2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bu sabah ta 6 da uyandım 2 ay sonra bu uykuları çok arıcamı biliyorum kafamçokkarıştı napim uyuyamadım buda kk ya girme fırsatı veriyo bana...
rida ve nazeyi bende merak ettim şimdi ridanın gerçi pek bi sorunu yoktu ama nazede ne olucağı belli değidi.evet kızlar habersiz bırakmayın:sm_confused:

kociş bu kk yı baya bi merak etmeye başladı her fırsatta girmeye çalışıyorum geçen baktım arkama geçmiş yazdıklarımı okuyo karnım burnumda onu aldattığımımı düşündü dersiniz:roflol:

Canım eğer bu konuda tereddütlerin varsa başka bir doktorla daha görüş..Ama eğer doktoruna güveniyorsan daha önceki doğumlarından da haberdarsan ona güvenmende fayda var..Sonuçta senin durumunu bilen bir doktor kendisinide riske sokmaz..Mutlaka bu konuda araştırmasını yapmıştır.. Yani kendine güvenmiyorsa bunu sana teklif dahi etmezdi..Bence korkma ve dua et..Allah yardımcın olsun canım ya..İnşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız..Bebeklerimiz sağlıklı olur..:1hug:

YARENcim geçmiş olsun diliyorum öncelikle sana Rabbim şifa versin...

beni merak eden kk dostlarım, sizi merakta bıraktığım için beni affedin..

dün sabah çok kötü uyandım, bu gece de hiç uyuyamadım..nefes alamıyorum. burnum tıkalı nezle oldum...gözlerim kıpkırmızı oldu yanıyor, başım ağrıyor, dudaklarım kabardı..burnum silinmekten yara oldu bir günde..sesim bile çıkmıyor..annemle telefonda görüştük kadın ağlamaya başladı. korktu birşey oldu diye..normalde çok zor nezle olurum ama nasıl oldu, kimden geçti bilmiyorum ama birden yatağa serdi beni.. sanırım metabolizmamız ve bağışıklık sistemimiz zayıfladı..
nane limon kaynat dedi annem ama ben birşey yapamadım..
oturup ağladım çünkü akşama kadar kimse gelmedi..çok üzüldüm...kimse oğluşumu ve beni merak etmedi? annemin yada eşimin yanımda olmalarını çok isterdim...
dün bir ara nete girdim sanırım:uhm: ama emin değilim..bütün gün yattım. boğazım şiş hala..
bir taraftan da sizleri düşünüyorum..çok alıştım sizlere..
son iki aydır giriyorum nete ve bende bağımlılık yaptı..hepinize alıştım..hepinizin isimleri, paylaştığınız hamilelik süreciniz zihnimde ayrı ayrı yer kaplıyor..sizlerle aynı süreci paylaşıyoruz..hislerimiz & hissettiklerimiz, sorularımız &sorunlarımız, duygularımız & dualarımız çoğu zaman aynı..
karşımızda yaşadığımız herşeye karşı destek ve söylemlerimize muhatap buldukça hafifliyoruz..
İYİ Kİ VARSINIZ :enbuyukkk: DOSTLARIM...

Canım çok geçmiş olsun :1hug: Eğer yapabiliyorsan sütün içine 2 kaşık bal koy, bol bol ılık su iç ve bol bol dinlen..Nane limon yerine direk limon sıkılmış ılık su da içebilirsin..Ama biraz şeker koy çünkü limon tek başına tansiyonunu düşürür.

Bende dün biraz ev işi yaptım diye bir sürü sancı çektim..Doğru dürüst uyuyamadım..Sadece sol tarafa yatmak zorunda kalmak ne kadar zormuş..Bütün parmaklarım uyuşuyor..Kasıklarımın sancısından yatakta dönmek tam bir işkenceye dönmeye başladı..Biraz iş yaptım diye resmen perişan oldum..Sanırım artık böyle geçecek..Deliksiz uyku uyuyamıycas..En son yatamayınca kalktım bi saat tv izledim..Sonra yorgunluktan sızmışım heralde..:bbo:

Dün tv izlerken National'da yine bebeklerin oluşumu ve doğum üzerine bir belgesel vardı..Bu kez çoğul gebelik sürecini anlattılar..Belgeseldeki kadın biraz acı çeksede çok kolay bir şekilde ikiz bebek doğurdu..Sevinci görülmeye değerdi doğrusu..Darısı başımıza..yerimseniben

herkese merhaba kızlar uzun zamandır bende siteye yazamayanlardanım bende doğumumun hep normal olmasını istiyordum ama maalesef dünkü kontrolde doktor bebeğin başının biraz iri olduğunu söyledi. Bu amaçla riske atamayız dedi ayrıca bebişim baş aşağı dönerken yani doğum kanalına girmeye başlamışken kordonunu boynuna dolamış, doktor her yemekten sonra hareketlerini kontrol et dedi. İnşallah bebişimin boynundaki kordon çıkar okadar korkuyorum ki anlatamam, bu neden le benimde doğumum sezeryan olacak. Bende sezeryanden okadar çok korkuyorumki, ama ne yapalım hayırlısı olsun diyorum, tek dileğim küçük bebeğime sağ salim kavuşmak.

