2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

evet yağmurcum ben hazırlıyorum orayı, her zaman beklerm isteyenler kend yazılarınıda yayınlayabilirler,

lelalcim aslında doğru diyorsun yaratıcılık doğuştan gelir, ama geliştrilmeyince körleşir

ben sımdı ıkıye bolundum kızlar ya bana bır fıkır verın.hanı daha once lınk vermıstım ya kuarabıye kalıpları ıcın o sıteden bır bayanla konustum bana o kalıpların bıraz kucuk oldugunu soyledı hanı dev gıbı kurabıyeler ıcın degıl dedı.onlar ıcın olan set varmıs rakam harf sekıl felan ılerdede kulanırım gıbı dusunuyorum acaba bundan mı alsam fıyatı da 70 tlmıs.accuk cok gıbı geldı ya.ama oglum az daha buyudugunde onunla kurabıye yapabılırım bu kalıplarla bırde belkı hanı bazı yıyeceklere sekıl de verebılırım ılgısını cekmesı ıcın sız ne dersınız

kızlar bu arada ben o bayanla baya detaylı konustum kurabıyeler ıcın zaten sıtede tarıf de var seker hamurlu ıcın. ben ıkı renk fenerbahce rengı sarı ve koyu mavı alacam hazır seker hamuru yani . bırde yapıstırma ısını sordum araya bır fırca yardımıyla cok az su surun o yapısır dedı.bala felen gerek yokmus.balla olursa tadı bozuluyormus.

sorma ecemım dogum gunu manyagı oldum valla hehehehe
dogum anı yaklastıgında da boyleydım ben acaba ıkramlık ne yapsam ne etsem oldum hehe.sonuc olarak tepsımı suslemıstım ıcıne de solen octavıaları dızmıstım.en ucuzu boyle olduydu cunku heheh.bırde burada olmazsa olmaz kaynar serbetımız vardı.valla kaynata kaynata bır tup bıtırmısıtık hehehe.
ama sımdı yagma yok babası kurtulamaz elımden o zaman bıraz borcumuz vardı sesım cıkmadı ama sımdı ıstıyom valla bı kez olcek ılk yas zaten sonrakıler bu ılk yas kadar heyecan vermez dıye dusunuyorum.

yağmurcum valla kalıpları alıp almamak tamemen senin tercihin tatlım ilerde kullanırım diyorsan neden olmasın ama 70 tl bence fazla bir rakam.
ama bahzettiğin o ilk kalıplar bende küçük diye biliyorum
şeker hamurunu balla yapıştırmaya gelince ya glikoz ya da çok az bal sürüyorsun ki ben balla yapmıştım ve tadında hiçbir değişme yoktu
suyla bende denerim ama olmazsa bal kullanmaya devam edicem daha önce denedim nasıl olsa :))

70 tl bıraz fazla geldı bana da ama nasıl bulucamkı baska turlu emınım o setın ıcınden 3-5 tanesını anca kullanırım bu kadar para vermeye degmez gıbı

tmm vazgectım zaten ama ne yapcaz pekı kalıp ısını kızlar ???

sen kalıbı napcan canım kurabiye yapmak için mi yoksa pasta için mi kullanacaksın?

kurabiye içinnse ben o harfli ve rakamlılardan vazgeçtim burada bulamadım netten sipariş ermekte istemiyorum öle kargo ücreti falan gerek yok gibi geliyor bana

geçen akşam tansaşa gitmiştik alışveriş için orada tesadüfen buldum kurabiye kalıbı ayy acayip mutlu oldum derler yaa yerde ararken gökte buldum diye öle oldu içinde 9-10 tane vardı sanırım her biri farklı şekillerde kelebek var ağaç var çiçek var vs... tam hatırlamıyorum diğerlerini ben hepsinden yapacağım ama ağırlıklı olarak bir tane bebek kalıbı var içinde onu kullanacağım

hem de ne kadara aldım 2.5 tl

ama pasta kalıbı yok tabi ben hazır pasta yaptıracağım ikinc bir pasta da yapmayı düşnmüyorum yeterli gelir bir pasta bence

denizanacim kayit oldum sitene ama ekmeklerini bulamadim,link verirmisin canim.

sen kalıbı napcan canım kurabiye yapmak için mi yoksa pasta için mi kullanacaksın?

kurabiye içinnse ben o harfli ve rakamlılardan vazgeçtim burada bulamadım netten sipariş ermekte istemiyorum öle kargo ücreti falan gerek yok gibi geliyor bana

geçen akşam tansaşa gitmiştik alışveriş için orada tesadüfen buldum kurabiye kalıbı ayy acayip mutlu oldum derler yaa yerde ararken gökte buldum diye öle oldu içinde 9-10 tane vardı sanırım her biri farklı şekillerde kelebek var ağaç var çiçek var vs... tam hatırlamıyorum diğerlerini ben hepsinden yapacağım ama ağırlıklı olarak bir tane bebek kalıbı var içinde onu kullanacağım

cnm ben kurabıye ıcın ıstıyorum bende pastayı hazır yaptıracam ama kurabıye de yapmak ıstedım 1 seklınde seker hamurlu.bende bır bakım burada tansasa belkı buradada vardır.

X