- 18 Mart 2007
- 676
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın arkadaşlar..
Eşim grip oldu evde yatıyo ( Benimde boğazlarım acıyo..Dün akşam ne yediysem hepsini çıkardım gece ( Tam da bulantılarım geçti diye sevindirik olmuştum..
Bu arada aranızda folic asit kullanan var mı? Ben yeniden başlayacağım yaklaşık bir aydır almıyordum..Sanırım vitaminlerime de geri döneceğim (
Söylemek istediğim başka bişey daha var geçenler de internette gezinirken farkettim ilk 3 ayda tetonoz aşısı yaptırmamız gerekiyormuş..Ben bunu tamamen atlamıştım..En kısa zamanda bir sağlık ocağına gidip yaptırmayı düşünüyorum..
Ayrıca sormak istediğim bir şey daha var..Siz bebişlerinizin hareketlerini hissediyormusunuz ?? Ben pek hissedemiyorum..Çünkü ilk dönemlerde anneler bağırsak hareketlerini bebek hareketleri de sanabiliyormuş..Arasıra elimi göbişime koyuyorum acaba hareket ediyormu diye..Ama aynı zamanda gaz problemi olan bir anne adayı olduğumdan belki hareket eden şey bebiş değildir diye düşünüyorum..7 haftalık hamile olan arkadaşımda ultrasonda görmüş bebişini çok hareketliydi diyo.. Ben hastanede ultrasona girdiğim için pek göremedim ( Galiba özel doktora gitmem gerekecek 3. ayında (
Selamm..
Bugün nasılsınız arkadaşlar? Hergün belki de birinizde değişikliklerin başladığı haberini artık alırız düşüncesiyle KK' ya giriyorum. Önce hangimizin göbişi, ya da bebişi 'ben burdayım' diyecek? Belli bir süre sonra vücudumuzun belli bölgelerinde renk koyulaşmaları, göbekten aşağıya doğru çizgi belirmeleri, yüzümüzde lekelenmeler..... gibi mutasyonlarımız olucak; belki hepimizde değil ancak olucak..
Avebru' cum sen de bebek hareketleri konusuna değinmişsin. Bu haftalarda içimizde hareket ettikleri doğru; ama biz bunu hissedebilir miyiz, işte o konuda biraz şüpheliyim.. Ben oğluma hamileyken yaklaşık 18. hafta civarında kelebek kanadıyla içeriden dokunuyormuş gibi bir kıpırtı hissetmiştim. Bu erkek bebiş adayı olan annelerde daha önceden ortaya çıkıyormuş, kızlar genelde 20. haftaya doğru (18' den sonra) ben burdayım vuruşunu deniyorlarmış..
Hayırlısıyla ense ölçümlerini ve test etabını da atlatırsak, burada yazacağımız daha çok güzel gelişmeler olucak..
Murgiz, canım sana da bi' şiyler yazmak istedim.. Annenin yanında olması ne kadar iyi gelmiştir kimbilir. Bunu iyi değerlendir canım, ondan alacağın güçle daha kısa bir sürede kendini çok daha iyi hissedeceğine eminim..
Kızlar hepimizin çok sağlıklı ve mutlu bir gün geçirmemizi diliyorum..
Sağlıcakla, hoşçakalın...a.s.
kayracım lütfen dar kotlar giyme lastikli rahat şeyler giy dar şeyler anne
karnında ölümlere yol açıyor ALLAH korusun yaa
benim karnımda şişti niye bukadar erken oldu anlamadım hiçbir pantolonum olmuyor normalde bende
göbek falan olmazdı zaten 47 kiloyla hamile kaldım şimdi 49 kiloyum
kayracım lütfen dar kotlar giyme lastikli rahat şeyler giy dar şeyler anne
karnında ölümlere yol açıyor ALLAH korusun yaa
benim karnımda şişti niye bukadar erken oldu anlamadım hiçbir pantolonum olmuyor normalde bende
göbek falan olmazdı zaten 47 kiloyla hamile kaldım şimdi 49 kiloyum
iyiyim kayracım dinleniyom,bi sorun yok çok şükür ,,oğlun ana okuluna mı gidiyo nasıl seviyomu okulu bari,,,okul öncesi eğitm çol önemli çoçuk hem bazı piskomotor beceriler öğreniyo hemde günümüz çoçukları yalnız büyüyo televizyondan insan ilşikilaeini öğreniyo.ama anaokulu kreş gibi sosyal mekanlarda çoçok toplum kavramını öğrenip kendi aykları üzerinde durmaya alışıyo...neyse valla annem buzdolabımın içini tem,zliyo bende buarada gireyim dedim ,,karnım özellikle elisede daha belli oluyo.galiba benim karnım büyük olacak şimdiden çıkması aslında zor evet akşamları daha büyük ama benim sabahta çıkıyo
şimdilik çok iyiyim bazen doğum aklıma geliyor nefesim kesiliyor valla napcaz yaacanım zayıf olanların daha fazla karnı çıkarmış.buarada sen napıyon nasıl gidiyo
iyiyim kızlar sağolun çalışıyorum pek dinlenemiyorum fırsat buldukça işte. demekki bizim karnımız davul gibi olacak.kayracım şimdi kaç kilosun sen 27
beden olduğuna göre sende zayıfsın
Şimdilik çok mutluyuz okul konusunda; öğretmenini ve arkadaşlarını çok seviyor.. Hergün geldiğinde yeni şarkılar, yeni oyunlar, yeni laflar, yeni..... bizi çok şaşırtıyor doğrusu. Yanımdan ayırmamak için onu kreşe vermedim, ne bileyim kıyamadım.. Ama bu kadar genişlediğini ve yeni ufuklar açtığını önceden bilebilseydim adımlarımı şüphesiz daha düşünceli atardım..