2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

mmfcim ellerine sağlık
valla bu son hali çok güzel olmuş

sağolun kızlar benimde son hali daha çok içime sindi
yaa çokmu görmemişçe oluyo kızlar duyan gülüyoda bana(

ay süper fikirrrrr denizannem yaa valla aklını seveyim derlerya
o mandallardan bende 10 tane falan var 1milyoncudan almıştım alırım gene inşallah bulurum dur bakiim
yapiimde son halinide koyarım
[/URL][/IMG]

mmmfcim tam olarak bunlardan bahsediyordum, bende brde sadeleri var fikrin işine yaramasına sevindim canım,

bu arada bende seninkine benzer bir magnet yaptım tek fark şekilli delgeç kullandım, ama resim bulamadım uygun bulayım hemen koyacam, diğer cam boncuk olanıda içimde kaldı ama uygun boncuk bulamadım, bulayım ondanda yaparım

birde neden gülüyorlarki doğum gününüze gelenlere o günün bir anısı kalır kötümü:)

yasmincim bence onada birşey yapsan iyi olur, çocuktur bekler canım

aman maytabım üzüldüğün şeye bak , ne güzel gelmesin cnaımmmmmmmmm , keşke benimkide gelmese

mmmfcim çok güzel olmuş eline sağlık cnm
ay bizimkinede az kaldı daha ortada hiç bişey yok sadece elbisesini aldık o kadar,ne yapçam bilmem

kız yok sorun o diil önemsememesi anlatabildimmi
doğum yapıcam 1-2 güne dedim bursaya gitti kaç gün sonra geldi o üzüntümde yoktu çocuk küvezden çıktı eve geldi 1 saat gördü başka biyere kalmaya gitti 5 gün kaldı
doğumgünü var çocuğun gelicenmi dedim ıgın mıgın yaptı
bırakıcak kimsem yok dışarı çıkmam gerekiyo habire teyzeme bırakıyorum artık utanıyorum söylemeye
kısaca yaralı parmağa işemiyo
sevmeye gelince en çok seven o gibi gösteriyo

ayy hepsini okudum canım çıktı valla.Ben sık sık giremedim için herşey birikiyo yaa( şu gülben ergenin şarkısını bende istiyom yaa(

piroş daha öğrenemedi mum üflemeyi biraz daha uğraşmak lazım:))
derin senin ördek üflemzse dil çıkarır sıpa ya nasıl gösteriyo dilini:))

yaa meytabım allaha havale et boşver ondan gelen hayrı yaww.:)) yaparsa çenesi de daha çok olur vır vırr

:) üflemiyo kıss piroş hakkaten.Çakmak falan yakıp üfle diyomm.korkuyo nasıl kaçıyo yan yan yengeç gibi bir görsenizz.:)) dil çıkar derim evet o anda.iyi fikirr hehehehe

Buğriş başladı açtıngg kaptıngg diyo dolaplara kapılara falan çok komik.Filini soruyorum dilini çıkarıyo onu sordum sanıyo:))

off yine aşaamm olmuş ben eve gideyim oğlum bekler.yarın devam ederim artık hazırlık çalışmalarına gülben ergen şarkısını maytabım bana da gönderse süper olurduu (

OOO KIZLAR BEN YOKKEN PEK BIR KAYNATMISSINIZ.AYOL MASALLAH NE MUM UFLEMESI BIZIMKI DAHA ALKIS BILE YAPMIYO YAAAA :ecrin_bebek: ANCA CANI ISTERSE TEL SARAR TEL SARAR HEHEHE

kızlarrr esıme dedımkı hazır ıstanbuldayken ınternetten buldugum bır yer vardı adı fermo pasta malzemelerı satıyor emınonunde oraya ugrarmısın dedım.ayarlayabılırse ugrayacak ınsallah.kalıp ısını ordan halledebılırım umarım.bırde seker hamurunu tabı.

maytabım sıkma canını , bunların hepsi böle nedense iyileri bize denk gelmiyo zaten :hulya:

hazır burdayken bizim çocukları eşleştirelim de kaynanaları iyi lsun barimmm dimi amaa kaydirigubbakcemile3

hadi çalışın çalışın öğretin bakim mum üfletmeyi
bizimkinin işine gelirsebir püüff yapıyor heryer salya tabi :))
bu durumda pastaya üflemese de olur hani kaydirigubbakcemile3

piroş elbisesini almışsın koysana resmini nasıl bişey aldın görelim şekercim
ben hala araştırıyorum elbise olayını hala gönlüme göre bişey bulamadım
fikir olur bana da kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…