evet feminacım bi süredir yoksun:1no2:iyi olmana sevindim canım hayırlısı olsun bebişini sağ sağlim kucağına alda hiç önemli değil doğum şekli inş kordonda sorun olmaz feminacım allh korusun bebişleirmizia.s.

geçmiş olsun canım benide duygulandırdınsenağlamayapma böyle bebişinde etkileniyo bak
canım eşinde annende az zaman sonra gelecek çok şükür hastalığın nezle olsun
tabi hamileleikte vücüt direnci düşüyo bide havalarda dengesiz bide sen hala çalıştığından yoruluyosun normal yani mam bari bugün iyi dinlen bak biraz geçer umarım yarına a.s.

yaren ebru sizede geçmiş olsun inş ağrı sancılarınız geçer
bene dün gece uyuymadım((

oğlunun doğum günü kutlu olsun, nice yaşlara inşallah...bi de wc alışkanlığını kazanırsa değme keyfine:teytey:
ben bebişin giysilerini yıkayıp ütülemiştim o konuda rahatım. izne ayrıldığım haftasonu da görümceler kayınvalide gelip perdelerimi yıkayıp, camlarımı silecekler yani temizlik yapacaklar ve oğluşumun odasını hazırlayacaklar..(yatak odamı değiştirecem...çünkü ferah olsun istiyorum..oturma odası iptal edilecek.bu durumda odadan da olucam ama oğluşuma değer...) gelirken de yatağını getirecekler oğluşumun...hayırlısı olsun bakalım
herkesin bebişleri için yaptıkları tüm hazırlıkları hayırlı uğurlu olsun
ebrucum verdiğin linki tıkladım ve park yatak ve takımı çok güzel, oğlun güzel günlerde sağlıkla büyüsün inş...a.s.

canım maaşlh yavruna inş sağ sağlim de doğar
güzüel resim ben de çoook korkuyom drumla konuşmadık daha doğum şklini şimdilk normal diyobendede bel fıtığı(hemde 3 tane) var ama dra söylelmeyi unuttum bu gidişimde söyleyecem
bende spinal sezeryan istiyorum acaba bi zararı varmıki belden uyşturmanın çünkü normalde olsa epidural yapmayı istiyorum
bencede tam uyumaktansa spinal epidural daha iyi daha acısız ama şoka girersen çok korkakrsan direk genel anesteziye dönüyolar o yüzden şimdidien kendini telkin et
gerçi yasemin bi talihsizlik yaşamış inş bizim öyle olmaz

gizemcim teşekkür ederim.
annem bu ayın sonunda gelicek nasip olursa, eşimin de tezkeresine 27 gün kaldı..:dance:
çoğu gitti azı kaldı yani..
bebişler için her gün 1 gün eksilmekte...bir ay sonra hepimiz için bir yaprak dökümü başlayacak..doğuma gidenlere hep birlikte dua edeceğiz ve böylelikle haziranda hepimiz bebişlerimizi dünyaya getirmiş olucaz (Allah sağlık versin hepimize ) hatta tecrübelerimizi paylaşacağız birbirimize destek vereceğiz..
günler geçmeye mahkummmm

ebrucum çok teşekkür ederim, tavsiyeni uygulayacağımdan emin olabilirsin Canım sana da geçmiş olsun keşke sen de kendini yormasaydın..hiç bir iş yapmadan sadece işe gidip gelince bile dediğin sıkıntıları yaşıyorum. yatakta dönmekte bile zorlanıyor insan..bir de sol taraf mecburiyeti var tabi..a.s bazen kaçamak yapıyorum sağ tarafta 1-2 dk yatıyorum sonra korkuyorum bebişe zarar vermekten..hemen tekrar sola dönüyorum...bu bizim ilk gebeliğimiz ve gerçekten farkedemiyoruz ama artık amiyane tabirle ağırlaştık..çok az ayakta kalsam belime ağrı giriyor..artık yürümek bile işkence...

slm feminacım..
bebişinle kaçıncı haftadasınız canım yazmamışsın. 36.haftaya gelmediysen henüz bebişin biraz daha hareketli olabilir.. bebişin kordonu boynuna nasıl doladıysa öyle çıkarır inş.
Allah yardım eder sen hiç merak etme canım..sağlıklı doğsun da sezaryen olsun feminacım..a.s.

