2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

kızlar konu dışı ama deniz için birşey yaptım ve çok beğendim sizin yorumlarınızı çok merak edyorum, birazdan siteye ekleyecem

birde benide heveslendirdniz bende baya bişii yapcam heralde doğumgününe, davetli olmayacak ama olsun:)

canım tek kelimeyle harika , o kadar hoşuma gitti ki süper bişey..çok yaratıcısın denizin annesin gerçekten tebrik ediyorummmm alkisalkisalkis

denızanası cok yaratıcı olmus canım
benımde elımde sacları hatta tırnakları bıle duruyor
bıraz daha buyuk bır kutu ıle bende yapmayı dusundum sayende

Denizannem çok güzel olmuş.ılke ilerde bunu gördüğünde neler hissedecek kimbilir.Ona verdiğin değeri gözleriyle görecek.Bu çok güzel be hocam:))))))

ben saçlarını saklayamadım yağız'ın
saçlarını berberde bir gazeteye sarmıştım
sonra diğer gazetelerle beraber çöp diye atmışız
tırnak saklamak biraz garip geliyor bana açıkçası

remedıoscum tırnakları dayısının cebıne konulursa cok zengın olurmus dıye bır hurafe uydurmuslardı bızımkıler
benım abımde yurt dısında oldugundan annem o gelene kadar saklıcam demıstı
hala da duruyor

denizannem ellerine sağlık çok güzel olmuş
işte yaratıcılık böle bişey

bende buna benzer bişey yaptım
ama benim ki ufak bir hurcun içinde
ileride onu daha güzel kapaklı bir kutuya taşıyacağım
bizde böle ilklerini yerleştirdik ona
içinde kısa da bir mektup var
ileride cimcimeye devredilmek üzere o saklanıyor

beğenmenize çok sevindim kızlar, teşekkür ederim yorumlarınız için, bu çerçeveyi ikeadan aldım büyükleride var dikdörtgen şeklinde, tırnaklarını bizde salıyorduk ama nerede şimdi bilmiyorum aramak lazım, saçlarınıda daha kestirmedik onlarıda eklerim heralde müzesine:)

akşam yetiştiremedim bugünde magnetleri falan ekliyecem, birazda ayraç:)

Deniz anası süperr rolmuş çok beğendim:hooray::hooray:.Her an fikrini çalabilirim..

cnm ben kurabıye ıcın ıstıyorum bende pastayı hazır yaptıracam ama kurabıye de yapmak ıstedım 1 seklınde seker hamurlu.bende bır bakım burada tansasa belkı buradada vardır.

eşin istanbuldan getirmezse bak mutlaka canım buradaki tansaşta varsa orada hayl hayli olması lazım

KIZLAR MAGNETLERİM HAZIR BİDE ŞÖYLE BİŞEY DÜŞÜNDÜK GELENLERE HOŞGELDİNİZ GİBİSİNE BİŞEY HAZIRLADIM ÇIKARSAM ONLARI ÇIKARTTIRICAM FOTOĞRAFÇIDAN MAGNETLERLE BİR VERİCEM AMA ONLARI BİRBİRİNE NASIL MONTE EDİCEM ONU DÜŞÜNÜYOM
4274869b6ce464f6ce42e8dc70dd04f7.jpg
[/URL][/IMG]
9f3c340f999708b0f84f6bfb3575dcdd.jpg
[/URL][/IMG]
İŞTE BUNLARDAN BİRİ OLUCAK

MAGNETLERİM AYRI MİNİKCİM ONLAR HAZIR DURUN ONLARIDA EKLİİM SADE OLDU AMA HOŞ GÖZÜKÜYO
2800336611a3c93f55b1806d7ab6242d.jpg
[/URL][/IMG]

kızlar değiştirdim yaa aynı resmi değiştiremedim bende daha kolay değiştirebileceğim bunu yaptım
1c79e8e61338386cfdc53da236d040ee.jpg
[/URL][/IMG]

çok güzel olmuş hepsi canım yaa magnetlere de bayıldım ne kadar marifetlisin maşallah ben bunlardan birini yapabilecek miyim bakayım vaktim de yok :çok üzgünüm:
davetiye olrak bende sonuncusunu beğendim

denizannem ilke müzesi süper olmuş yaa bende yaptım böle bişey ama kutu lazım biraz büyükçe kutu bulamadım ilk hastane zıbını ilk çorabı ilk ayakkabısı vs.. sakladım saç telini saklamadım çünkü hiç saç kestirmedik henüz kestirirsek onu da koyarım iki tane günlüğüm var birini taa ilk hamile olduğmu öğrendiğim günden beri yazıyorum diğerini doğumda halam hediye etti hazır güncelerden onada yazıyorum yapıştırma etiketleri var falan ona her ayın fotoları yapışacak bir yaşında bitiyor o zaten diğer gnülüğümde bitince hepsini koyacağım içine yeri ve zamanı gelince vereceğim inşallah

sağol beyazmelekcim beğenmenize sevindim
denizanası orayada yazdım çook güzel olmuş bayıldım
bizim altkattaki kiracının kızı bizim oğlana aşık bizimilk kıyafetlerimiz onda hala vermedi deli yaaa çıkarıp çıkarıp seviyomuş 0 numara bile devasa boyutlardaydı benimmikroskobiğimin yanında

kızlar kare kekleri birleştirip 1 yapsanıza olmazmıı kalıp arayana kadar:)) 1in ucunu da üçgen olarak yapabilirsinizzz hehehe

çitos mmmf teşekkür ederim kızlar:) beğenmenize sevindim, mmmf ve andinayada sitedeki yorum için ayrıca teşekkür ederim, gördüm yanıtlayacam

çitoscum istediğini yap canım, sonuçta belki ilham olabilirim (ki olursamda çok mutlu olurum) diye paylaştım yosa doğrudan asardım duvara :) ayrıca sen daha oğlunun bloğunun adresini vermedin...

ben zıbını neden koymadım bilmiyorum, onuda ekleyim en iyisi:) teşekkürler fikir için

deniz anası ilke müzesi çok güzel olmuş ellerine sağlık
bende saklıyorum kızımın ilklerini ilerde vereceğim ilk dişi filanda olacak o zaman içinde
lelalcim kırmızı elbise aldım altı pileli gibi öyle fırfırlı tüllü gelinlik gibi bişey değil sade kırmızı bir elbise annem benden abartılı bişey bekliyomuş şaşırdı görünce:)

denızannem ellerıne saglık cnm bende bısıler saklıyodum ama suslu bır kutuya koymayı dusunuyordum bu fıkır daha cok hosuma gıttı ama boyle buyuk bır cerceveyı nasıl edınıcez arkası bosluklu olarak yanı.bende ılk kullandıgımız wıny the pooh badysını eldıvenı sacı ayak ızını cıngıraklı corabını sapkasını hamıskenkı usg goruntulerını kı bunları pvc kaplattım saklıyorum.bır de gunluk tutuyorum..borde hamıslıgımı ogrendıgımde yazdıgım mektubum var ogluma.

derıncım ben yas pasta degıl kurabıye ıcın arıyorum 1 seklınde kalıp

bu arada esım ugrayamamıs ıs yogunlugundan.az once geldı eve.moralım cok bozuldu kızlar ya.nasıl da heveslenmıstım.offffffffffffff yaaaaaaaaa.

X