2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlarrr mayıs annesi olarak bende aranıza katıldım :) :teytey:
22 Mayıs'da bekleniyor doğumumuz...
31. haftadayım veeeeeeeeee tam tamına 12 kilo aldım ve hızla almaya devam ediyorum :1rolleyes:

31. haftadayım veeeeeeeeee tam tamına 12 kilo aldım ve hızla almaya devam ediyorum :1rolleyes:

aramıza hoşgeldinna.s.
hayırlı doğumlar olsun hepimize

Hosgeldin....insallah hayirlisiyla yavruna kavusursun.....Bebisin cinsiyeti ne? Ve en klasik soru isim buldun mu?

Ebruucm ne kadar guzel yazmissin , hic kimseyi atlamadan....Tesekkurler...
Yalni z sana tavsiyem agda isini unut....Ben bundan onceki ay yaptirdigimda pek iyi olmadi.Belki sende farkli reaksiyon gosterir ama insan daha hassas oldugu icin daha fazla aci hissediyor birde dr tam olarak dogrulamasa da bir kac yerde okudugum kadariyla o aci hissi dogum sancilarini tetikliyebiliyormus. Ama yine de sen bilirsin canim...Insan tertemiz hissediyor agda dan sonra kendini ...ben cesaret edemedim

Kizlar size bir sey soracagim ,belki komik gelecek ama......

Hani genelde bebisler oynamayinca korkup dr gideriz ve bir problem var mi diye korkariz ya.....Ya tersinde ne yapmali sizce? Ben 2gcedir zerre uyku uyumadim..Benim melegim dde oyle.Gece 10 da 11de bi basliyor sabah 10 kadar..Once kafa veya popo neresiyse artik orasini cikarabildigi kadar soldan cikariyor.bir yandanda gobek deligimin ordan bir uzvu cikiyor...daha sonra da hani eski merdaneli makineler olur ya aynen onun ritminde tekmelemeye basliyor.inanir misiniz 1dk bile durmadan sabaha kadar ve genelde yukaridan asagiya dogru...sizce cikmak mi istiyor?Buna benzer birsey yasayan var mi aranizda????? simdi tr deki dr mail attim ondan gelecek cevabi bekliuyorum..Insallah annem gelmeden dogmaz diyorum .Hic bir sey yok ortada annemle onumuzde ki hafta hazirlayacagim....Alacagim seylerin yeri belli sadece getirilip kurulacak.

mercancım ritmli vuruşlar hıçkırık diye biliyorum bazen çok uzun sürüyo
benim oğluşda normalde çok hareketli canımı acıtıyo ama bugün çok oynamıyo nedense arada bir vuruyo

kızlar nasılsınız herkeste aynı problem uykusuzluk yatış pozisyonu ellerde ve kollarda karıncalanmalar bende elimden geldiğince soluma yatmaya çalışıyorum daha şişlik başlamadı ellerimde felan hayırlısı hepimiz için bebişlerimiz için değer dimi kızlar hepinizi öpüyorum görüşürüz

murgızım uyuyodur bebişin annesi benimkide günü gününü tutmuyor birde çok tuhaf rüyalar görüyorum korkutucu rüyalar mesela dün gece sarhoş saldırıyodu rüyamda he he bende dövmüştüm adamı öptüm canım görüşürüz

murgizcim ,bu hickiriktan bayagi kuvvetli bir tekme aslinda ama simdi dr dan cevap geldi zevkten yerinde duramiyor,keyfi yerinde demektir,dedi.Bende rahatladim.Senin ki de umarim hareketlerini arttirip senin keyfini yerine getirir,....optum canim

kıslar canlandı oğluşum:dance::dance:demekki açıkmıştım yemek yiyince bide faydalı bişiy balık yiyince canlandı yaramaznaniknanik
burarada hepimiz o rüyalaran görüyos yaren kafya takma bende öle abuk subuk şeyler görüyom takmıyom
benden öptüm canımcııııııımmmmmmmmm

murgizcim ,bu hickiriktan bayagi kuvvetli bir tekme aslinda ama simdi dr dan cevap geldi zevkten yerinde duramiyor,keyfi yerinde demektir,dedi.Bende rahatladim.Senin ki de umarim hareketlerini arttirip senin keyfini yerine getirir,....optum canim

