2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarrrr nasilsiniz?,ozlemisim sizi. Ben 3gundur hastanede yatiyordum. Evimi,kiizmi herseyi ozlemisim.Sanirim Mercanin hastaligina uzntuden dolayi aniden vucut kaldiramadi.Ani ve siddetli bas agrisi,gozlerimde ucusan goruntuler yuzunden gittik.Hemen preeklampsi suphesiyle yatirdilar.hepimiz cok korktuk ama Allahtan suan da sadece izleleme karariyla yolladilar eve....

Sizler nasilsiniz?umarim hersey yolundadir sizin icin...Ayperincim bu arada benim dogum traihim nisan 20den sonra heran olabilirmis.seninkini merak ediyorum.acaba kim once bebisine kavusacak

Kizlarrrr nasilsiniz?,ozlemisim sizi. Ben 3gundur hastanede yatiyordum. Evimi,kiizmi herseyi ozlemisim.Sanirim Mercanin hastaligina uzntuden dolayi aniden vucut kaldiramadi.Ani ve siddetli bas agrisi,gozlerimde ucusan goruntuler yuzunden gittik.Hemen preeklampsi suphesiyle yatirdilar.hepimiz cok korktuk ama Allahtan suan da sadece izleleme karariyla yolladilar eve....

Sizler nasilsiniz?umarim hersey yolundadir sizin icin...Ayperincim bu arada benim dogum traihim nisan 20den sonra heran olabilirmis.seninkini merak ediyorum.acaba kim once bebisine kavusacak

canım ya çok geçmiş olsun canım ya az kaldı senin doğumuna yavruşun la sen az daha sabredin inş sağlıkla kavuşacan bebişinea.s.

kızlar slm daktordan geldim şeker testim iyi çıktı allaha şükür oğluşta iyiymiş 1 240 gram olmuş görüşürüz kızlar öptüm sizi

murgızım sağol canım inşallah bizden sonraki yaptırıcak arkadaşlarınkide iyi çıkar herşey yolunda gider herkes için kendine iyi bak tabi oğluşunada öptüm

geçmiş olsun canım a.s. senin doğum normal galiba;?

kızlar slm daktordan geldim şeker testim iyi çıktı allaha şükür oğluşta iyiymiş 1 240 gram olmuş görüşürüz kızlar öptüm sizi

Yarencim şeker testinin iyi çıkmasına çok sevindim canım..Böyle testler insanı her zaman stresse sokuyor..

Hazal Rüya ve Neysen aramıza hoş geldiniz ..:1hug:

Nazecim sezeryandan korkma nasıl olsa uyuyacaksın ve gözlerini açtığında herşey bitmiş olacak yerimseniben.. Ameliyat olayı kimseye sevimli gelmiyor ama ameliyattan sonra kendine dikkat edersen normal yaşamına daha çabuk dönersin. Eşin sana bu konuda çok destek olacaktır merak etme..Hem acemi hemşirelerin elinde doğum yapmak yerine konusunda uzman doktorlarla ve eşinle birlikte doğuma girmek bence çok daha iyidir :1rolleyes: Aslına bakarsan doğum olayının her türlüsü zor ama önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olması..Hayatta herşey insanlar için işte..Önemli olan sabredebilmek ve yine de şükredebilmek..

Mercancım çok geçmiş olsun canım..Sende kendine dikkat et çünkü çok zamanımız kalmadı artık..Annelik gerçekten çok zor iş..Ben şimdi ikinci çocuğa cesaret edebilir miyim diye düşünüyorum bazen..Çünkü gerçekten çok zor..Hem çocuğunla hemde karnında dünyaya gelecek bebişinle ilgilenmek onları ayrı ayrı düşünmek.. Çok büyük bir sorumluluk..

Bu arada arkadaşlar 30 Martta sınavım var..İnşallah oğluşumun şansına (hakkımızda da hayırlıysa) kazanırım..Sizde dua edermisiniz benim için..Hamişlerin duası kabul olurmuş..Bir taraftan ev hanımlığı yapmaya bir taraftan ders çalışmaya çalışıyorum..Bu arada bebek bakımıyla ilgili bilgilerde edinmeye ve hastane çantasını hazırlamaya çalışıyorum..Herşeyi yıkayıp ütüledim ama hala yerleştiremedim..Ders çalışırken çok uykum geliyor ve gittikçe daha çok uykuya düşüyorum..Göbüşümde sanki gittikçe daha hızlı büyüyor..

Ve bu arada bugün benim doğum günümdü ve artık 30 yaşındayım..Şaka gibi geliyor düşündükçe..Zaman ne kadar çabuk geçiyor ve artık benim için içinde anneliğinde olacağı yeni bir dönem başlıyor..Allah hepimize bundan sonrasında daha güzel günler yaşamayı nasip etsin İnşallah..Bebişlerimiz sağlıklı, akıllı, uslu bizlere ve ülkemize faydalı insanlar olsunlar..

Ebrucum tesekkurederim.Arkadaslar arsinda en yakin ikimiizin yasi sanirim.Sana nice mutlu seneler diliyorum.
Umarim sinavin umdugundan da iyi gecer.Ne sinavina gireceksin????????

Hazal Rüya ve Neysen aramıza hoş geldiniz ..:1hug:

Nazecim sezeryandan korkma nasıl olsa uyuyacaksın ve gözlerini açtığında herşey bitmiş olacak yerimseniben.. Ameliyat olayı kimseye sevimli gelmiyor ama ameliyattan sonra kendine dikkat edersen normal yaşamına daha çabuk dönersin. Eşin sana bu konuda çok destek olacaktır merak etme..Hem acemi hemşirelerin elinde doğum yapmak yerine konusunda uzman doktorlarla ve eşinle birlikte doğuma girmek bence çok daha iyidir :1rolleyes: Aslına bakarsan doğum olayının her türlüsü zor ama önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olması..Hayatta herşey insanlar için işte..Önemli olan sabredebilmek ve yine de şükredebilmek..

