2008 Anneleri

ayyy ne zamandır akşamları giremiyordum bu gün eşimde nöbetçiydi birilerini bulur konuşurum diyordum şansıma kimseler gelmedi aslıcıgımda beni görmedi ben kaçar kızlar hepinizi muck muck muckkkkkk

fikriyecim ben 4,5 aylıkken başladım ferro sanola 2damla ile daha sonra kilosuna göre arttırmıştık biz kansızlık çekmeden dr vermişti 12 aylıkkende kesti sonra munidax fer kullandık 3 ay kadarşimdi sadece sevenseans verdi kızımın dişleri sararmadı hiç inşallah sanberkinde sararmaz aynurcum geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda sizde bizim gibi iyileşirsiniz kızlar herkeze iyi uykular

Aynurcum inan görmedim seni hayatımm msjınıda şimdi gördüm çamaşır astım,ozan uyandı onu tekrar uyuttum derken yeni gelebildim benimde uykular kaçtı ne zaman gelir bilmiyorum ama herkescikler yatmıştır tahminim.

hehehhe Aslıcım biz de varız Sanberki de gönderebilirmiyim,:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

sanırım ferro sanol dişlere leke yapmıyor sanberk onu hiç içmezdi şimdi surubunu nasıl içtiğine şaşırdım.Şimdiya kadar hep ferrum verdim koyu renkli herhalde ondan lekeler oldu.Dİleri sararmadı canım resmen kara oldu çok üzülüyorum,ama kalıcı dişlere zararı yoksa rahatladım.

kızzzz fikriye nerdesin gelicektin yaaaa:))

Canım sorma bulgaristanda erken uyumaya alıştım şimdide çok erken yatıyorum,geç saate kadar duramıyorum.GĞndüz de biraz yoruluyorum ve gece uyku çok tatlı geliyor.
Canım paşalarımız hala mı iyileşmedi?Her an dr gidin derim ben,bak hafta sonu da geliyor bana sorarsan hemen dr giderim.

hasta oğluşlar varmış sanırım çoookkkk geçmiş olsun

kimleri görüyorum,ne zamndan beri girmiyorsun,çok mu yoğunsun canım arada bi gir iyiy olduğunu yaz.Siz nasılsınız oğluşun büyümüştür,:dance: fotorafını bekliyorum

kızlar nasılsınız ben uzun zamandır gelemiyorum yoğunluktan hasta bebeklerimize çok geçmiş olsun hepinizi öpüyorum

merhaba Fatmacım,inan aklımdan sen geçiyordun.evdesin ama yineden buraya girmeyi zamn bulamıyorsun diye düşünüyordum.Seni oğluşun nasıl neler yapıyorsunuz.

fatmacım mesajımı görmadin daha,ben kalkıyorum sanberke yidircam sonra banyo sunu yaptırcam ve uyutucam,uyusun tekrar girmeye çalışırım.görüşürüz canım

valla fikriyeciğim aynı hastalıkları şu 2 gündür çook yoruldum bunaldım...
eşim perşembe nöbetçiydi bu gün işe devam ediyor yarın haftasonu eğer böyle giderse pazartesi dr. gidecekler daha doğrusu pazartesi sevk salı dr. bizim dr. gitmemiz biraz zor oluyo önce sevk ertesi günü muayne düşünüyorum birde üçünümü götürsem yoksa eşim birinimi götürse üçünü götürmekte zor olur birileri lazım yanımıza.. ayyyyyy valla sıkıldım bu gün sinirimden ağladım vallaa..burak kızınca yada oyun oynarlarken kardeşlerini ısırıyor dün kızdım ağzına vurdum birkaç kez "ısırmak yokk" dedim bu seferde çok ağladı hatta kustu diğeri desen ısırıldıgı için ağlıyor birinin yedigini diğeri yemiyor üçü aynı anda kucagıma gelmek istiyor derken kafayı yemek üzereyim....bunalımdayım kızlar dişlerimi sıkıyorum sinirleniyorum hergün ne yapıyım ne pişireyim düşünmekten bıktım sıkıldım yemezler ayrı dert hastalar ayrı dert ööööffffffff.(

Fikriyecim ne demek gönder tabiki ben onlara bir güzel ögretirim.
Kızlar birde bilgi vereyim dedim bugün bimde müzikli hacı yatmaz var isteyenler güzel bir oyuncak yoksa alabilirsiniz. birde tren vardı ama onun için daha küçücügüz diye almadım.

oh be canım keske keske orda olsaydın azıcık yardımcın olabilseydim...Zor olacak tabi....nasıl sabrediyorsun hep merak ediyorum zaten.Ben tek çocukla akşama doğuru artık tükkenmiş oluyor ya sen senin için düşünemiyorum.Bi de ayrıcı sen çok ilgili bir anesin bu da seni ayrı yüklüyor.Çok kez tek çocuklu annelerden daha da ilgileniyorsun çocuklarınla.Canım birazıcık sabret yazın annen yanında olur o zaman çok rahatlayacaksın.

merhaba aslıcım o nasıl bir oyuncak merak ettim.sanberk de müzikli oyuncakları çok seviyor,orkumuz vardı ama bozuldu,almak istiyoruz da bi türlü beğenmedik.

fikriyecim bim in ana sayfasında buzdolabın üstüne gelip tıkladıgında bu haftaki ürünler çıkıyor ordan görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…