2008 Kasm- Anneler bebilerimizin ilk doum gnleri yaklayor..

Bu pasta benim ilk şeker hamuru denemem kızlar nasıl olmuş?Görümcemle beraber yapmıştık..

ayyy kız cıtos super olmus aynı hazır gıbı ustu.ganj mıdır nedır onla mı yapılıyor ustu cok duzgun olmus.ellerıne saglık e sen yapsana ıste tontısının pastasını

çitoscum bayıldım bayıldım ellerine sağlık canım çok güzel, sende böyle bir marifet var ve sen hala pastayımı düşünüyorsun, kendn yap canım hem kendi emeğin olacağı için dahada değerli olur, bende kendim yapıcam model araştırıyorum, ama benim ilk denemem olacak, belki önce birkez yaparım denemelik

Beğenmenize çok sevindim şekerler..Ya işte ilk denemeydi.şans mı beceri mi bu sefer yapınca anlıycaz artık..

Bne mecbur kendim yapmak zrundayım ama malzeme sıkıntım var.Malum istanbukl da değilim.Ama bakalım bi yer buldum sanki netten sipariş vererek malzemeleri toparlıycam.O da baya pahalıya malolacak bana ama napayım oğluş için değer di mi?

çitoscum çok güzel olmuş pastan ..
onlar için herşey değer valla emeğine ellerine sağlık eminin onun pastasıda çok güzel olacak...

çitoscum harika olmuş , bence de malzemeleri temin edip kendin yap oğluşun pastasını..

Minikçim nerden verdin siparişi canım?Netten hangi siteden?

ben sıparıs vermedım canım
ve ellerıne saglık denemen cok guzel olmus

dun aksam gorumcekım geldı (ama gelmesını ıstemedıgım degıl dıgerı)
cocukla ılgılendı falan ozsutten aldıgım pasta katalogunu gordu ve sordu
soyledım dogum gunu hazırlıgı yapıyorum dıye
sonra hazırlıklar hakkında konustuk falan en sonunda oglum hala dedı
bırkac zamandır abımın cocuklarının bana hala demesınden alısmıstı
ılk kez hala deyınce dogum gunu pastası benden dedı
bende seker hamurundan ıstedıgımı hatta begendıgım bır ıkı model oldugunu soyleyınce tamam beraber karar verırız ben yaptırıcam dedı
umarım hersey ıstedıgım gıbı olur

çitoscum pasta süer gözüküyor
valla bencede sen kendin yap pastanın
el emeği çok daha güzel ve değerli oluyor

minikcim yırtmışsın pastadan :))
keşke bizde de üstlenen birisi olsa
teyzemiz diyordu ama bakalım onu da sıkıştırmak istemem
kendisi isterse söyler zaten

lelalcım benı de sasırttı bu teklıfıyle
zıra dogumumda ogluma hedıye bıle almamıstı
neyse umarım benımde begendıgım bır pasta olur

cıtosun yaptıgı ebatta bır pasta ıcın ne kadar seker hamuru gıder
bır mıktar arkadasımın elınde varmıs yapalım deneyelım dedı ama olcusunu bılmıyoruz
bu buyuklukte bır pastanın ustunu kaplamak ıcın cok gıtmez sanırım

valla çok gideceğini sanmam zaten kutular hep kiloluk şeklinde
yarısı veya yarısından daha az
bit top şeklinde alıyorsun zaten eline
sonra merdane ile 1-2 cm kalınlıgında acıyorsun tatlım seker hamurunu

o halde elımızdekıyle bu hafta sonu bır araya gelebılırsek hazır pandıspanya kekınden bır deneme yapıcaz
bakalım becerebılecekmıyız

Bkalım olmuş mu?

oy oy oy süper olmuş valla çitoscum bütün kasım bebekerinin pastalarını sen yapsana sipariş usulü çalış kaydirigubbakcemile3

ben sıparıs vermedım canım
ve ellerıne saglık denemen cok guzel olmus

dun aksam gorumcekım geldı (ama gelmesını ıstemedıgım degıl dıgerı)
cocukla ılgılendı falan ozsutten aldıgım pasta katalogunu gordu ve sordu
soyledım dogum gunu hazırlıgı yapıyorum dıye
sonra hazırlıklar hakkında konustuk falan en sonunda oglum hala dedı
bırkac zamandır abımın cocuklarının bana hala demesınden alısmıstı
ılk kez hala deyınce dogum gunu pastası benden dedı
bende seker hamurundan ıstedıgımı hatta begendıgım bır ıkı model oldugunu soyleyınce tamam beraber karar verırız ben yaptırıcam dedı
umarım hersey ıstedıgım gıbı olur

ohh çok güzel olmuş valla bizde ne hala var ne teyze ne dayı ne yenge işte 3 tane amcası var onlarda her biri başka şehirde fayda yok bana kimseden

kızlar tuzlu çeşit olarak kanepe falan diyolar yaa hiç düşündünüz mi nasıl olur acaba

kızlar pastamız bu olacak , anlaştım bayanla aynısını yapacak ama o bebeği koymayacağız..

pastam.jpg

Kızceler cumanız mubarek olsun oncelıkle.ılk buraya gırdım.

Mınıkcım hayırlı olsun hala da halalıgını yapsın tabı.oyle yegenım var demekle olmuyo pamuk eller cebe gırsın dımı

beyazmelekcım ben pastanın yanına mınık pızzalardan yapmayı dusunuyorum.kurabıye olacak.sarma da sararım.cıps de olur.bır tuzlu cesıdı daha yaparım ama karar veremedım.cok degıl dımı yemek nıyetıne de olur zaten ac gelırler.

Ya bırınınız su seker hamurunu dıyıversın.hazır mı satılıyo bu elle bız mı sekıl verıyos sadece.yoksa malzemelerı alıp hamırı bız mı yapıyoz.bırde cıtosun pastasının ustundekı seker hamurumu yoksa ganj mı???

bende bi pasta beğendim 20 kişilk dedim ama 110 tl dedi yaww eşim de pardon ama ohaa dedi:KK43:(

Yağmurcum şeker hamuru elle satılıyor sen oklava ile açıyorsun , her rengi var ama yok ben hazır istemiyorum diyosan internette tarif var kendin evde de yapabilirsin canikom

X