- 21 Mart 2008
- 1.027
- 4
- 40
@kardelen@ ciğim,eline sağlık,listede benimde adım yok,ve listeye nasıl yazılacağını bilmiyorum nisan annelerine geçiyorum ama hala burdayım..:içelim: normalde 3 mayıs görünüyordu fakat şimdi nisan ortasına denk geliyor..hadi yaz bakalım:)) yada ilk önce ben olacağımdan 1 mayıs-kız ekle istersen..bilmem:uhm:
forma tarih, cinsiyet, isimleri yazarsanız ben listeye eklerim. burdaki yazılar akıcı olduğu için gözden kaçabilir. 3 mayısa ekliyeyim ben yine seni doğuranların karşısına yazarız hangi tarihte doğum yaptığını. kızlar ben doğum yaparsam liste kalanlara emanet iyi bakın listemesenağlama 30 günüm kaldı. buarada salı günü kontrolüm var bakalım ne gelişmelerle var bebişimizde. birazdanda oğluşuma ciciler almaya gidicez çarşıya oda süsü bebek şekeri filan alıcam bide kumaş alıp nevresim dikicem oğluşuma aklıma yeni geldi baktım desenlerede hazırların beğenmedim park yatak olduğu içinde uyku seti alamıyorum. alıp istediğim gibi dikerim dedim modelini. yaza geliyor diye yorgan yastıkta hiç aklıma gelmedi sizinkinede gelmediyse hatırlatayım neolur neolmaz...
Yasemincim nasilsin?Nasil gidiyor wc egitimi merak ettim?Biz biraz taabir yerindeyse cuvalladik.Annemin gelmesi bir yandan iyi oldu ,bir yandan da.......Simdi gunlerdir kaynanalardan konuusyoruz ama bazen annelerde az degil hani...Simdi belki bazilariniz kizacak bana ama herkesin belli bir duzeni var.Benim kizim bizim ailenin ilk ve tek torunu oldugu icin herkes simartma yarisi yapiyor.O da bunu cok iyi bildiginden hepsini kullaniyor.Annem gelmeden once yapmadigi seyleri simdi yapmaya basladi..
Yasemincim bizde bugün baya temizlik yaptık eşimle..Evimizden 10 poşete yakın çöp çıktı :bbo: Elimize ne geçtiyse attık..Ben kapıları falan gücümün yettiği kadar silmeye çalıştım..Bir tek pencerelerim kaldı yaa..Eşim hiç sevmiyo cam silmeyi bizim salonun penceresi de kocaman silmek resmen eziyete dönüşüyo..:çok üzgünüm:
Bu arada oğluşunun doğum günü kutlu olsun :))) Tuvalet eğitimi sabır istiyo belki de oyun haline getirseniz daha kolay olur..Sen kızdıkça o daha çok korkacaktır..
kızlarrrr mrn bende dün oğluşun kıyfetlerini yıkamıştım bugün ütüledim ama çoooook uzun sürdü uğraş uğraş minnacık yoruldum valla
kızlar ya niye yoruyosunuz ya kendinizi gerçi eşlerinizi daha çok yormuşunuz ama:) olsun ya dikkat edin
bu haftalarda yorulmak iyi değil erken doğumu tetikleyebiklir ebrucum inş bişiycik olmaz allahın izniyle ama bidaha lütfen dikkat et canım
kardelen benimde park yatak ve ben bellonanın uyku setini alduım umarım uyar yani yatağı daha kurmadığımızdan bilmiyomki olurmu diye ence olur yaaaa
yasemincim seninde oğlunun doğum günü kutlu olsun bu doğumgünü sana yaramış götürmüşün pastaları
ee yasemin ne zaman gitcen annenlere doğum için senden nassıl haber alcaz orda
kızlar tuvalet eğitiminde kolay gelsin inş başarılı olursunuz
o küçük giysileri makine yıkıyoda onları asması ve ütülemesi bi dert oturup ütü yapsaydın belin ağrımıştır.ben yarın hava güzel olursa dışarı sereyim bi havalansın öyle kurusun işstiyorum ama bakalım...gizemcim sen uyku setini dene bence olmassa değiştirrisin hiç olamzsa...sorma dolapta hala bi parça var hemen kapatıyorum kapısını dolabın kötü kötü bakıyo bana:roflol: aslında son zamanlarda kilom iyi az aldım ama toplamda dediğim gibi hepinizden çok kilom...çolrluya 2 hafta sonra gidicem laptopu götürürsem girerim nete ama göütremezsemde bi haber verecek kadar girerrim internete sizi merakta bırakmama.s.
