- 13 Ağustos 2007
- 403
- 3
- 43
ama varya ben senden daha zayıftım.ilk bebeğime gebe kaldığımda 44 kiloydum 2.5 aylıkOldukça! 48 kiloyum...
olduğumda 47 olmuştum sonra gebeliğim sonlandı kiloda öylece kaldı.ben
bekarken asla 47 kiloyu görememiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama varya ben senden daha zayıftım.ilk bebeğime gebe kaldığımda 44 kiloydum 2.5 aylıkOldukça! 48 kiloyum...
şimdilik çok iyiyim bazen doğum aklıma geliyor nefesim kesiliyor valla napcaz yaa
murgiz sen şimdi çalışıyormusun diyarbakır nasıl?merkezdemisiniz
ben görev icabı diyarbakırdasın zannetmiştim canımçok şükür allah dahadayi etsin doğumuda aklına getitme sende daha erken.canım ben diyarbakır merkezde üöğretmenim ama dün sevk aldım bugünfe boş günüm ..diyarbakır güzel büyük bi şehir ben seviyorum gerçi herkesin memleketi kendine güzel gelir...buarada kızlar bu ne zayıflık ayol
ben görev icabı diyarbakırdasın zannetmiştim canım
meğer memleketinmiş sınıf öğretmenliğimi?
canım maşşalah çok güzelmiş oğlun ,,maviş maviş allah sana bağışlasın,,gözleri kime çekmiş çok güzel
Gözleri aynı annanem Murgiz.. Benim ve eşimin gözlerimiz ela. O böyle biraz piyangodan çıkmış gibi oldu canım..
çok tatlı ne var ne yok oğluna yedirmişsin heral sende 27 beden kalmışsın sırnaşık şey
maviş kime benziyor?
Sağol Tülay' cım. O benim en büyük mutluluğum ve gururum. Ailemizdeki herkesin en güzel yerlerini toplayıp gelmiş.. O yüzden net olarak şuna benziyor diyemiyoruz..
Murgiz. Ordamisin
Kizlar Biriniz Benimle Msn De Konuşa Bilirmi Hamile Olanlardan?
ayyy ne güzel kız keşke benimkinede piyango vursa benim anne tarafım sarışın yeşil gözlü kardeşim tam sarışın baba tarafım esmer eşimin dedesi de mavi gözlü sarışınmış.ama ben kumral eşim ve tarafı esmer ....du bakalım nolacak bu karışımdan