rica ederim ebrucum zaten dra gideceğinden emindim ama hatırlatmakta fayda var deim.ebru ikili test için söylediklerin tamamen doğru ama bu testin iyi çıkması bebeğin yüzde 80-85 dovn sendromlu olmadığını gösteriyo 3 lü test sadece dovnu ölçmediğinden bu test 3 lü teste göre dovn sendromu açısından daha güvenli ,,testin kötü çıkmasıda dediğin gibi bebeğin sorunlu olması demek değil ama riski artıyor demek ...tamam stres kaynağı bu testler ama zamanımızın imkanları ölçüsünde bebeğin iyiliğini gösteren testleri yaptırmanın tarafındayım ben ,,,canım midene üzüldüm canım seni ancak şukadar anlayabilirim..benimi
lk haftalarda midem ekşiyodu şişiyodu çok kötüydü hayat çok zor geliyodu bişiy yiyemiyodum su bile içemiyodum..dr baNA renine duo şurup verdi bir iki defa kullandım iyi geldi zaten sonra mide ağrım ge.çti kendiiliğinden iştahımda açıldı ,,,eğer soğuk su falan içiyosan belki mideni üşüttün canım o zamanda en iyi ilaç nane limondur ama nane çayı hamilelikte güvenli olmayabilir biliyosun bitki çayları tehlikeli oabiliyomuş,,canım yapacak çok bişiy yok dinlen dediğim şuruptan edinebilirsin çorba tarzı rahatlatıcı şeyler yiyebilirsin canım ,,,çok geçmiş olsun inş en yakın zamanda geçer mide sorunun canım:teselli:
Murgiz'cim teşekkür ederim canım..Bugün arkadaşımla biraz dışarda dolaştık ara ara midem bulandı yine..Sanırım üşüttüğümden oluyor..Çünkü baya geçmişti mide bulantılarım falan..İşin kötü tarafı hala akşamları pek bişi yiyemiyorum o yüzden sabahları Allah ne verdiyse dolduruyorum midemi yerimseniben İlk başlarda folik asite yeniden başladığım için olduğunu düşünüyordum ama dün ve bugün hiç almadım devam etti yine ...