- 21 Mart 2008
- 1.027
- 4
- 40
Yazıları okudum ama maşallah herkes yine pc başında.. Ayrı ayrı mesaj atmak ne mümkün...Genel olarak konu kayınvalide ve uyku sanırım :)) E bende kayınvalide konusunda bir cümle kurmadan gecemicem..
Kızlar bence sorun kayınvalide ve kayınbabanın gelinini kabullenip kabullenmemesinden geçiyor...Sevildiğinizi gelin olarak kabul gördüğünüzü bilmek birçok konuyu es geçmenizi sağlıyor...Aksı durumda istenmemek gelin olarak layık görülmemekten geçiyor birçok sorun...
Şimdi size bir soru sorucam: Yatak odanızda gecenin bir yarısı başınıza dikilip oğlumun omzunda niye yatıyorsun oğlumun omzu ağrıyacak ne zaman gelsem omzunda yatıyorsun diyen bir kayınvalide kapı kilitlemene izin vermeyen bir kayınvalideyle ne kadar iyi ilişki kurabilirsiniz :)) Oğlu ve gelini tarafından uyarılara kulak asmayan büyükken büyüklüğünü göstermeyen insanlara karşı yaşca küçük olmana rağmen nasıl anlayış gösterebilirsiniz :))) bu sadece küçük bir örnekkk akla fikre sığmayan olaylar....
Buna rağmen alttan alan taraf oldum hep...ama son yaşadığım olaydan sonra kayınvalide konusunu tamamen kapatmış durumdayım...Eşime sözüm şu oldu...Ben bu güne kadar sana olan saygımı ispatladığıma inanıyorum ama bundan sonrası için saygıyı benden değil annenden beklemek zorundasın..ki ben sessiz kaldıkca onların karşısında onursuz grursuz bir insan konumuna düşmeye devam edicem...Dedikten sonra artık kendisi de bana birşey söylemiyor...Sözüm şu ki karşılık verecek değilim ama artık anne baba demiyeceğim muhatap olmayıp kendi hayatıma bakacağım...8 yaşında oğlum var ikinci bebeğim yolda halen beni gelin olarak kabul etmiyorlarsa kendileri bilirler işte o kadar :))))
Öpüyorum hepinizi...Bugün kontrolu olan arkadaşlar güzel haberlerle dönün inşallah....yazmayı unutmayın...
Sevdecim,
Biz eşimle 1 aydır falan ayrı yatıyoruz..İkimizde çok rahat ettik çünkü hem o hemde ben geceleri çok dönüyoruz, o döndükçe ben uyanıyorum ben döndükçe o uyanıyo..Birde ben gece uyurken yorgan battaniye ne varsa toplayıp kendi üstüme alıyorum onun üstü açık kalıyo..Üşüyo yazık..Zaten kilom arttıkça ve bebek büyüdükçe eşim rahatsızlığımı hissedip büyük yatağı bana bıraktı.( biz çünkü iki kişiyiz hehe) .Şimdi böyle iyiyim istediğim gibi yatıp yuvarlanıyorum..Zaten artık bacak arasına yastık koymak falanda fayda etmiyor..Bu gidişle çift yastıkla yarı oturur vaziyette uyumaya başlıcam..
Yazıları okudum ama maşallah herkes yine pc başında.. Ayrı ayrı mesaj atmak ne mümkün...Genel olarak konu kayınvalide ve uyku sanırım :)) E bende kayınvalide konusunda bir cümle kurmadan gecemicem..
Kızlar bence sorun kayınvalide ve kayınbabanın gelinini kabullenip kabullenmemesinden geçiyor...Sevildiğinizi gelin olarak kabul gördüğünüzü bilmek birçok konuyu es geçmenizi sağlıyor...Aksı durumda istenmemek gelin olarak layık görülmemekten geçiyor birçok sorun...
Şimdi size bir soru sorucam: Yatak odanızda gecenin bir yarısı başınıza dikilip oğlumun omzunda niye yatıyorsun oğlumun omzu ağrıyacak ne zaman gelsem omzunda yatıyorsun diyen bir kayınvalide kapı kilitlemene izin vermeyen bir kayınvalideyle ne kadar iyi ilişki kurabilirsiniz :)) Oğlu ve gelini tarafından uyarılara kulak asmayan büyükken büyüklüğünü göstermeyen insanlara karşı yaşca küçük olmana rağmen nasıl anlayış gösterebilirsiniz :))) bu sadece küçük bir örnekkk akla fikre sığmayan olaylar....
