- 25 Mart 2009
- 3.192
- 0
-
- Konu Sahibi gulbeseker
- #1.101
GÖNDERİRİM HİLALİM YAZ ADRESİNİ HEMEN GÖNDEREYİMyağmur kapı süsün çok güzel olmuş canım..çok beğendim..
gulizgül sizin şekerlerde bi harika bende istiyorum:))
ve
krikitos mağnetlerin, davetiyen çookk güzel olmuş arkadaşım..ellerinize sağlık:))
TAMAM CANIM YAZ ADRESİNİ HEMEN GÖNDEREYİM..Saolun canlarım , lavinyam valla gizli değil yaptıklarım , ama o topic bu topic millete laf yetiştirmekten paylaşamadım burda doğru dürüst bişey : ))
Gülizim o ne biçim söz öyle , hepimizin hazırlıkları birbirinden güzel tatlım , olur mu öyle şey...
Yağmurum bende pastaya kıyamıycam sanırım , saklarmışım pastayı ömür boyu : ))))
Güliz adresimi veriyim özelden tatlım gönderiver ayımı bana tamam mı ?
teşekkür ederim piroşum..oo kızlar neler yapmışsınız hepsi birbirinden güzel
yağmurcum emeğine sağlık çok güzel kapı süsünüz
krikitosçum sizinkilerde süper davetiyeniz filan...
gülizim eylül ün şekerleri müthiş ya bayıldım
andişim pastaya bayıldım bayıldım süper valla renkler filan çok canlı, hani o dediğin pasta vardıya oda güzeldi ama bu daha bir güzel sanki
ayrıca kapı süsü ve davetiyelerde çok güzel
GÜLİZcim çok tatlı olmuş kokuların özellikle kelebekli olan harika
bunlarda bizim kokularımız kalplerin aralarında boşluk var oraya magnetleri yerleştirip öle dağıtıcam..mevlütten kalan bebeklerim vardı birtek kalpleri aldım birde tüllerini kendim yaptım 3 tanede kelebek yaptık çünkü bebeklerim eksik kaldı.........
[/URL][/IMG]
bunlarda magnetim ve davetiyelerimiz lelalin davetiyesinin erkek versiyonu eşim kendi ellerinle yaptı yazılarımız biraz farklı lelalime teşekklürlerimi sunuyorum buradan.....
büyük duruyorlar ama küçük herikiside buzdolabında magnet davetiyeleride magnet yaptık isteyen koyar isteyen atar artık
[/URL][/IMG]
işte böle dağıtılcak kalplerin arasına magnetler giricek buda kocişimin fikri almış bunları benim haberim olmadan torbayla dağıtçamıza böle daha hoş dedi FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM
[/URL][/IMG]
megnetleri koymadım kalple doğumgününe kadar eğrilir belki
[/URL][/IMG]
Kızlar bu pastamız , sonunda bu modelde karar kıldık
Bu pasta motiflerimizden oluşan peçetelerimiz , ayrıca eminönünden aldığım happy birthday yazan peçeteler de var evde
Bu sokak kapısına asacağım ipler
miniğim bizde çocuk olmayacak , bi batu bi piroş , 1-2 bebek daha olucak ama yaş ortalaması en fazla 1,5 yani , onlar da göz önünde olurlar , ayrı odaya göndermek mümkün olmayacaktır diye düşünüyorum.. o yüzden çay tehlikeli olabilir ..