Mercancım çok geçmiş olsun canım..Sende kendine dikkat et çünkü çok zamanımız kalmadı artık..Annelik gerçekten çok zor iş..Ben şimdi ikinci çocuğa cesaret edebilir miyim diye düşünüyorum bazen..Çünkü gerçekten çok zor..Hem çocuğunla hemde karnında dünyaya gelecek bebişinle ilgilenmek onları ayrı ayrı düşünmek.. Çok büyük bir sorumluluk..

Bu arada arkadaşlar 30 Martta sınavım var..İnşallah oğluşumun şansına (hakkımızda da hayırlıysa) kazanırım..Sizde dua edermisiniz benim için..Hamişlerin duası kabul olurmuş..Bir taraftan ev hanımlığı yapmaya bir taraftan ders çalışmaya çalışıyorum..Bu arada bebek bakımıyla ilgili bilgilerde edinmeye ve hastane çantasını hazırlamaya çalışıyorum..Herşeyi yıkayıp ütüledim ama hala yerleştiremedim..Ders çalışırken çok uykum geliyor ve gittikçe daha çok uykuya düşüyorum..Göbüşümde sanki gittikçe daha hızlı büyüyor..

Ve bu arada bugün benim doğum günümdü ve artık 30 yaşındayım..Şaka gibi geliyor düşündükçe..Zaman ne kadar çabuk geçiyor ve artık benim için içinde anneliğinde olacağı yeni bir dönem başlıyor..Allah hepimize bundan sonrasında daha güzel günler yaşamayı nasip etsin İnşallah..Bebişlerimiz sağlıklı, akıllı, uslu bizlere ve ülkemize faydalı insanlar olsunlar..

:içelim:iyiki doğdun ebruuuuuuu iyiki doğdun ebruuuuuu:teytey:
doğum günün kutlu olsun
inş sınavında iyi geçer canım da bu ne sınavı:uhm:

yasemincim geçmiş olsun canım kendine dikket et güzel dileklerin için teşekkürler canım

avebrucum sen nasılsın canım inşallah iyisindir sanada teşekkürler arkadaşım ne mutlu bize değilmi arkadaşlar iyi günümüzüde kötü günümüzüde paylaşıyoruz bebekler doğunca bu kadar sık yazışabilirmiyiz bilmiyorum öptüm sizi

günaydın kızlar akşam yrulduğum için erken yattım sabah yine hortladım diğer ev sakinleri uyurken bi bakayım bizim kızlara dedim:emir_bebek:

ebrucum sana eşinle,oğlunla ve tüm sevdiklerinde mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.
şu durumdayken ders çalışmak ne zordur bende işten geliyorum pestilim çıkmış durumda yemeği zor yapıyorum saat 10 da uykum gelio benim oğlum bile 11den önce yatmazsırnaşık şey aslında bu yıl bende kpssye girmek istedim ama nasipdeğilmiş irde çevre bakanlığı çok yüksek puanla alıyor çevre mühendisini 99dan başlıo:kızgın::kızgın::sm_confused:

dün genel ev temizliğimiz devam etti eiminde azck yardımıyla antrede bulunan ve benim ortalıkta görünmesini istemediğim ıvır zıvırı tepiştirdiğim dolapları düzlediktatlicadiarzu baya yorucuydu.eve geldiğimde herşey düzenli olsun bana iş kalmasın istiyorum daha yapılacak baya iş var doğrusu bu hamilelik işi olunca evle pek ilgilenememiştim ayrıntılarla yani.

31 marta randevumu aldım hem kontrolümü olucam hemde izne ayrılcam hayırlısıyla bakalım darısı diğer çalışıan anne adaylarına olsuna.s.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar :1hug:

Hazılandığım sınav hakimlik sınavı..Bu sene bu sınavla birlikte 3 sınav yapılacak..Aslında hamileliğimin ilk başlarında (2007 Kasımda) bir sınav açıldı..Ama tamda benim bulantılarımın başladığı döneme denk geldiği için doğru dürüst çalışamadım..Açıkçası eşim avukatlık yapmamdan hiç hoşnut değildi çünkü gecenin onbirinde bile insanlar arayıp birşeyler soruyor, cumartesileri çalışıyordum, haftada en az bir kez şehir dışına çıkıyordum ve bir pazarım kalıyordu ondada ev işi yaptığım için nasıl geçtiğini anlamıyordum..O yüzden benim için daha rahat olacak hakimlik..Bu kadar okuduktan sonra emeklerimin boşa gitmesini de istemiyorum..İnşallah Allah hayırlısını nasip eder herkese..

KPSS konusuna gelince geçen yıl girdiğim sınav pek iyi geçmedi benimde çünkü aynı zamanda çalışıyordum..Bu sene puan yükseltmek için girmeyi düşünüyorum..Yalnız bizimle ilgili konularda da hep iyi derecede ingilizce ve branşımızla alakalı olmayan iktisat maliye muhasebe falan yapmamızı istiyorlar..Çok sinir bozucu..

oooooooooo ebrucum hakim olursan işimiz düşerse halledersin demi :1rolleyes: şaka şaka hayırlısı olsun canım ama hakim olursan başka bir yere tayinin çıkar:1rolleyes:fisfisfis eşinde memurmu?ailen burdaydı sanıırm

X