canım gözün aydın
vayy maaşlhkıznın keyfi yerindeymiş demekki

Aaaa cok sevindim.Balik acisindan cok sansliisiniz.Bizdekiler hep dondurulmus ya da bizim baliklara benzemeyen saman gibi seyler....Ceviz ve soya filizini de untmayin kizlar cokkkkk faydali

kızlar okuduğum kadarıyla bebişler uykularını gündüz alıyorlarmış annenin gün boyu hareketleri bebişde beşik etkisi yapıyormuş sanırım o yüzden gece coşuyorlar:)

Mercancım merak etme bende seninle aynı durumdayım..Oğluş maşallah gündüzleri hareketli..Aslına bakarsan benimde hoşuma gidiyor..Çünkü evde tüm gün yalnızım ve onun tekmeleri bana yalnızlığımı unutturuyor..Sanırım benim bebiş daha çok geceleri uyuyo..Gerçi büyüdükçe hareketleri yavaşlayacakmış.. O yüzden kontrol etmekte fayda var.. Balık konusuna gelince ben İstanbulda okurken duyduğum birşey vardı..O teknede balık satanların hepsi taze balık yerine yurt dışından gelen donmuş balıkları satıyorlarmış..:uhm: Biz de eşimle ilk defa bugün evimize balık aldık (yaklaşık iki yıldır evliyiz yani düşün) ..Çünkü o kokusundan nefret ediyor ve bana istiyorsan dışardan söyleyelim diyordu..Bende çok güvenemiyorum dışarda pişirilenlere..O yüzden cevizle idare ediyodum hep..

Benim kızımda öyle bazen içime bi balık kaçtı galiba diyorum karnımın bi sağı bi solu oynuyo bende diom benim kızım oynak ama hepsi böle galiba

ebrucm bence de en güzeli evinde pişendir ben fırına atıyorum pek kokusu olmuyor tavsiye ederim sanada canım bide kızlar bişey sorcam benim bebiş bazen çok hareketli sanki karnımdan fırlıcak bazende çok durgun sizin bebişlerde öylemi acaba

selam kızlar benimki gece gündüz durmuyo çokmu yaramaz olucak acaba bugün baş ağrısı başladı çatlıcak başım minoset zarar vermez dedi doktorum ama yinede geçer diye içmedim nebilim belki dokunur bebişe diye korktum

MercanDilaracığım benim meleğimde bazen cok hareket ediyor,bazende sesi soluğu çıkmıyor..normal canım,cok hereketli olması iyi diyor dr lar...neyseki dr dan cevap gelmişte rahatlamışssın..sevindim:)

yarenciğim,1 ay öncesine kadar benimde cok şiddetli baş ağrılarım vardı..dr banada minoset vermişti..bende birşey olur psikolojisiyle içememiştim..
onun yerine ılık banyo iyi geliyor canım..

ebrucuğum,balığı ben şu telli ,kutu gibi olan, heryerde bulunabilen elektirikli ızgarada ve balkonda pişiriyorum..daha doğrusu eşime pişirtiyorum..
koku evi sarmıyor ve lezzetli oluyor..tavsiye ederim..

Ayperincim doktorun niye o kadar erken bir tarih verdi ? Gerçi belli olmaz bizde nisanda doğurabiliriz :))

ebrucuğum,öncelikle ultr.da doğum tarihi 15 nisan görünüyor dedi....bebeişin ters dedi, sonra kordon dolanması olabilir dedi..o yüzden nisanın ilk haftası düşünüyorum dedi..cok detaylı sormadım zaten ayak üstü tarih sormuştum ...dr da hızlı bir şekilde söyleyince incelemedim...işin açıkçası kötü birşey duymak istemedim..süprizzzzz artık haftada bir gidiyorum dr a...pzt si kontrol günüm...o zaman konuşabilirim belki canım..

tabii nezaman bebişlerimizin geleceği belli olmaz...ama inşallah herkesin bebişleri sağlıkla ve zamanında gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…