2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba,

Bu KK ne zaman düzelecek acaba..? 100'lük şeker yüklemesi testim iyi çıktı çok şükür ..Yalnız biraz sınırlarda dolaştığımdan artık daha dikkatliyim yemek konusunda.. Bu arada 100'lük yüklemeye sakın tek başınıza gitmeyin ben o kadar zaman aç kaldıktan sonra resmen fenalaştım..Eve nasıl geldim bilmiyorum..Bir taraftan terleyip bir taraftan üşüyordum ve bir anda halsizlik çöktü..O yüzden lütfen dikkatli olun..

gözün aydın ebrucum çok güzel haber tabi dikkat et canım bide sen normal doğumu istediğnden az kilo alki rahatça doğurasın

yine olmamış murgiz
...............................

ervuşcum herhalde nereyi kopyalacağını şaşırıyon bence hani üç tane pencere çıkıyo ya orda url ile başlayn kısımın ikinci bölümünü kopyalıyon canım
yapamıyosan doğum yapacağın tarihi yazyapim sana

inş canımcım iyi haberlerle geliriz
seninde şeker testin iyi çıkaR canım burdan müjdelersin
sende doğunm tarihini yaz sana takvimi ben yapayım canım

gözün aydın ebrucum çok güzel haber tabi dikkat et canım bide sen normal doğumu istediğnden az kilo alki rahatça doğurasın

Teşekkür ederim canım :1hug:

Zaten bu şeker olayı beni fazlasıyla gerdiği için yeme içme konusunda daha dikkatliyim artık..Gerçi iştahımda azaldı (heralde korkudan yerimseniben) Biraz yürüyüş yapabilirsem daha iyi olacak ama ayakta kaldığımda kasıklarım ağrıyor..Bu arada KK bende sürekli arıza veriyor..Sanırım site artık bu kadar ziyaretçiyi kaldıramıyor yasakkelime

Bu arada arkadaşlar siteyi dolaşırken madicasol diye bir ilacın çatlaklara iyi geldiğini okudum dün akşamdan beri kullanıyorum..

Bebek alışverişinde e-bebek çalışanları bana meme başı çatlaklarından korunmak için doğumdan bir ay önce krem kullanmaya başlamak lazım dediler..Aklınızda olsun..Gerçi mağazada gösterdikleri krem çok pahalıydı almadım. Madicasol'u SSK da ödüyor..Hem genişlemeden kaynaklanan çatlaklara (yalnız bunların iyileşmesi hemen olmuyor biraz zaman alıyor sabırlı olmanız gerek ) hemde olası meme başı çatlaklarına iyi geliyormuş ve emzirirken sorun olmuyormuş..Yinede doktorunuza danışın.. (benim doktorumun sanırım bundan haberi yoktu :)))

çok sevindim canım gözün aydın olsun. :dance:

Geçmiş olsun Ebru şeker testinin iyi çıkmasına sevindim...Bende senin gibi bu aralar tatlıyı abarttım bisküvi arasına lokum koyup yiyorum aştım kendimi ben artık dikkat etmeye çalışıyorum ama sadece ekmekten kendimi kesebiliyorum tatlı şeylerden asla gerçi şeker testi iyi çıkmıştı...sağlıcakla kalın sevgiler

aaaa benim takvim takılmış kalmış yaa 28 haftalık oldum ben bugün ama

Son düzenleyen: Moderatör:

nazecim umarım herşey yolunda gider tatlım her işte bir hayır vardır ALLAH büyük.erken doğum olsa bile emzirirsin yaradan erken doğum olduğunda bebeğe daha faydalı olacağı şekilde süt veeiyor anneye yani 7 aylıksa 7 aylığa göre süt veriyor sana ve bebeğin gelişiyor.ne olur üzülme hayırlısı olsun.

ebrucum şekerinin yüksek çıkmamasına sevindim.göğüs kremi için acele etme bence belki de bebeğin emmeyi tam yapabilirse ihtiyacın bile kalmayacak.

murgizcim seninde iyi haberlerini bekliyoruz canım.benim kontrolüm cuma günü,dr test yapacakmı acaba 100 lük testi istemez diye düşünyorum 50 lik düşük çıkmıştı.

ebrucum gözünaydın sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim:dance:
yaren,kardelen,gizem,yasemin inşallah sizde iyi haberlerle gelirsiniza.s
benim 50gr şeker yükleme sonucum da sınıra yaklaşmış.100gr ma gerek
görmedi dr um.

ebrrucum gözün aydın benimde haftasonu yüklemem vardı çok şükür iyi çıktı ben Allahtan eşimle gitmiştim çünkü 4. saatte fenalaştım ve tansiyonum düştü

Gözünaydın ebrucuğum :) sevindim....biraz dikkat etmeyle sınırda çıkan değerinide düzeltirsin canım..

ebrrucum gözün aydın benimde haftasonu yüklemem vardı çok şükür iyi çıktı ben Allahtan eşimle gitmiştim çünkü 4. saatte fenalaştım ve tansiyonum düştü

şeydanur çok sevindim canım yaa ne güzel sorun kalmaması
demekki sizler çok tatlı yediniz şekeriniz fırladı o zaman hastalıktan değilfisfisfis
neyse canım çok şükür

Hepinize teşekkür ediyorum kızlar..Dikkat etmeye çalışıyorum..GÜzel günler sizlerle olsun..

Şeker testine sevindim..Ne gerekiyorsa en iyisini yapacağından eminim..Bu arada benim için doktor şekerden hiç bahsetmiyor ne test yaptırmamı önerdi ne de tatlıyı çok yiyormusun diye sordu..Sanırım görüntüme bağlı olarak kendince yorum yapıyor..Bende görüntü olarak sadece kocaman bir göbiş var göbeği çıkarırsan halen zayıf görünüyorum...Şuan için yaşadığım sıkıntılardan nefes alırsam doğum olmadan inşaaallah o zaman şeker testi talebinde bulunabilirim belki..Hamileliğimin 12. haftasında şeker testi yapmışlardı o zaman normalden çok düşük çıkmıştı..Seninde söylediğin gibi hani erkek bebekte testeron hormonu sebebiyle artan tatlı ihtiyacı da olmadığı için tatlıyı hiç yemiyorum desem yeridir..zaten dayandığım tek şey de bu..Neyse gözün aydın diyorum..Güzel günler seninle olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…