- 9 Mayıs 2008
- 3.268
- 1
-
- Konu Sahibi gulbeseker
- #1.081
GÜlİzcİm Çok gÜzel olmuŞ canım..
Kendİnmİ yaptın?
Ellerİne saĞlık.
teşekküreler canım.inşallah beğenirler..ay çok sevdim çok güzel olmuş hakkaten gülizcim misafirlerin de çok sevecek eminim
gülizzz bende istiyorum onlardan çok güzel olmuşlar
sondaki ayıdan istiyom
GÜLİZcim çok tatlı olmuş kokuların özellikle kelebekli olan harika
bunlarda bizim kokularımız kalplerin aralarında boşluk var oraya magnetleri yerleştirip öle dağıtıcam..mevlütten kalan bebeklerim vardı birtek kalpleri aldım birde tüllerini kendim yaptım 3 tanede kelebek yaptık çünkü bebeklerim eksik kaldı.........
[/URL][/IMG]
bunlarda magnetim ve davetiyelerimiz lelalin davetiyesinin erkek versiyonu eşim kendi ellerinle yaptı yazılarımız biraz farklı lelalime teşekklürlerimi sunuyorum buradan.....
büyük duruyorlar ama küçük herikiside buzdolabında magnet davetiyeleride magnet yaptık isteyen koyar isteyen atar artık
[/URL][/IMG]
işte böle dağıtılcak kalplerin arasına magnetler giricek buda kocişimin fikri almış bunları benim haberim olmadan torbayla dağıtçamıza böle daha hoş dedi FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM
[/URL][/IMG]
megnetleri koymadım kalple doğumgününe kadar eğrilir belki
[/URL][/IMG]
bu arada gülizcim onların arkasına büyük çiçek marketlerden magnet alabilirsin canım yuvarlak silikonla yapıştırırsı bi arkadaş kelebekli olanınını yapmış magnet olarak yeni doğduğunda fikir olsun
Kızlar bu pastamız , sonunda bu modelde karar kıldık
Bu pasta motiflerimizden oluşan peçetelerimiz , ayrıca eminönünden aldığım happy birthday yazan peçeteler de var evde
andinam bayıldım hele peçetelerine bayıldım..bende özel peçete aldım ama bizimki seninkilerin yanından bile geçemez..çok güzeller..:lepi:Bu sokak kapısına asacağım ipler
kızlar sizleri tebrik ediyorum gerçekten böyle ince detaylarla uğraşıp süslü püslü hazırlıklar yaptığınız için
ay ne zamandır gelmemişim buraya bizm doğum günümüz geçti yaa uğramaz oldum zemuszemus
yağmurcum çok güzel olmuş maviş maviş 1'ler mertimin de resmi var üstünde daha da güzel olmuş
güliz çok güzel canım şekerlerinizzz....
yağmur canım senin de kapı süsün çok güzel olmuş becerikli hatunun hali başka oluyor:)