2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

çok güzel canım , özellikle davetiye süper , lelalinki de hemen hemen böyleydi , hoş olmuş baya

andinacım büyülterek koyduğumda çok büyük oldu beceremedim bir türlü mesaj editlenmekten sıyırdı bi ara yapamadım canım kusura bakmayın gari

lelalinkinin aynısı canım lelal kızmasın artık bana eşim hazırladı bunu çizgi film karekterleri birde rengi farklı birtek

GÜlİzcİm Çok gÜzel olmuŞ canım..
Kendİnmİ yaptın?
Ellerİne saĞlık.

TŞK ler canım..kendim yapmadım bi arkadaşım yaptı..ama çok ucuza geldi 50 adet sadece 10 tl..
ay çok sevdim çok güzel olmuş hakkaten gülizcim misafirlerin de çok sevecek eminim
teşekküreler canım.inşallah beğenirler..
gülizzz bende istiyorum onlardan çok güzel olmuşlar

sondaki ayıdan istiyom

sen iste canım hemen ayırdım seninkini..

çok beğendim çok güzel olmuşlar canım..

canım zaten mağnetli onlar sadece emzikli olanda mağnet yok..ayrıca tşk ederim düşüncen için..:lepi:

Kızlar bu pastamız , sonunda bu modelde karar kıldık

Bu pasta motiflerimizden oluşan peçetelerimiz , ayrıca eminönünden aldığım happy birthday yazan peçeteler de var evde

Bu sokak kapısına asacağım ipler

andinam bayıldım hele peçetelerine bayıldım..bende özel peçete aldım ama bizimki seninkilerin yanından bile geçemez..çok güzeller..:lepi:

krikitos çok güzel canım herşey çok emek verdiniz umarım çooooook güzel geçer ilk yaş gününüz...
andişim sende gizli gizli yapıyorsun hazırlıklarıı seni gidi seniilmaz:
kapı süsü ve pastanız harika canım yaaaa

kızlar sizleri tebrik ediyorum gerçekten böyle ince detaylarla uğraşıp süslü püslü hazırlıklar yaptığınız için

ay ne zamandır gelmemişim buraya bizm doğum günümüz geçti yaa uğramaz oldum zemuszemus

yağmurcum çok güzel olmuş maviş maviş 1'ler mertimin de resmi var üstünde daha da güzel olmuş

güliz çok güzel canım şekerlerinizzz....
yağmur canım senin de kapı süsün çok güzel olmuş becerikli hatunun hali başka oluyor:)

kızlar canlarım tesekkurler begendıgınız ıcın kapı susumuzu.

bu arada andıcım pastan muhtesem gorunuyor valla ben kesmelere kıyamam boyle pastaları ya seyırlık gıbı kaydirigubbakcemile2

gulızcım senın hazırladıkların da cok guzel cnm.ellerıne saglık canım.

krıkıtoscum senın davetıyene de bıttım cok guzel olmus hele ay ay olan fotolar ve yazı cok guzel.emegıne saglık cnm.

yağmur kapı süsün çok güzel olmuş canım..çok beğendim..
gulizgül sizin şekerlerde bi harika bende istiyorum:))
ve
krikitos mağnetlerin, davetiyen çookk güzel olmuş arkadaşım..ellerinize sağlık:))

Saolun canlarım , lavinyam valla gizli değil yaptıklarım , ama o topic bu topic millete laf yetiştirmekten paylaşamadım burda doğru dürüst bişey : ))

Gülizim o ne biçim söz öyle , hepimizin hazırlıkları birbirinden güzel tatlım , olur mu öyle şey...

Yağmurum bende pastaya kıyamıycam sanırım , saklarmışım pastayı ömür boyu : ))))

Güliz adresimi veriyim özelden tatlım gönderiver ayımı bana tamam mı ?

lavinyacım hilalcim ve yağmur çok çok teşekkür ederim hepimiz özeniyoruz farklı farklı deteylarla inşallah bebeklrimizizn ilkyaş partisi çok güzel geçer

tatlım partipaketi.com , dün sipariş verdim bu sabah elimdeydiler , doğum günü-ilk yaş erkek seçtim çok hoş şeyler var

andina sizin pastayı ve peçeteleri yeni gördüm..
çok güzel hepside:)) pastanızı güle güle afiyetle yeyin..peçetelerlede ağzınızı güzelce silin:))

Yok canım ben şarap kadehi ordan almadım , annem paşabahçeden almış saolsun , hepsi kırılmıştı çünkü , onları çıkarıcam partide , dün kociş de rakı kadehi getirdi bi sürü onlar da tamam.. bide meyve suyu içen olursa diye bardak ayarlıycam sonra benim bardak işim bitiyo hayatım : ))

Ya bide bişey sorucam çay içilir mi doğum günü partisinde , çay bardağı da ayrlamam gerekicek çay içilirse..ne dersiniz?

kızlar hepinizin hazırlıkları muhteşem, emeğinize sağlık,

andina o peçeteleri nerden aldın canım, bayıldım bayıldım, üzerindeki figürler muhteşem,

oo kızlar neler yapmışsınız hepsi birbirinden güzel
yağmurcum emeğine sağlık çok güzel kapı süsünüz
krikitosçum sizinkilerde süper davetiyeniz filan...
gülizim eylül ün şekerleri müthiş ya bayıldım
andişim pastaya bayıldım bayıldım süper valla renkler filan çok canlı, hani o dediğin pasta vardıya oda güzeldi ama bu daha bir güzel sanki
ayrıca kapı süsü ve davetiyelerde çok güzel

andinacığım bence çayla uğraşma tehlikeli olur etraf kalabalık olacak çünkü
ben cam bardak ya da porselen tabak v.b. kullanmayı düşünmüyorum
hijyenik açıdan hepsi kağıt olsun toplayıp atacağım çöpe

ya remediosum aile büyükleri olacağı için ben kağıt bardak tabak kullanamayacağım , babam rakısını cam bardakta içmek ister.. ama çay dediğin gibi tehlikeli bişey ben hiç girmiyim o işe

denizanem partipaketi.com da çok güzel şeyler var , pasta modelimle peçeteler tam takım oldu :)

piroşum beğenmene sevindim , inşallah tadı da güzel olur pastanın afiyetle yeriz kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…