Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlarrr mayıs annesi olarak bende aranıza katıldım :) :teytey:
22 Mayıs'da bekleniyor doğumumuz...
31. haftadayım veeeeeeeeee tam tamına 12 kilo aldım ve hızla almaya devam ediyorum :1rolleyes:
Merhaba kızlarrr mayıs annesi olarak bende aranıza katıldım :) :teytey:
22 Mayıs'da bekleniyor doğumumuz...
31. haftadayım veeeeeeeeee tam tamına 12 kilo aldım ve hızla almaya devam ediyorum :1rolleyes:
murgızım uyuyodur bebişin annesi benimkide günü gününü tutmuyor birde çok tuhaf rüyalar görüyorum korkutucu rüyalar mesela dün gece sarhoş saldırıyodu rüyamda he he bende dövmüştüm adamı öptüm canım görüşürüz
murgizcim ,bu hickiriktan bayagi kuvvetli bir tekme aslinda ama simdi dr dan cevap geldi zevkten yerinde duramiyor,keyfi yerinde demektir,dedi.Bende rahatladim.Senin ki de umarim hareketlerini arttirip senin keyfini yerine getirir,....optum canim
kıslar canlandı oğluşum:dance::dance:demekki açıkmıştım yemek yiyince bide faydalı bişiy balık yiyince canlandı yaramaznaniknanik
burarada hepimiz o rüyalaran görüyos yaren kafya takma bende öle abuk subuk şeyler görüyom takmıyom
benden öptüm canımcııııııımmmmmmmmm
Ayperincim doktorun niye o kadar erken bir tarih verdi ? Gerçi belli olmaz bizde nisanda doğurabiliriz :))