2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

derincim geçmiş sayfalarda benim daha önce yaptığım kurabiye tarifi var tatlım
bilgin olsun

maytabcım magnetler cok gusel olmus ben org. fırmasında calısıyorum bızım fırmalar en az 1000 adet basıyorlar cok oldugu ıcın dusunmuyorumm

bende bebegımın resmının oldugu bır pasta yaptırmayı dusunuyorum
kızıma hedıye almadım bugun bakmaya gıdıcemm

kızlar değiştirdim yaa aynı resmi değiştiremedim bende daha kolay değiştirebileceğim bunu yaptım
[/URL][/IMG]

bu arada oğluma ne alsam bilemedimyaa bukadar uğraşıyom bide hedayemi alcam;P

magnetleri bu davetiyeye minik mavi yada yeşil ataçla taksam aklıma başka bişi gelmedi
başka fikri olan beri gelsin
zaman daralıuyo herşey hazır tek pastamız yok onuda kafamda tasarlııcam bikaç reme bakiim
şeker hamurundan çok midem bulandı daha adını duymak istemiyorum klasik şantili pasta yaptırıcam
hoş benim beceriksizliğim ama:))))
kızlar sakın şu marşmellowla denemeyin tabiki zevk meselesi ama marşmellow şeker zaten bide pudra şekeri katıyosun bolca şeker komasına girmek kaçınılmaz:)))

mmmf eline sağlık canım magnetlerinde diğer çalışmanda çok güzel görünüyor, bende en sonuncuyu daha çok beğendim, birbirine tutturma işi için senin dedğin gibi renkli ataç güzel fikir, kolyada bulunur, bulabilrsen çokkk minik mandallar var bazılarının üzerinde hayvan figürleri falanda var daha orjinal durur ama her yerde bulunmuyor işte, tekrar eline sağlık canım

mmf cok guzel olmus canım
ellerıne saglık

daha bır de hedıye mı dusunuyorsun
ne kadar ugrasıyorsun delıkanlı ıcın bundan guzel hedıye mı olur

mum ufleme antremanlarına basladınız mı
bızım kucuk bey uflemıyor calısıyoruz ama nafıle

ay süper fikirrrrr denizannem yaa valla aklını seveyim derlerya
o mandallardan bende 10 tane falan var 1milyoncudan almıştım alırım gene inşallah bulurum dur bakiim
yapiimde son halinide koyarım
[/URL][/IMG]

mum ufleme antremanlarına basladınız mı
bızım kucuk bey uflemıyor calısıyoruz ama nafıle

üfletmem herhalde canım cevriye kaçar yoksa zaten slayttaki müziklere kimbilir neler sayacak
mum üflemekde yasaktır bizde
bende suyuna gidiyorumnapiim biyerimiz eksilmiyo mum üflemeyince ama belkide yetişemiicek o bende küsücem ona doğumda da yoktu yanımda gezmedeydi çocuğun yaşgünündede
yaralı parmağa işemez derlerya ne zaman ihtiyacım olsa ortadan kayboluyo bu kadın neeeese yeri diil

Maytabım harikasın... bende dedesinden hediye olarak aktivite masası istedim , ben de papqa ilk adım ayakkabısı ayakkabı alıcam sanırım canım hediye olarak

maytabım ellerine sağlık canım...2 çocukla ne işler yapıyosun bravoo

kız cevriyeyi tanımıyonmu Allah iyiliğini versin:))))
mum üflemek günahmış bilmiyonuzmu ne ayıp
her doğumgününde bu muhabbet olur ben artık vızıldamasın diye hiç yeltenmiyorum uğraşamamm

Kızlar ben de resimli magnet düşünüyorum.Daha önce kupa üzerine baskı yaptırmıştım.Belki oraya yaptırabilirim bu tarz bişi.Hem onlar photoshop programıyla süsleme yapıyolar.Yalnız bi problem var. Yeğenim var 3 yaşında ve 15 kasım doğumlu.Anıl 14 kasım doğumlu.Annemler beraber kutlayalım diyolar.Ama yeğenim için bişi yapmam gerekir mi, ayıp mı olur?

ayol cevriye kim yaw valla tanımıyorum? kayınvalide mi bakıcı mı kaydirigubbakcemile3
onlardan çıkar böle inciler ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…