ebrucuğum çok teşekkür ederim ben okadar araştırdım bulamadım bi türlü. boyutları nasıl? sitede açıklaması yok benim yatak ince uzun en65 boy125 uyarmı acaba yarısı açıkta kalmasın:uhm: bide fiyat çok uygun yorgan yastık nevresim şeklinde heralde dimi yanlış anlamadıysam? bide kargo ücreti varmı? nekarar verdin? göremedim ben. bilgi verirsen sevinirim canım:teytey:

işte canım benimde tam olarak korkum bu aslında. yoksa tabikide bebeğini doğduğu gibi görmeyi hangi anne istemezki.ama ben çok uzun süre bel ağrısı çektim.hayat zindan olmuştu öyle söyliyim.uzun süre kıpırdamadan yatmıştım.yine böyle şeyler yaşarmıyım acaba diye korkuyorum. sağlığımı kaybedip bebeği doğduğu gibi görmek mi ki tabikide Allah ne kısmet ettiyse onu yaşıcaz ama yada ameliyattan 1-2 saat sonra en azından korkmadan görmekmi.arada kaldım.2hafta sonra gittiğimde son olarak konuşup karar vericez. hakkımızda hayırlısı diyelim..

Yaseminciğim ,oğluşunun geçmiş doğum günü kutlu olsun,nice güzel senelere canım:) oğluşunun tuvalet eğitimi inş düzene girer,sabret canım,dayan:)
ebrucuğum,mide bulantıları iki haftadır bende sık bir şekilde var,normal canım,bende dr sordum geçenki kontrolümde,bebiş büyüdüğünden midene baskı yapıyor,kısa aralıklarla az yemek yemelisin dedi,başka birşey söylemedi.Bu arada yatak örtüsü cok sevimliymiş oğluşun güle güle kullansın canım:)
Feminacığım,uzun bir zamandaır yoktun,iyi olduğuna sevindim,bebeişinin kordon dolanmasını da düşünmemeye çalış..dr banada söylemişti,..bazı bebişlerde olabiliyor,ve o an öyleyse bile sonradan değişebiliyor,bebişlerimiz onu ayarlıyorlarmış..olumsuz düşünmemek lazım,iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun canım.
Ridacığım geçmiş olsun,dikkat et kendine,en hassas dönemlerimiz,bolca sıkma meyve suyu iç canım.Sıcakta da limonlu ıhlamur çayı içmekte iyi geliyor.

evet kızlar ben bir talihsizlik yaşadım ilk doğumumda normal diye gittiğim hastanedne sezeryan olup çıkmıştım kötü bir tecrübeydi umarım sizde öyle bişey olmaz ama herşeye hazırlıklı olmak lazım bu bir gerçek....

ebrucum ben çok iyi biliyom o yorgunluk sancılarını gece pişman oluyorum keşke yapmasaydım die ama napim kim yapacak işleri mecbur eşimde yardım ediyo sağolsun...

ridacım geçmiş olsun canım evet burda bir aile olduk birbirimizden kopamıyoruz doğumdan sonra da yine burda görüşürüz umarım gerçi kocişin gelince belki bizi satarsınyerimseniben şaka şaka gelirsin yine.hastalığına üzüldüm geçmiş olsun ılık su,uyku ve c vitamini en kolay çözüm sanıırm.insan hasta olunca duygusallaşıyor anneni ve eşini istemen doğal :1hug::1hug:şimdilik bizimle idare et oldumu canıma.s.

Güzelresim,bende epidural sezeryan olmayı düşünüyorum,ama burun ucuyla düşünüyorum ...iğne beni korkutmuyor dersem yalan olur,ama en cok düşündüğüm şey,ameliyat odasındaki görüntünün benim psikol.etkileyip etkilemeyeceği..:çok üzgünüm: sırf o yüzden normal anest.bile olabilirim..şuan o detaydayım..Bu öncelikle senin kararın,iyi düşünmek lazım,dr run da önemi ve tavsiyeleri küçünsenmez tabi:sm_confused: hepimiz için iyisi olur inş:sm_confused:

ridacığım sanada çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun istanbulda olsaydın atlar gelirdim nerde olursan ol yanına inan içimi acıttı kimse merak edip gelmedi, eşimle annemin yanımda olmasını çok istedim deyişin.:çok üzgünüm: onların yerini kimsecikler tutmaz ama belki bir dost bir arkadaş olarak teselli etmeye çalışırdım. üzülme canım bebişin için. BEKLENEN GÜNLER GELECEKSE ÇEKTİĞİN ÇİLELER KUTSALDIR... A.E.O....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…