2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

kızlar hepinize teşekkür ederim beğenmenize çook sevindim, yağmurcum ikeada var yolunuz düşer belki buralara, düşmezsede ben alır gönderirim canım:) daha büyüklerde var çok güzel şeyler yapılabilir
ben böyle şeyler yapıyorum babasıda ona özel site hazırlıyor:)

denızanası cok guzel bır fıkır dun aksam esıme anlattım bayıldı oda. bızde benzer bı sey yapacagız sayende :))

denizanası ilkenin müzesi süper olmuş..

bende ikeadan bi kutu aldım hatıra kutusu ve tüm ilklerini içine koydum..

hastane çıkışı..
saçları..
hastanede koluna takılan bileklik..
ayak izi..
doğduğu gün çıkan gazete..
babasının ona ithaf ettiği köşe yazısının olduğu gazete..
mevlüt şekeri...

daha hatırlamıyorum ama baya bişeyler var..
hmm bide ilk hamile kıyafetimi koydum gelinim için ve ilk oyuncağını..

ama senin fikrin daha orjinalmiş:)

mmf maasallah canım ellerıne saglık cok guzel oldu
ınsa allah dogum gununuz sorunsuz gecer cok emek verdın

bızım muzıklerımız harıcınde hıcbırseyımız hazır degıl
karsıya gecıp alısverı yaptıgımda buyuk olcude ısım bıtmıs sayılacak ama henuz gıdemedım
pc basında duramıyorum kı slayt yapayım oglusum ızın vermıyor bır turlu

yaa çok güzelmişş mmmf yaa nasıl yaptın onuuuuuu
ben bu konuyu atlamışım yaaa olamaaazzz
denizanasının fikri ne ben bulamadım birisi alıntı yapabiler miii

kızlar değiştirdim yaa aynı resmi değiştiremedim bende daha kolay değiştirebileceğim bunu yaptım
[/URL][/IMG]

ay süper fikirrrrr denizannem yaa valla aklını seveyim derlerya
o mandallardan bende 10 tane falan var 1milyoncudan almıştım alırım gene inşallah bulurum dur bakiim
yapiimde son halinide koyarım
[/URL][/IMG]

yaa çok güzelmişş mmmf yaa nasıl yaptın onuuuuuu
ben bu konuyu atlamışım yaaa olamaaazzz
denizanasının fikri ne ben bulamadım birisi alıntı yapabiler miii
ahanda sana özet geçtim bizim davetlilere vereceğimiz hediyelerimiz

amanaaaa ben neler kaçırmışım sıvadım kollarımı başlıyorum magnete resime yupppiii tutmayın beni

deniz anası düşünceli hatun süper düşünmüşsün gene
ve
maytabımmm ellerine sağlık onlardan banada 1 tane ayır bende istiyommmm

maytabım ellerine sağlık çok güzel olmuş..
3 gün kaldı ama kendimi çok rahat gördüm bu konuda..(
biz misafir davet etmiyeceğiz haftasonu old. için akşam babamızda geç geliyor 10 da o yüzden gece sadece pastamızın mumların üfleyeceğiz oturup karı koca ve bıdıklar mideye indireceğiz.. bizimkisi bu kadar...
ama sizin yaptıklarınıza çok imrendim bir sonraki yaşlarında inşallah kısmet olursa bişeyler yaparım..
bende de bir yerlerde minik mandallar vardı kendi dolabımıza ogünün hatırına bişeyler yapabilirm belki.. çok hoşuma gitti..

ayyy süper olmus mmf cim..

keske türkiyedeyken akil edipte getirseydim bunlardan buraya.

esim cok gec geliyor Denizle carsiya cikip tüm bunlari tek basima hayatta halledemem ben

nette arastirdim amerikadan getirtebiliyorsun ama oda cok pahaliya geliyor degmiyor yani..

akilsiz kafam seneye insl.hgetireyim.

maytapçım süper olmuş bende resimli davetiye düşünüyorum hemde saklarlar magnetler süper olmuş ama ben 40 50 tane filan nasıl yapıcam ki valla bilemedim :) bu arada pastamıza karar verdim sevinç pastanesinde beğendiğim pastayı veli usta pastanesi var orada yaptırıcam yarı yarıya ucuz yapıyor sevinçte dilimi 10 veli ustada 5 yapıcak ve resmi bi fikir verin nasıl

birde 2 katlı olması kesilince nasıl olur ki şekli bozulurmu kare ve tek katlı yaptırsam daha mı kolay olur

maytapçım süper olmuş bende resimli davetiye düşünüyorum hemde saklarlar magnetler süper olmuş ama ben 40 50 tane filan nasıl yapıcam ki valla bilemedim :) bu arada pastamıza karar verdim sevinç pastanesinde beğendiğim pastayı veli usta pastanesi var orada yaptırıcam yarı yarıya ucuz yapıyor sevinçte dilimi 10 veli ustada 5 yapıcak ve resmi bi fikir verin nasıl

birde 2 katlı olması kesilince nasıl olur ki şekli bozulurmu kare ve tek katlı yaptırsam daha mı kolay olur

deniaznası canım sen ne kadar becerikli bi bayansın yaa valla imreniyorum düşüncelerine yaptıklarınaa yağmur için yağtığın çerçeveye herkes bayılıyorr emeğine sağlık ben de kızımın ilklerini saklıyorum ve hiçbişeyine kıyıp atamıyorum yaa bende koçtaşta büyük kutulardan gördüm alıp onlara koymayı düşünüyorummm
maytabım yavyum süper olmuş valla çok uğraştın umarım memonun ilk yaş günü süper geçerr canımmm

krikitos çok tatlı canım mertin pastası valla 3 katlı da olsa 2 katlı da olsa yenecek nasılsa bence çok güzel bir pasta buuu

canım pasta güzelmiş gerçekten..
diyorumki birde yanında kaan yazsaydı tam bize göreydi hemde iki katlı..:)))))

mmfcim ellerine sağlık
hadi bitirdin bunları gözün aydın
artık darısı bizim başımıza
valla ben de daha hiç bişey yapmaya başlamadım
bir kaç şey var kafamda onları oturtmaya çalısıyorum ve alışveriş yapmam lazım
ihtiyaçlar alınmadan giçbirşey yapamam ne de olsa :)))

krikitos pasta çok güzel gözüküyor tatlım
fiyat içinde dilimi 5 tl çok uygun rakam vermişler
genelde her yerde şeker hamuruna pasta için dilimine 7-9 tl gibi rakam veriliyor

evet lelalcım uygun geldi banada 2 tane 20 kişilik yaptırcam belki ondanda fiyat farkı vermiştir pastane diğerini şeker hamurundan beğenmedim o normal pasta ama üzerinde uyuyan bebek var baby falan yazıyor patik biberon koymuşlar dikdörtgen o 20 kişilik 60 tl valla bakın oraya izmirli annelr çeşmede bide balçovada yeri var

Kızlar ben de Liva pastanesinden baktım.Kilosu 30 tl.Pahalı mı sizce.15 kişi falan olucaz.

yasmıncım ben kılo olayından hıc anlamam
15 kısılık bır pasta kac kılo gelıyormus mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…