- 6 Eylül 2007
- 84
- 3
merhaba kızlar...
Umarım hepiniz iyisinizdir yani hasta değilsinizdir. Ben grip olmuşum 3 gündür bununla boğuşuyorum. çok şükür bu gün daha iyiyim. dün sabah yastıkdan başımı kaldıramadım bunun için işe bile gelemedim. Güzel bir istirhatten sonra bu gün işimin başındayım.
Nazecim yaşadıklarına adına çok üzüldüm. Ama şuan bunları kafana takmamalısın . tek düşüncen bebeğin ve sağlığın olmalı. eşinle sorunlarını doğum sonrasına bırak ama yapılan hiç birşeyide unutma. bunları güzellikle doğum sonrası çözmeye çalış. Bebişin içinde lütfen sabırlı ve sakin bir anne ol onuda üzme biliyorsun senin üzülmen onuda üzüyor bunun için bir an önce dışarı çıkmak istiyor. Allah ım zamanında hayırlı doğumlar yapmanı nasip etsin.
Ebrucum şeker testin için inşaallah hayırlı sonuçlar alırsın.
Seydanur sana da çok geçmiş olsun lütfen sende dikkatli ol bol bol istirhat et rabbim zamanında hayırlı doğumlar sana da nasip etsin.
Mercan Dilara hoşgeldin aramıza bebeğin hayırlı olsun .bu arada benimde annemin adı Mercan :)
yasemincim leblebiler kepek ekmeği kadar masum değil eğer fazla kaçırırsan kabızlık yapar ama dikkat et. kilo vericem diye karın ağrısı çekme :)
nazecim annenin yanında olması ne güzel olmuş sana baya yardımı olur hem psikolojik hemde evde.1,5 kil o önemli değil sen dr kontrollerini aksatmada ne olur ne olmaz
saadet geçmiş olsun havalar az ısıdı bu seferde teker teker hasta oluyoz kızlar dikkat edelim bol sıvı ve meyve yemeyi bırakmayalım
dilara mercan aramıza hoşgeldin
nazecim canım çok şükür sevindim iyi olmana inş bebişin sağlıkla zamanında doğcak merak etme stres yapma canım verdiğin kiloyuda sen vermişindr bebek almıştr eminim kilosunu sen kiloyu merak etme
lütfen stres yapma canım
geçmiş olsun nazecim umarım bebişin zamanında gelir. Kesinlikle stres yapıpta kendinide bebişinide üzme bu arada kilo olayı önemli diill benim annem hep kilo verirmiş 9 ay boyunca ama bebişleri iri iri doğarmışRabbim öyle büyükki biz birşey yiyemesek bile bebeklerimiz besleniyolar:icecream:
hoşgeldin mercan dilara ALLAH sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.bende isim bulmaadım hala benimki de erkek bir oğlum daha var,mayıs annelerinin çoğu buldu isim bi ben kalmıştım bi de sen geldina.s ama aklıma gelen kız isimi söyleyim sana İKRA ve CEYLİN
şeker içinde dr verdiği diyeti yaparsan bişey olmaz die biliyorum.ebru bu konuda yardımcı olabilir onunda biraz yüksekti
sagol yasemin..Umarim sende hayirlisiyla ogulcuguna en iuygun ismi bulursun.isim isi hem zevkli hemde zor.Ismi tek basina begeniyorsun ama kendi cocugunda tam aradigim bu degil diyorsun,ne aradigini bilmeden aramak...INsanin duyunca kafasinda simsek cakmali gibi geliyor :)
evet caım tam duygularıma tercüman oldun fisfisfis.
bu arada dün akşa m misafirim vardı yemekli 10 kişi kadardık görümcemi çağırdım yardıma yalnız yapamazdım belim ağrıyor çok ayakta kalınca neyse atlattık geceyi iyiydi ama yatağa yatınca belimin ağrısından uyuyamadım.artık misafir kabul etmeyi düşünmüyorum ama gelenede yok gelme denmez kikafamçokkarıştı
Inanamiyorum ayni seyleri ayni anda yasayan insanlarin olmasi insani bazen sasirtiyor:) Bende suan ayni durumdayim.2gundur suyum geliyor ve biraz sancilar siklasti.Bugun biliyorsun mac var,(ben abd de oldugum icin) arkadaslar da tv olmadigindan bana gelecklermis.iisn kotu trafi esimin de acil isi cikti gitti.Ben de bir bahane bulmaya calisiyorum .su an sabahin 10 ve bu misafirlik aksama kadar surer.Hamileligimi de bahane etmek bana ayip gibi geliyo kara kara dusunuyorum .yalan soylemeyi de beceremiyorum.umarim senin davetin umarim iyi gecmistir.neler hazirladin bakalim :)
anlamadım mercan nsuyum geliyor demişsin
ne suyu bu ayol
eğer amniyon sıvısından bahsedeiyosan dra gitmen gerek canım daha erken suların gelmesi
buarada kolay gelsin keşke sancıların varsa kabul etmeseydin bahane aramaya ne gerek var hamilesin rahatsızsın arkadaşlarının bunu düşünmesi lazım
Evet dogru soyluyorsun.Benim hamileligim biraz sorunlu,ilk dogumumda da surekli suyum geliyordu.zaten benim dururumumdan oturu uzun suredir kontrollerim haftada da bire dustu.Evvelki gunde acile gittik. Korkulacak bir sey yok dediler ama cok sik istirahat etmem gerekiyor.Insanlara surekli hastayim demek istemiyorum fazla nazli diyorlar,kendimi surekli yakinan biri olarak gostermek istemiyorum.Ilgin icin tekrar tesekkur ederim
a.s.Selam Kizlar Nasilsiniz Bişey Sorcam Bu Takvimler Nasil Yapiliyo Biri Bana Yardimci Olabilirmi:1hug: