- 23 Ocak 2007
- 1.461
- 7
- 46
Arkadaşlar,
Aslında benim en yakın arkadaşım da şu an hamile (29. haftasına girdi) O mesela hamileliğinin başından beri sürekli bana "Ben kayınvalidemden herşeyi beklerim, görümcemden de, yapacaklar tabi" deyip durdu hatta karşılığını da aldı :sm_confused: Hamilelik kıyafetlerinin tamamını ve bebek eşyalarının bir kısmını kayınvalidesi bir kısmını görümcesi aldı..Kendileri sadece bebek için birikim yaptılar..Kayınvalidesi doktor kontrolünden ev işine kadar hep yanındaydı hala da öyle..Gelip yemek falan yapıp elleriyle meyve soyuyormuş bizim kıza..
Acaba biz diyorum yetiştirilme tarzımızdan dolayı mı böyleyiz:uhm: Yani ya bazı insanlar çok uyanık, insanları nasıl kullanacaklarını çok iyi biliyorlar, yüzsüzlüğe vurup her istediklerini yaptırıyorlar, bizse gurur yapıp söyleyemiyoruz yada ailemiz bizi hep kendi işini kendin gör tarzında yetiştirdiğinden başkalarından birşey istemek bize eziklik gibi geliyor, herşeyi içimize atıp son gayretimizle işimizi yapmaya bakıyoruz..
Yani ben evde kocamdan birşey rica ediyorsam ve sallıyorsa bir daha asla istemem kendim yapmaya çalışırım..İnsanların bir işi yapmak istemediklerini ima etmeleri bile beni rahatsız eder..Çok mu hassassım ne acaba daha mı vurdumduymaz olmak lazım hayatta rahat edebilmek için :uhm:
ebrucum tam beni anlatmışın teşekkür ederim canım senila aynı düşünüyoruz.bende hep kendi işimi yapmaya alıştım babam öyle yetiştirdi herkesin aileisyle yaptığı işleri ben hep yalnız yaptım üniv.şehir dışında okudum ailem 1 kere bile gelmedi mesela..