat edin
canım geçmiş olsun bencede rapor al dinlen gelişmelerden haberdar et
:çok üzgünüm:Murgiz' cim geçmiş olsun canım yaa.. Şimdi gördüm yazdıklarını, üzüldüm..
Canım bak her lekelenmenin öncesinde bi yorgunluk atlattığını yazılarından anımsıyorum.. O zaman bu da gösteriyor ki sen kendini günlük koşuşturmaların mümkün olduğunca gerisinde tutucaksın, en azından 3 ayı tamamlayana kadar pasif bir program belirleyip ona göre davransan diyorum.. Bu konuda stresini çok iyi anlıyorum canım; ama biliyorsun ki yorulmadığın süre içinde çok iyisin..
Lütfen üzülme, az kaldı canım; doktorunla diyaloğunu sıkı tut olur mu.. İyi haberlerini yarın alabilmeyi umuyorum.. İyi geceler.....a.s.
selamlar.. benimde doğumum allahın izniyle 30 mayıs:) allah herkese sağlıklı evlatlar versin.
Murgizcim demek ki hiç hareket etmeden yatman gerekiyor senin..Canım rapor al ve ayaklarının altına yastık koyup bütün gün yat..Biraz sıkıcıdır ama kitap okursun arada uyursun, yada tv izlersin.. Kendini yorma ve ayakta kalma..Ben bir hafta yattım öylece canım ya..Bak annende yakınındaymış o sana yardımcı olur ev işlerinde yemeklerde falan..
:bbo:Bulantılarınız ne durumda kızlar yaa; bugün annemlerde ne yediysem burnumdan çıktı..! Kendimi o kadar bitkin ve mutsuz hissediyorum ki, kimbilir bu sözcükleri hepinize daha önceden kaç defa yazmışımdır.. Benim gibi olan kaldı mı, merak ediyorum!kafamçokkarıştı
ebru canım sağol canım valla hiç kalkmadan yatıyom dur ayağımada yastık koyayım ..sırnaşık şey tamam koydum ,,,evet annem burda pazartesi gidiyo ama ((sağolsun bi haftadır tüm işlerimi yemeklerimi yaptı .artık haftayada başımızın çaresine bakcaz belki görümcemi çağırırım yada hep dışardan yeriz napalım bebeğim iyi olsunda BAŞKA BİŞİY UMRUMDA DEĞİL VALLA:tomato:
:bbo:Bulantılarınız ne durumda kızlar yaa; bugün annemlerde ne yediysem burnumdan çıktı..! Kendimi o kadar bitkin ve mutsuz hissediyorum ki, kimbilir bu sözcükleri hepinize daha önceden kaç defa yazmışımdır.. Benim gibi olan kaldı mı, merak ediyorum!kafamçokkarıştı
Murgizcim,
Bugün düşündüm düşündüm de hepimiz aslında yalnızız hayatta..Yani insanın eşi bile bir yere kadar.. Belki de kadınları hayata bağlayan tek şey kendi parçaları olan çocukları. Çünkü yalnızca çocuklar gerçekten tertemiz ve çıkarsız bir sevgiyle annelerini seviyorlar, onlara bağlanıyorlar..O yüzden canım bebişine iyi bak gerisini boşver gitsin..