E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi gulbeseker
denızannem ellerıne saglık cnm bende bısıler saklıyodum ama suslu bır kutuya koymayı dusunuyordum bu fıkır daha cok hosuma gıttı ama boyle buyuk bır cerceveyı nasıl edınıcez arkası bosluklu olarak yanı.bende ılk kullandıgımız wıny the pooh badysını eldıvenı sacı ayak ızını cıngıraklı corabını sapkasını hamıskenkı usg goruntulerını kı bunları pvc kaplattım saklıyorum.bır de gunluk tutuyorum..borde hamıslıgımı ogrendıgımde yazdıgım mektubum var ogluma.
valla tam bi komedi oldu
göya haftasonu karşıya toptancıya geçicektik olmadı üsküdara gittik ogün
öle dolaşırken bi nikah şekerccisi gördüm sordumnerden bulabilirim diye kadında ben sana bulurum dedi 30 dedik ama 20 tane çıkarabildi
üstelik üzerleride doluydu:)))
6lira verdim onlara
sonra fotoğrafçıya gittik 1 resime 4 resim sığacak kadar küçültüp tab ettirdim resmi
vesikalıkdan biraz büyük oldu
sonra evde kesip kesip yapıştırdım pritle yapıştırdım uhu falan eritiyo resimleri
karşıya gitseydim çerçeve şeklinde magnet bulabilirdim belki
kızlar değiştirdim yaa aynı resmi değiştiremedim bende daha kolay değiştirebileceğim bunu yaptım[/URL][/IMG]
ay süper fikirrrrr denizannem yaa valla aklını seveyim derlerya
o mandallardan bende 10 tane falan var 1milyoncudan almıştım alırım gene inşallah bulurum dur bakiim
yapiimde son halinide koyarım[/URL][/IMG]
ahanda sana özet geçtim bizim davetlilere vereceğimiz hediyelerimizyaa çok güzelmişş mmmf yaa nasıl yaptın onuuuuuu
ben bu konuyu atlamışım yaaa olamaaazzz
denizanasının fikri ne ben bulamadım birisi alıntı yapabiler miii
canım pasta güzelmiş gerçekten..maytapçım süper olmuş bende resimli davetiye düşünüyorum hemde saklarlar magnetler süper olmuş ama ben 40 50 tane filan nasıl yapıcam ki valla bilemedim :) bu arada pastamıza karar verdim sevinç pastanesinde beğendiğim pastayı veli usta pastanesi var orada yaptırıcam yarı yarıya ucuz yapıyor sevinçte dilimi 10 veli ustada 5 yapıcak ve resmi bi fikir verin nasıl
birde 2 katlı olması kesilince nasıl olur ki şekli bozulurmu kare ve tek katlı yaptırsam daha mı kolay olur