Buna rağmen alttan alan taraf oldum hep...ama son yaşadığım olaydan sonra kayınvalide konusunu tamamen kapatmış durumdayım...Eşime sözüm şu oldu...Ben bu güne kadar sana olan saygımı ispatladığıma inanıyorum ama bundan sonrası için saygıyı benden değil annenden beklemek zorundasın..ki ben sessiz kaldıkca onların karşısında onursuz grursuz bir insan konumuna düşmeye devam edicem...Dedikten sonra artık kendisi de bana birşey söylemiyor...Sözüm şu ki karşılık verecek değilim ama artık anne baba demiyeceğim muhatap olmayıp kendi hayatıma bakacağım...8 yaşında oğlum var ikinci bebeğim yolda halen beni gelin olarak kabul etmiyorlarsa kendileri bilirler işte o kadar :))))
Öpüyorum hepinizi...Bugün kontrolu olan arkadaşlar güzel haberlerle dönün inşallah....yazmayı unutmayın...
ay kıslar sıkıntıdan kendimi dışarı attım ayol biraz dolaştım gezindim banka işimi hallettim(ah bu öğrenim kredsii ahhhh)
hastaneyi aradım tahlili sonuçlarım normalmiş çok şükür :)))))))
buarada kızlar düzenli yürüyüş yapan bi benim herhalde hergün mutlaka bi şekil yürüyorum en az 25 dk
dışarı çıkacağım zaman gideceğim yere ulaşmadan iniyorum yürüyorum dün dra giderken mesela başka yerde indim 20-25 dk yürüyerek ulaştım bugün de bankadan sıra aldım sıra gelene kadar etrafında yürüdüm
hiç biyere çıkmayacağım zamanda çıkıyorum sitenin etrafında yürüyom pijamalarımla koca göbişimle:)
bazılarına garip geliyo herhalde cins cins bakanlar oluyo ama hiç takamam valla
selamlar herkese.bende ara sıra yazmaya vakit buluyorum ama özellikle gece tüm yazılanları okuyorum neredeyse.mayıs anneleri olarak gerçekten ağır gidiyoruz.özellikle temmuz grubuna baktıysanız 80kişiyi bulmuşlar neredeyse
ancak bu sabah bu yazıyı okuyunca bikaç şey yazmak istedim. inanılmaz şaşırdım.benim kayınvalidem resmen melek gibidir.böyle şeyleri okuyunca insan yaşamadığı için inanamıyor yani inanmamak değil tabi yanlış anlaşılmasın.torunları olacak yaşa gelmiş insanların böyle şeyler yapması akıl almıyor. Allah hepsine akıl fikir versin. tabi böyle şeyler yaşayan arkadaşlarada sabır versin. ben yaşamıyorum olumsuzluklar ama tabikide etrafımda kaynanalarından çeken çok insan var.niye böyle yaparlar hiç anlamıyorum.bizde kaynana olunca anlıcaz sanırım:smiley-cool:
bu arada yarın sabah doktor randevum var ve öğleden sonra oğlumun mobilyalarını seçip alıcaz Allah nasip kısmet ederse. :dance:
hepinize hayırlı günler.....
Murgiz' cim hararetli kaynana muhabbetleri içinde bu mesajı görmemişim, tahlil sonuçların iyi çıkmış; gözünaydın canım...
inş kontrolün iyi geçer iyi haberlerle dön:dance:
bebişinde güle güle kullansın a.s.
arkadaşlar karnım ağrıyor yine.. sancılarım sıklaştı şu sıralar...........çok canım yanıyor
yarın gidicem kontrole..bakalım ne olacak? ne diyecek doktorum
bu arada güzelresim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin..
ridacım yarın için kontrolun varmış iyi güzel...Benimde yarın randevum bakalım hayırlısı...
Ridacım aslında senin için endişeleniyorum...Bebeğinin doğum tarihi ile teskere tarihiniz birbirine çok yakın umarım bebeğin süpriz yapmaz..Bebeklerin doğum haftaları birbirini tutmuyor biliyorsun..Senin için dua ediyorum ki bebeğin eşinden önce süpriz yapmasın..:) Diğer kontrolu olan arkadaşlar inşallah güzel haberlerle dönersiniz..bende yarın gidiyorum inşallah...Öpüyorum sizleri kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
Rida' cım inşallah kontrolünden iyi haberlerle dönersin, ağrıların da hafifler inşallah canım yaa..
Kendini yorma sakın.. Yarın sana ait satırlarda güzel sözcükler okuyabilmek dileğiyle...
ridacım yarın için kontrolun varmış iyi güzel...Benimde yarın randevum bakalım hayırlısı...
Ridacım aslında senin için endişeleniyorum...Bebeğinin doğum tarihi ile teskere tarihiniz birbirine çok yakın umarım bebeğin süpriz yapmaz..Bebeklerin doğum haftaları birbirini tutmuyor biliyorsun..Senin için dua ediyorum ki bebeğin eşinden önce süpriz yapmasın..:) Diğer kontrolu olan arkadaşlar inşallah güzel haberlerle dönersiniz..bende yarın gidiyorum inşallah...Öpüyorum sizleri kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
sağol canım çok tatlısın çok şükür canıma.s.
ama sen kontrol sonucunu söylemedin canım ne oldu kızın napıyodu ne dedi dr:uhm: