SELAM KIZLAR BEN GELDİMMM BUGÜN OĞLUŞUMUN KIYAFETLERİNİ YIKADIM TEYZELERİ ÜTÜLEDİM OFFF ÇOK YORULDUM ARTIK ÇOK FAZLA İŞ YAPAMIYORUM YORULUYORUM HEMEN:çok üzgünüm: AZ KALDI DİYİP OYALIYORUM KENDİMİ KENDİMİ ÇOK YORUGUN HİSSEDİYORUM a.s.
Kızlar oku oku bitiremedim yahu sayfaları:içelim: böyle giderse bizim sayfalarımız kısalsın diye yönetimce yapıştırılırda yapıştırılır:roflol: :enbuyukkk:
akşamada buarada misafirim geliyor dışarda işlerim vardı ancak eve geldim ve daha birşey yapmadım...ev dandini.. şimdide pc.başından kalkamıyorum:roflol: o yüzden sonra yorumlara çekiştirmelere katılacağıma.s tabi yakalayabildiğimce a.s
önceliğim sağlık:)
Kontrole giden arkadaşlarımız iyi haberlerle dönerler inşallah
Murgizciğim kontrol sonuçlarının iyi çıktığına sevindim canım..aman aman hep böyle olur inş
inşallah güzel haberlerle dönerim...Ridacım bugün nedense benimde hiç yüzüm gülmüyor...İçimde bir sıkıntı var nedir bilmiyorum...Allah hayra getirsin inşallah..Ama sen dikkat et kendine çalıştığın için hiç olmassa evine döndüğünde dinlenmeye çalış iş bitmez yaptıkca artar..son haftalarını dikkatli geçirirsen sıkıntıların bir nebze azalır inşallah...
SELAM KIZLAR BEN GELDİMMM BUGÜN OĞLUŞUMUN KIYAFETLERİNİ YIKADIM TEYZELERİ ÜTÜLEDİM OFFF ÇOK YORULDUM ARTIK ÇOK FAZLA İŞ YAPAMIYORUM YORULUYORUM HEMEN:çok üzgünüm: AZ KALDI DİYİP OYALIYORUM KENDİMİ KENDİMİ ÇOK YORUGUN HİSSEDİYORUM a.s.
kızlar sizede oluyormu hala midem çok bulanıyor ve başım dönüyor kendimi çok halsiz hissediyorum hala doğum iznide almadım nisan 9 da dediler bana göre 34 hafta ama onlara göre nisan 9 32 hafta anlamadım hiçbişey dün 2 ayağıma birden kramp girdi ebrunun dediği geldi aklıma hemen ayaklarımı gerdim ama çok acı çektimmmm yalnız olsun sabah işe o bahaneyle geç gittim gerçi patronum hala izin alamadınmı deyip duruyo ama olsun vermiyolarkiii bana kalsa sabah yataktan hiç kalkmamayı yeğlerim zaten bütün gece tuvaletteyim hepiniz Allaha emanet olun görüşmek üzere....
Sağol Murgizcim Inşallah Hepimizinkiler Ya Kizlar Bizde Liste Yapsak Kim Ne Zaman Doğuracak Bilelim Dimi Ama
canım çok sağol sen dra gidecektin gün almaya nisan annelerine öle yazmıştın ne oldu merak ettim canıma.s.
Telaştan yazmadım canım,evde işlerimi toparladım ,misafirler gelene kadar birkaç dk kk ya bakayım dedim:içelim:
dün akşam dr gittim nst ye girdim,çok şükür herşey normal görünüyor,meleğim yana dönmüş,ama yine yolunda değil..bu durumda daha erken olmasına sebep olacak ama ne zaman:uhm: dün günüm belli olacaktı fakat olmadı,pazartesi gel yine dedi dr.:sm_confused: bir belirlensede rahat etsem,bu belirsizlik beni daraltıyor..kendimi ve işlerimi ayarlayamıyorum ne yazıkki...:çok üzgünüm:
neysenciğim daha önce karşılaşmadık merhaba. canım son adet tarihini net hatırlıyor musun?
kardelenciğim affına sığınarak listeyi renklendirdim. birde iki başlığın içine de attım kusura bakma
merhaba hamiyet son adet tarihim 15 ağustos canım ya ben hesap yapamıyorum yada var bişiler:bbo: