2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Lutfen Ama Yanlis Anlamayin ? Turkiyede Yalnizim Kimsem Yok Sorunlarim Olacak Belki Hamilelikle Ilgili öyrenmek Için Ama Hayir Desez Darilmam. Anliyorum.

iii canım acil değil ben yarın girdiğimde msnlerimizi birbirmize verelim canım şimdi çıkıyom ,,,kendinide yalnız hissetme bak biz varız

Lutfen Ama Yanlis Anlamayin ? Turkiyede Yalnizim Kimsem Yok Sorunlarim Olacak Belki Hamilelikle Ilgili öyrenmek Için Ama Hayir Desez Darilmam. Anliyorum.
canım ben çok isterdim ama işyerindeki bilgisayar eski sürüm oyüzden msn yüklemiyor evde internet yok ama
istersen burdan yaz çekinme burda herkes herşeyi açık açık yazabiliyor

Bende mayıs annesiyım bir oğlum var dünya tatlısı ve çok yaramaz 1,5 yaşında çok hareketli iştahsız emiyor acaba ondan mı?

Sözler yetmez.. Çünkü Onlar 1 Hafta Öncesinde Bu Cennet Vatanın Topraklarını Koruyan Meleklerdi, Şimdi İse Cennete Gökyüzünde Kanat Çırparak Eşlik Ediyorlar.. Bu yurdun Adı MEHMETÇİK Olarak Anılan Muzaffer Evlatları.. Bu Vatan Bölünmez Şehit Oğlu Şehitler Asla Ölmez............................Arkanızdan Gelen Niceleri Şu Günlerde Biz Anaların İçinde An Ve An Büyüyüp Yeşeriyor... Hepsi Adınızın Şanı, Şerefi Ve Büyüklüğüne; Bu Cennet Vatana Feda Olsun..

bayrakvesimek4kean5.gif
eylemamblemirs3pt7.png

shcrewkan2dz5tq1.jpg
792da2a107b24add9a6ff61mz3.gif

bayrakveku3ceke1.jpg
fatihmehmed3kp1aigg5.jpg

murgiiz sende mi matematik öğretmenisin.ilköğretim mi lise mi.ben ilköğretim.ya baksana yazılıları yaptın mı sen?ordaki öğrenciler nasıl.benim daha bölme yapmasını bilmeyen 8. sınıf öğrencim var yaaaa

bende ilköğretim canım.yazılı yapmadım kasımın ortasında yapacam,canım burdaki öğrencilerde çok parlak sayılmaz ama genel matematik bilgileri var.ben 1.5 yıl ilçede görev yaptım orda 8.sınıf öğrencilerime dört işlem anlatıyodum,,benneyaptımki

kızlar dün geçen cumadan sonra ilk defa okula gittim çıkıştada biraz annemle gezindik eve geldiğimde bu seferde çok az kahverengi llekelenmem olmuştu,korktum tabi yine dru aradım hemşiresi artarsa gel dedi.daha olmadı gerçide nedir bu ya 3 haftada bu 4.lekelenmem psikolojim bozuldu ,,kızlar rapor alıp evde oturacam çünkü ne zaman biraz yorulsam oluyo bugünde okula gitmedim gidip kan tahlili yapcam bende troid hastalığı var ilaç kullanıyom sürekli kontrol altındayım o yüzden neyse kızlar sonra bildiririm durumları kendinize dikkat edin

bende 9 haftalık hamileyim ve allah kısmet ederse 29-30 mayıs gibi bebeğimi kucağıma alacağım.:) 2 gün önce doktordaydım ve ilk resmini aldım:) muhteşem bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

benim iki kızımda mayıs doğumlu. 8 ve 17 mayıs. belki şans belki tevakuf ama mayıs annesi olmak ayrıcalıktır...
annem 16 mayıs kayınvalidem 18 mayıs benim adil kızım 17 mayısı seçti doğmak için ama yinede biraz taraf tuttu çünkü 17 mayıs amcasının doğum günü:)))

X