2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

bizimde 28gün kaldı biz akrabalardan uzakta gurbette oldugumuz için çok kalabalık olamayacagız ama yinede çok heyecanlıyız

davetlileriniz arasında çocuklarda olacaksa eğlenceli bir önerim var çocukvegelişimi nde

kızlar tunaydınlarrrrr.gec oldu ama gıremedım bır turlu hastaneye gıttık benım tıroıd hormon testı ıcın.
neyse sımdı sıkı durun bır sıte buldum hanı su harf ve rakam arıyoduk ya ıste buldım fıyatı da fena degıl.
sızınle paylasmak ıstedım.
Rakam Kurabiye Seti 2 9,50 YTL
bu rakam setı
Harf Kurabiye Seti 2 12,50 YTL
bu da harf setı
ıstersenız ayrı ayrı da var ama her sene kullanılacagı dusunulursde bırde toplu fıyatı daha ekonomık tek tek de var yoksa.bakın bakalım .yorumlarınızı beklıyorum.

bizde evde yakın arkadaşlarım ve ailemle kutlayacağız kısmetse..
hele biraz büyüsünler anlamaya başlasınlar..
ozaman kendi istedikleri gibi kutlarız:)

kız gelir gelmez buraya mı giriyorsun doğum günü manyağı olacak hee kaydirigubbakcemile3
şaka maka fiyat fena değil hangi site bu bi sölesen de biz de baksak

kızlar tunaydınlarrrrr.gec oldu ama gıremedım bır turlu hastaneye gıttık benım tıroıd hormon testı ıcın.
neyse sımdı sıkı durun bır sıte buldum hanı su harf ve rakam arıyoduk ya ıste buldım fıyatı da fena degıl.
sızınle paylasmak ıstedım.
Rakam Kurabiye Seti 2 9,50 YTL
bu rakam setı
Harf Kurabiye Seti 2 12,50 YTL
bu da harf setı
ıstersenız ayrı ayrı da var ama her sene kullanılacagı dusunulursde bırde toplu fıyatı daha ekonomık tek tek de var yoksa.bakın bakalım .yorumlarınızı beklıyorum.

kız gelir gelmez buraya mı giriyorsun doğum günü manyağı olacak hee kaydirigubbakcemile3
şaka maka fiyat fena değil hangi site bu bi sölesen de biz de baksak

he melegım sorma ya ruyalarıma gırer oldu bu ıs.anacummm ustune tıklasana o sıteye gırıyo zaten ben kopyaladıydım sıtenın kendunu ama boyle ozetı cıkıyo.sen tıkla anam ustune.hadııı bı bak bakem nasıl bıraz karo ucterı fazla gıbı 7 tl.zemuszemus

hımm kusura bakma yağmurum cehaletime ver hiç üstüne tıklamak aklıma gelmedi net adresi gibi durmayınca -tatlicadiarzu-
biraz karıştırayım bende bakayım neler var

hehehe denizannem az önce bende onlara bakıyordum
gerçektn süper gözüküyorlar
iyiki eklmeişsin bunları bizde bu tost ekmeklerinden kopya çekeris artık :))
ben de buna benzer bir kaç yemekle tabakalrda süslemeler yaptım
özellikle görümcemin oğlu yemekte çok ama çok inat
ona makarna patates kızarması köfte ve salatalardan güzel bir yüz resmi yapmıştım
bayıla bayıla bitirmişti tabağını
çocukların yemeklerinde bu tür görsellik iştah arttırıyor

denızanam bu sıteyı sen mı hazırlıyosun daha once bakmıstım ama soramamıstım.admın senmısın???

valla denizannem içinde olan kişi bence yaratıcı oluyor
ben o tabağı o şekilde hazırlayıp sundugumda kayınvalidem ve görümcem nasıl yani dediler
yani kırk yıl düşünseer akılarına gelmez heralde yaratıcılık sıfır :))
bizde o sırad hadi gözü yiyelim hadi kulağn tadına bakalım diye oynaya aynya tabağı bitirdik
yani biraz da insanın içinde olacak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…