2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

hatta şekli göndersn falan demişler:)) şu nette gördüğüm bi mavi bir vardı ya onu istiyom benn

anaa o kadar çok çıkıyo yanii:)) hımm bende mavi ve beyaz olarak iki tane 1 kg alıcaktımm demekki çok gelecek.birde böyle minik süsler var yine şeker hamurundan bunlar ayy çok tatlılar yaa

el ayak gibi kalıp istiyorum yaa.zeytinoğlu caddesi akmerkezin karşısımıydı canım ya

bu hafta sonu şeker hamurlu kurabiye yapımı kursu varmışşkaydirigubbakcemile3 ama çok pahalı 170tl:1shok:

lelal allah senden razı olsun arkadaşımm:)) tam istedğim gibi kalıplar var burda yuppiii biberon el ve ayak herbiri 7 tl.

asorticim bak sende buraya bakabılırsın veya telefon ac kargo ıle gondersınler
BAKE SHOP ANKARA
Bağlar Caddesi, 168/B
Küçükesat, Çankaya/ANKARA
Tel: +90 (312) 447 49 77

evet canım akmerkezın karsısından akatlara doğru giderken sol tarafta kalıyor

evet bu kurslar var ve cok pahalı gercekten :))
ama ilerde ben mutlaka gidicem çok istiyorum.

derincim bence sen bir tane 1 kg lık beyaz al
bir de sıvı gıda boyası al mavı
onunla mavı seker hamuru elde edersın kendıne
ve bu 1 kg sana haylı haylı yeter artar bıle

rica ederim tatlım ne demek
yeterki işinize yarar bişeyler olsun

lelalim sabah telefonun bana günaydın dediğinde elimde kaymak üzerine marmelat sürülmüş bir ekmek parçasını batunun ağzına tıkıştırmakla meşguldum , telefon çalınca ben telefona gittim , batu da kaçtı gitti , sonra o ekmek parçası yere yapıştı sonra ben yeri sildim tekrar bi parça hazırlayıp batunun ağzına tıktım , üstüne batu hapşurdu ve heryer kaymak reçelli bi ton ekmek parçası oldu , sonra ben yine yerleri sildim ve eeeeeehhhh yetti gari deyip oturup kendim yedim , sonra batuyu aç aç tahlile götürdüm akannehir

kızlar ahanda kurabiyelerimin son şekli streçleyip yarına saklamak kaldı
878105448667f1b8d966e646772907c9.jpg
[/URL][/IMG]

andina çok utandım birden :eek: pardon tatlım ya valla istemeden oldu
ne kadar zor bir durumda olduğun resmen senin yazını okurken film şeridi gibi gözümün önünden geçti ..

mmfcim kurabiyeler süper gözüküyorrr
ay afiyet şeker bal olsun size :))

aşk olsun lelalim ben gülün biraz diye anlattım , telefonla alakası yok ki :) hiç pardon falan deme beni anlattığıma pişman etme bitanemmmmmmm... sen hersabah bana günaydın diyebilirsin yada telefonun diyebilir , hiç problem değil :)

maytabım harika görünüyolarrrrrrr , mikroskobiğin çok şanslı bir velet senin gibi bi anası olduğu için :) gerçi tüm kasım veletleri şanslı valla

ay gittim fotoğrafçımızla konuştum geldim magnetlerimin ebatına göre istediğim şekilde yapacaklar altına yazıda yazdıracağım ay çok sevindim bu işin hallolmasına hihoyyyt

şeker yaptıracaktım ama ondan vazgeçtim doğumunda yaptırmıştım hem şekerlerimiz vardı, kokulu kuru çiçeklerimiz vardı küçük tül keselerde üzerinde Eymen akoluk 05.11.2008 aramıza hoşgeldin yazıyordu magnet yeterli sanırım bir daha böle aynısından gerek yok

X