2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

MURGİZ DENEDİM İMZA BÖLÜMÜNE YAPIŞTIRDIM AMA ÇIKMADI YAAAAAA YARDIM EDİN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:bbo:

kızlar merhaba ben takvim yapmayı beceremedim gitti çocuk doğar yapana kadar galiba murgızcım bende arda koyucaktım oğluşumun adını biliyorsun ama eşim değiştirdi umarım doğuma kadar kandırabilirim eşimi egemen koyucam oğlumun adını diyo sağlıklı doğsunda bebeğim isim tartışmasını sonraya saklıyorum öptüm seni gizemcim

Hanimlar
Sizleri tanimak istiyorum.Araniza gec katilmanin dezavantaji da bu..Acaba bana hamilelik haftalarinizi ,bebislerinizin cinsiyetini ve eger kendinize saklamak istemiyorsaniz :) isimlerini paylasir misiniz

Mercancım

İsmim Ebru, Allah kısmet ederse bir oğlum olacak ve adını Yunus Emre koymayı düşünüyorum İnşallah..30 Haftamız bugün bitti..

Nasılsınız...1 haftadır aranıza katılamıyordum işlerin yoğunluğundan kızlar ben çok kilo almaya başladım yaaa 9kg aldım ama sanki bana daha çok almışım gibi geliyor göbek kocaman oldu ayyy eğilirken falan çok zorlanıyorum daha önümüzde de 2,5 ayımız var bu zamanda nasıl olurum hiç düşünemiyorum hareket edemez hale gelirim heralde yürüyüşlere devam etmeye çalışıyorum ama 20dk. yürüdükten sonrada yoruluyorum artık yaşlı nineler gibi nefes nefese kalıyorum...oğluşumda bu aralar çok hareketli göbek sürekli titriyor geçen gün kardeşim bile farketti abla göbeğin oynuyor diyor ne güldük...

Mercan bu arada adım Hatice ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse oğluşumun adını Efe koymayı düşünüyorum 27 haftam bugün bitiyor...Allah sağlıkla ve hayırlısıyla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin...sevgiler sağlıcakla kalın a.s.

günaydın anne adayları ben 28 haftalık hamileyim oğluşum olucak çoğumuzun oğlu oluyo galiba adım aysun mercancım kilo çok aldım bende kızlar ama olsun sonra veririz bebişlerimiz sağlıklı gelsin hepimizin en önemlisi o herkes bebişlerine ve kendine çok iyi baksın öptüm arkadaşlar

Inanamiyorum ayni seyleri ayni anda yasayan insanlarin olmasi insani bazen sasirtiyor:) Bende suan ayni durumdayim.2gundur suyum geliyor ve biraz sancilar siklasti.Bugun biliyorsun mac var,(ben abd de oldugum icin) arkadaslar da tv olmadigindan bana gelecklermis.iisn kotu trafi esimin de acil isi cikti gitti.Ben de bir bahane bulmaya calisiyorum .su an sabahin 10 ve bu misafirlik aksama kadar surer.Hamileligimi de bahane etmek bana ayip gibi geliyo kara kara dusunuyorum .yalan soylemeyi de beceremiyorum.umarim senin davetin umarim iyi gecmistir.neler hazirladin bakalim :)

bazen hamileliği bahane etmek gerekiyor yaaa mecbur durumda kalıyoruz bazen seninde olduğu gibi.gerçi senin arkadaşlarınmış onlara yaptır işleri,eşin olsaydı sana yardımı olurdu.benim misafirlerim akşam yemeğine geldiler çorba,salata ve karnıbahar yemeğini ben yaptım tavuk ve patatesli yemekle pilavı görümcem yaptı,birde irmik tatlısı yaptık.saat 11 e geliyordu kalktıklarında yattım ama belimin ağrısından uyuyamadım:bbo:

kızlar bende takvimi beceremeyenlerdenim aynen yapıyorum denilenleri ama çıkmıyor:bbo:

bugün 2 tetenoz aşımı vuruncam,cumayada dr kontrol randevum var bakalım benim oğluş ne durumda.bizde bugün tam 28 hafta olduk .
yarencim egemen güzel isim bende düşünüyorum ama kesin karar vermedim hala