herkese merhaba.cuma sabah kontrolüm vardı ve benim canım oğlum nihayet 2 kg.geçmiş 2100gr olmuş. doktorumuz herşey yolunda dedi ve doğum şekli hakkında konuştuk.işin ne kadar ciddi olduğunu anladım.hiç çıkmayacak zannediyordum sanırım:roflol: sezeryan olucam ama doktorum spinal olması konusunda beni ikna etmeye çalıştı. benki çooook korkak bir insanım nasıl olacak bilmiyorum.ameliyattan çıkınca çok memnun kalacaksın filan dedi.iyileşme süreci daha kısa olacak ve bebeğini ilk sen göreceksin diyor.doktoruma güvenim tam.aslında tek endişem 7 yıl önce bel fıtığı başlangıcı ve belimde disk kayması vardı sorun olurmu diye korkuyorum.tedavi oldum ama felç vb.durumları duyunca beni korkutuyor. gerçi doktorum hepsini biliyor.sonuçta olmayacak bir iş olsa herhalde bu kadar ısrar etmez.offff bilmiyorum çok kararsızım ve KORKUYORUMkafamçokkarıştı acaba en güzeli tamamen bayılmak sonra ayılmakmı olur. yaşamadan bilemiyoruz maleseffisfisfis neyse sizin kafanızıda şişirdim biraz uzun oldu sizinle paylaşmak istedim.kendinize iyi bakın....a.s.
Canim benim nacizane yorumum,tamamen uyumaman...Dusunsene bu kadar zaman boyunca tum zorlugunu cektigin bir donemin en guzel anini kaciracasin.Bebegini ilk sen gormek istemez misin?Onun kokusunu duymak, onun ilk aglayisina sahit olmak,onun henuz yikanmadan onceki o halini gormek.Sahsen benim 2. dogumum oldugu icin soyluyorum o ilk dakikalari hic bir seye degizmezdim .hepimiz suan o ani iple cekmiyor muyuz??? Bence gozunu bu kadar korkutma benim burada en az 3arkadasim var en ufak bir igne olmadan o sanciyi cekip cok rahat dogum yapan ,bend bile acaba epidural olmasam mi diye dusunuyorum.Inan korkuldugu kadar zor olmayacak .Allah hepimizin yaninda rahatlamak icin bence doguma girerken ayetel kursi oku, insana cok faydasi oluyor....
herkese merhaba.cuma sabah kontrolüm vardı ve benim canım oğlum nihayet 2 kg.geçmiş 2100gr olmuş. doktorumuz herşey yolunda dedi ve doğum şekli hakkında konuştuk.işin ne kadar ciddi olduğunu anladım.hiç çıkmayacak zannediyordum sanırım:roflol: sezeryan olucam ama doktorum spinal olması konusunda beni ikna etmeye çalıştı. benki çooook korkak bir insanım nasıl olacak bilmiyorum.ameliyattan çıkınca çok memnun kalacaksın filan dedi.iyileşme süreci daha kısa olacak ve bebeğini ilk sen göreceksin diyor.doktoruma güvenim tam.aslında tek endişem 7 yıl önce bel fıtığı başlangıcı ve belimde disk kayması vardı sorun olurmu diye korkuyorum.tedavi oldum ama felç vb.durumları duyunca beni korkutuyor. gerçi doktorum hepsini biliyor.sonuçta olmayacak bir iş olsa herhalde bu kadar ısrar etmez.offff bilmiyorum çok kararsızım ve KORKUYORUMkafamçokkarıştı acaba en güzeli tamamen bayılmak sonra ayılmakmı olur. yaşamadan bilemiyoruz maleseffisfisfis neyse sizin kafanızıda şişirdim biraz uzun oldu sizinle paylaşmak istedim.kendinize iyi bakın....a.s.