N
Naze
Ziyaretçi
merhaba bende bir mayıs annesi olucam allah izin verirse mayısın 9 unda bebişim geliyor çok mutlu ve heyecanlıyım:dance:
Aramıza hoşgeldin hazal...Allah mutluluğunu daim etsin inşallah..Sağlıklı doğumlar nasip etsin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende bir mayıs annesi olucam allah izin verirse mayısın 9 unda bebişim geliyor çok mutlu ve heyecanlıyım:dance:
Kizlarrrr nasilsiniz?,ozlemisim sizi. Ben 3gundur hastanede yatiyordum. Evimi,kiizmi herseyi ozlemisim.Sanirim Mercanin hastaligina uzntuden dolayi aniden vucut kaldiramadi.Ani ve siddetli bas agrisi,gozlerimde ucusan goruntuler yuzunden gittik.Hemen preeklampsi suphesiyle yatirdilar.hepimiz cok korktuk ama Allahtan suan da sadece izleleme karariyla yolladilar eve....
Sizler nasilsiniz?umarim hersey yolundadir sizin icin...Ayperincim bu arada benim dogum traihim nisan 20den sonra heran olabilirmis.seninkini merak ediyorum.acaba kim once bebisine kavusacak
kızlar slm daktordan geldim şeker testim iyi çıktı allaha şükür oğluşta iyiymiş 1 240 gram olmuş görüşürüz kızlar öptüm sizi
Kizlarrrr nasilsiniz?,ozlemisim sizi. Ben 3gundur hastanede yatiyordum. Evimi,kiizmi herseyi ozlemisim.Sanirim Mercanin hastaligina uzntuden dolayi aniden vucut kaldiramadi.Ani ve siddetli bas agrisi,gozlerimde ucusan goruntuler yuzunden gittik.Hemen preeklampsi suphesiyle yatirdilar.hepimiz cok korktuk ama Allahtan suan da sadece izleleme karariyla yolladilar eve....
Sizler nasilsiniz?umarim hersey yolundadir sizin icin...Ayperincim bu arada benim dogum traihim nisan 20den sonra heran olabilirmis.seninkini merak ediyorum.acaba kim once bebisine kavusacak
kızlar slm daktordan geldim şeker testim iyi çıktı allaha şükür oğluşta iyiymiş 1 240 gram olmuş görüşürüz kızlar öptüm sizi
geçmiş olsun canım a.s. senin doğum normal galiba;?
Hazal Rüya ve Neysen aramıza hoş geldiniz ..:1hug:
Nazecim sezeryandan korkma nasıl olsa uyuyacaksın ve gözlerini açtığında herşey bitmiş olacak yerimseniben.. Ameliyat olayı kimseye sevimli gelmiyor ama ameliyattan sonra kendine dikkat edersen normal yaşamına daha çabuk dönersin. Eşin sana bu konuda çok destek olacaktır merak etme..Hem acemi hemşirelerin elinde doğum yapmak yerine konusunda uzman doktorlarla ve eşinle birlikte doğuma girmek bence çok daha iyidir :1rolleyes: Aslına bakarsan doğum olayının her türlüsü zor ama önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olması..Hayatta herşey insanlar için işte..Önemli olan sabredebilmek ve yine de şükredebilmek..
Mercancım çok geçmiş olsun canım..Sende kendine dikkat et çünkü çok zamanımız kalmadı artık..Annelik gerçekten çok zor iş..Ben şimdi ikinci çocuğa cesaret edebilir miyim diye düşünüyorum bazen..Çünkü gerçekten çok zor..Hem çocuğunla hemde karnında dünyaya gelecek bebişinle ilgilenmek onları ayrı ayrı düşünmek.. Çok büyük bir sorumluluk..
Bu arada arkadaşlar 30 Martta sınavım var..İnşallah oğluşumun şansına (hakkımızda da hayırlıysa) kazanırım..Sizde dua edermisiniz benim için..Hamişlerin duası kabul olurmuş..Bir taraftan ev hanımlığı yapmaya bir taraftan ders çalışmaya çalışıyorum..Bu arada bebek bakımıyla ilgili bilgilerde edinmeye ve hastane çantasını hazırlamaya çalışıyorum..Herşeyi yıkayıp ütüledim ama hala yerleştiremedim..Ders çalışırken çok uykum geliyor ve gittikçe daha çok uykuya düşüyorum..Göbüşümde sanki gittikçe daha hızlı büyüyor..
Ve bu arada bugün benim doğum günümdü ve artık 30 yaşındayım..Şaka gibi geliyor düşündükçe..Zaman ne kadar çabuk geçiyor ve artık benim için içinde anneliğinde olacağı yeni bir dönem başlıyor..Allah hepimize bundan sonrasında daha güzel günler yaşamayı nasip etsin İnşallah..Bebişlerimiz sağlıklı, akıllı, uslu bizlere ve ülkemize faydalı insanlar olsunlar..