:dance::dance:günaydınlar mayıs anneleri hepinişze.....
bende bu hafta ikinci dozu vurulucam.....
ve bu hafta oğluşumu görücez.....:teytey:

Bugün 2. tetanoz aşımı vurunmak için gittim. Eşim işinden gelip götürdü hiç yürümediğim halde, arabayı kağnı arabası gibi sürmesine rağmen çok rahatsız oldum..Hiçbir iş yaptığım yok öylece oturuyorum yatıyorum, doktorum pre-par isimli ilacı vermişti düzenli kullanmama rağmen sancılarım kesilmiyor..Böyle durumlarda 32. haftaya kadar bebeği bekletmeye çalışıyorlarmış..Şuan için 28 haftalık olduk..Daha o zamana da çok var..Dua ediyorum ki 32. haftada da doğmasın bebeğim, çünkü ağırlığı düşük olacak..Düşük ağırlıkla doğan bebeğin sorunlarını hiç saymıyorum tahmin edersiniz..Bir laf varya "olacakla öleceğe çare olmaz"... Elimden geleni yapıyorum gerisi Allahın takdirine kaldı..
Hepinize sağlıklı rahat huzurlu günler diliyorum..Herşey gönlünüzce olsun..

nazecim canım sen dinlenmene bak ve moralini yüksek tut umarım bebişin erken gelip seni üzmez canım allh yardımcın olsun

Son düzenleme:
kızlar size takvimi ayrıntılı anlatayım:smiley-cool:sırasıyla:smiley-cool inş anlatabilirimde sizde yaparsınız
1)şu linke tıklayın
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
2)burada due date yazan tarihe beklenen doğum tarihinizi yhazın ve istediğiniz renk ve takvimi seçin
3)takvimin üzerine tıklayın
4)yeni bi sayfa açılacak orda altta bulunan yes ı know about cord blood blanking yazan yere tıklayın
5)sonra çıkan sayfadan url ile başlayan kısmın ikinci bölümünü kopyala yani şöle bişiy olcak (http://tickers.baby-gaga.com/p/dev131pb___.png)başını ve sonlarını kopyalamayacan
6=)kontrol panelinizde detay bilgilerinize girin en altta bulunan kilo boy cetveline yapıştırınca olması lazım
kolay gelsin
olmadısa yine söleyün:icecream:

Nazecim moralini yüksek tut canım inşallah sorun çıkmaz bebeğin zamanında dünyaya gelir dualarımız seninle kendine iyi bak canım a.s.

YARENCİM bizde iyiyiz oğluşla yarın dr kontrolümüz var inş size ,iyi haberlerini yazcam burdan
isim konusuda arda benim değil eşimin tercihi çok istiyo diye kırmadım yoksa ben aras isimini istiyodum bence sende eşini kıramıyosan egemen koy oda çok güzel bi isim ama illaa arda istyosan hemen oğumda sonra söyleki kıramasın seni:Ç)
neyse canım bende seni ve çoçukları öpüyorum

Nazeciğim..bolca dinlen ve iyi ,güzel şeyler düşün..olumsuzluğu aklına getirmemeye çalış..inşallah sağlıkla ve zamanında gelir bebişin..

Kardelenn,murgiz,yasemin ; arkadaşlar iyi haberlerlerle dönersiniz inşallah... :)

Son düzenleme:
gizemcim inşallah sağlıklı haberlerini alırız yarın bende hafta sonu gidicem kontrole şeker yükleme testim yapılıcak canım inşallah iyi çıkar takvimi boşverdim artık sizinkilere bakmak yetiyo sende iki hafta gerideyim seni takip ediyorum nasılsa öptüm canım

X