- 6 Eylül 2007
- 369
- 0
merhaba mayıs anneleri bende sizdenim aslında bir aralar burayada yazıyordum ama pek kimseler ilgilenmeyince vazgeçtim nesse kıslar size sormam gereken birşey var umarım cevap verirsiniz ben ilk doğumumu acil sezeryanla yaptım oğlumun ters duruşu sebebiyle şimdide doktorum bu doğumumu normal yapabileceğimi söylüyor ama ben sezeryan istiyorum 14 mayıs normal doğum tarihimiz 7-9 mayısta sezeryan tarihimiz şu anda sizler ne dersiniz normalmi seryanmı bana biraz yardımı olursanız sevinirim birde burda doktor sorunumuz var 2 doktor var devlet hastanesinde görevli ama muayeneleri özel erkek olan sezeryan doğumda 600-800 ytl gibi bıçak parası alıyor bayan olan ise 100-250 ytl bıçak parası alıyor ne yapmalıyım bana fikir verin...
kızlar yine döktürmüşsünüz yahuuuuu...
kayracım şifa hastanesinde doğum yapıcam ALLAHIN İZNİYLE drumda dilber hanım ben senden önce doğum yapıcam sezeryan ya seninki normalse biraz daha geç olur bakalım buluşuruz bir yerdea.s
İlki sezaryen olduğundan akıbetim yine tekerrürden ibaret Yaseemin' cim..
Ama kısmet olursa Vatan Hst.ni tercih edicem, Seval Hn.ı da yanımda götürmek koşuluyla.....
İnşallah herbirimiz için bu süreci tamamlama öykülerimiz mutlu sonlarla noktalanır...
GÜNAYDIN GÜZEL MAYIS ANNELERİ NASILSINIZ
benim eşim de diyarbakır'lı.. 6 görümcem var eşim tek erkek. 25 yıl önce yerleşmişler Antalya'ya. Türkçeyi ilk burda öğrenmiş kayınvalide ama senin dediğin gibi türkçeyi zor konuşuyor olsa da nasıl konuştuğu değil ne konuştuğu önemli..ben memnunum
kayınvalideden..Ben izne ayrılınca gelip bahar temizliğimi yapacaklar..önce yapmasınlar diyordum ama baktım çok istiyorlar yapsınlar gönülleri olsun ...görümcelerin her birinin ayrı ayrı huyları var.
benim bir gelinim var, ben nasıl incitmiyorsam, ben öldükten sonra da onu hiç incitmeyeceksiniz demiş kızlarına.. hepsine karşı saygılıyım, geldikleri zaman, nasıl hoşnut edeceğimi bilemem. ben mesafeliyim onlar da mesafeli..geçinip gidiyoruz..a.s
Gizemcim annemle konuştum "merak etme biz sana bakarız" dediler..Zaten bebeğe alışmak için ilk bir haftayı atlatmak önemli, hem göbeği düşer hemde benim dikişler iyileşir biraz..Abimin büyük kızı annemlerin yanında kalıyor ve koleje gidiyor..Annem aslında ona baktığı için biraz tereddüt ediyor..Açıkçası bende çocuğun mağdur olmasını istemiyorum çünkü sınavları falan oluyor ve anneme çok düşkün..Doğum, okullar kapandıktan sonra olsa onlar için hiç sorun olmazdı benim açımdan..Eşimde merak etme olmazsa bir aylığına falan bir yardımcı buluruz dedi..Ama ben doğumdan çıktıktan sonra evimde bir yabancıyla kalmak istemiyorum..İnsanların ne olduğu pek belli olmuyor çünkü.:sm_confused:.
canımcım konumuz malum kaynanalar biz bu muhabeti çok sevdik sende katıl :içelim:günaydın hamişler nasılsınız???
GÜNAYDIN KIZLAR HEPİNİZE.....
EWET MURGİZCİM BİLMEZMİYİM O RAHAT UYUMANIN VERDİĞİ SAADETİ....
BENDE DÜN GECE ÖYLE UYUMUŞUM....
SADECE 1KERE KALKTIM LAVOBAYA.....
AMA BU GECE MAŞALLAH 2 SAATTE YİNE TUVALETE TAŞINDIM....
ŞU TUVALET OLAYINDAN ARTIK NEFRET EDER HALE GELDİM......
her gece aynı terane... lavabo-yatak odası arasında mekik dokuyorum...yattığım zaman illaki bacaklarıma giren kramplar sayesinde uyanıyorum. Ee artık formulünü öğrenmişim ya bir parmak hareketiyle acım diniyor..ama bu gün yanlış bir hareket mi yaptım yoksa çok güçlü bir kramp mıydı anlamadım beni yatağımdan kaldırdı. sert bir şekilde ayağımı yere vurunca düzeldi..ama çok acı vericiydi..
Bir de bugün sağ tarafımı da deneyeyim dedim oğluşum rahat ettirmedi hıçkırmaya başladı..sonra da ben hıçkırmaya başladım..ne komik değil mi..:roflol:
döndüm sola birlikte hıçkırdık oğluşumlaaaa sırnaşık şey
canım eskileri okumaya fırsatım olmadı malum özelcanımcım konumuz malum kaynanalar biz bu muhabeti çok sevdik sende katıl :içelim:
ay çok güldüm demekki birlikte hıçkırdınız :roflol:
Benim oğlumda sağımda olduğu için sağıma yatmaktan korkuyorum açıkcası zaten yatar yatmaz kaburgalarıma tekmeler yiyorum hemen yine dönüyorum a.s Kızlar bide eşinizle yer değiştirmeyi deneyin.. ben bi türlü solumda uyuyamıyordum ki aslında hamileliğimden önce hep solumda uyurdum... dün gece eşimle yer değiştirdik sadece bi kez tuvalete kalktım ve mışıl mışıl derin uykuya dalmışım hiiiiç rahatsız olmadan uyudum :teytey:
Bu arada kızlar ben pazartesi doktora gittiğimde emzirme hemşiresi bize süt eğitimi verdi sizlerede bu tür eğitimler veriliyormu çok faydalı oldu bir sürü şey öğrendim...
Hepinize kucak dolusu sevgiler...