- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 45
- Konu Sahibi gulbeseker
çok güzel ama dimi.((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yağmurcum şeker hamuru elle satılıyor sen oklava ile açıyorsun , her rengi var ama yok ben hazır istemiyorum diyosan internette tarif var kendin evde de yapabilirsin canikom
kızlar pastamız bu olacak , anlaştım bayanla aynısını yapacak ama o bebeği koymayacağız..
Kızceler cumanız mubarek olsun oncelıkle.ılk buraya gırdım.
Mınıkcım hayırlı olsun hala da halalıgını yapsın tabı.oyle yegenım var demekle olmuyo pamuk eller cebe gırsın dımı
beyazmelekcım ben pastanın yanına mınık pızzalardan yapmayı dusunuyorum.kurabıye olacak.sarma da sararım.cıps de olur.bır tuzlu cesıdı daha yaparım ama karar veremedım.cok degıl dımı yemek nıyetıne de olur zaten ac gelırler.
Ya bırınınız su seker hamurunu dıyıversın.hazır mı satılıyo bu elle bız mı sekıl verıyos sadece.yoksa malzemelerı alıp hamırı bız mı yapıyoz.bırde cıtosun pastasının ustundekı seker hamurumu yoksa ganj mı???
yagmurcum burada hem hazir hemde toz halinde satiliyor..yaninda gida boyasiyla beraber suyla hazirlaniyor eger hazir alinmazsa.
bende kurabiye,acma,kisir,bir iki cesit daha meze türü yapicam cünkü aksam 6 gibi gelir misafirlerim
ac gelirler..acik masa yapicaz herkez diledigini alsin.pasta arti 7-8 cesitte pasta türü olucak yeter dimi?
kızlar pastamız bu olacak , anlaştım bayanla aynısını yapacak ama o bebeği koymayacağız..
cılekcım daha ne olsun.herkese afıyet olsun ohhhh valla cnm cektı ya kısır pızza ayyyy.kahvaltı da yapmadım ben gıdım bısıler yıyım bari kaydirigubbakcemile2
bak makarna salatasi gelmemisti aklima onuda ekledim mönüme,minigim sayesinde.
yagmurcum bu topik benide aciktiriyor canim..kos ye gel bisiler.