2008 Anneleri

iştah açıcı olarak ben havuç tohumu ve defne yaprağı kullanıyorum çorbalara koyuyorum.Çorba pişince içine 1 çay kaşğı havuç tohumu katıyorum 3 dk daha kaynatıyorum.Defne yaprağı ie yemek pişirirken katıyorum.

tşkler arkadşlar degişik fikirler deneyecegim iyi geceler burcucum.
Bende kaçayım iyi geceler Fikriyecim görüşmek dilegiyle. Herkese Allah rahatlk versin.iyi uykular tatlı rüyalar.

tşkler arkadşlar degişik fikirler deneyecegim iyi geceler burcucum.
Bende kaçayım iyi geceler Fikriyecim görüşmek dilegiyle. Herkese Allah rahatlk versin.iyi uykular tatlı rüyalar.

iyi geceler canım.sana da Allah rahatlık versin.

Bugün k,mse gelmedi((((((((((
Aynurcum Yemen ve Burak nasıl öksürüyorlardı?Dr götürdün mü?

günaydın
gelemedim epey oldu netimizde sorun var yine çok sık gidiyo bazen yazıları gönderemiyorum bu yüzden o yüzden çok sık oturmuyorum başına .. herkes iyiymi aynurcum bebişlermi hasta geçmiş olsun aslıcım fikriyevim burcucumm rabbim yavrularımıza iştah versin çok zor yemeyen çocuk büyük oğlum hala bazı sebzeleri sadece çorbada blenderdan geçince yiyo çok zor çokk
şimdilik bu akdar yazım gitmesse yine yazmak zorunda kalırım öpüldünüz

hanımlar bu yaramazlar bizi çok yoruyor aaaaaaaaa,nette girme fırsatı zor buluyoruz

fikriyecim yormaz mı

ben suan cok mutluyuuumm egeye hiç meyve yediremiyordum cok nsdir meyve suyu içerdi
bugün uykusunda mamasının içine yarım armut püresi ekledim ohh miss gibi götürdüüzemuszemus

aynurcum kuzuların hasta olmuş sanırım cok geçmiş olsun canım
bi şey sorcam sana sen flor hapı almıştın ya kullanıyormusun

aaa aynur daha bir az önce burdaydın nereye kayboldun hemen :umursamaz: :umursamaz:

Burcu meyve yemesine çok sevindim canım,ınşallah devamı gelir ve gelcek eminim.Meyvelerinin tadını alınca başlayacak yemeye.Yarasın paşaya.

canım bebişler uyanınca çıkıyorum hemen..ben flor hapını her gün kullanmıyorum 2 günde bir akşam yatarkenki sütlerine koyuyorum burcucum öptüüüüümmmm

ay bu topiğe ne oldu böyle kimse yok.Kızlar fazla zamanınız yoktur ama 1 cumle yazın iyi olduğunuzu bilelim.

fikriyecim iyiyiz canım sen nasılsın
kızlar sizin yatagınız ne yani biz park yatak kullanıyoruz ama ege son zamanlarda ordan cıkmaya calışıyor ve bayağı ilerletti kendini cok yakında cıkar her an aklımda uyurken bile gidip gidip bakıyorum
hatta izmire gittiğimizde içine koltuğun minderlerini koymuştuk demekki biraz yüksek olu orda çıkabiliyou neyseki yanında karyola vardı da direk onun üstüne ordan yere iniyordu

merhaba arkadaşlar.
biz hiç iyi değiliz. oğlumun gribi bronşite çevirdi.iğne verdiler.çocuğumun bacakları içler acısı.bende bu sırada hastalandım.yatak döşek yatıyorum.eşim izin aldı bize bakıyor.sormayın perişanız.
sizleri özledim.
umarım sizler iyisinizdir.çok dikkat edin kendinize diyeceğim ama dikkat etsende nereden geliyor bu hastalık bilemiyorum.
hepinizi çok öpüyorum...

merhaba anneler oğlum sizlere daha dün annemizin kollarında yaşarkeni söyleyecek :))

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

uğraş uğraş ayarlayamadım resimler küçük oldu kusura bakmayın arkadaşlar niye böyle oldu anlamadım..

canım çok geçmiş olsun acil şifalar..

UYelizcim maşallah oğlucuna çook şeker.Ona baıyorum da benim oğlum hala bebek gibi ya seninki maşallah büyük çocu gibi duruyor.41 kere maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…