2008 Anneleri

Senecim Allah çabuk şifalar versin canım.Ço üzülüyorum böyle şeyleri okuyunca.Umarım çok yakında iyileştiğinizi yazarsın.

Merhaba Yelizcim,sen nasılsın canım?

Burcum hayatım biz iyiyiz canım,dün arkadaşıma gittik sanberkle biraz eğlendik,değişiklik oldu yani.Başka yaptığımız yok.Oğluma özel bir şarkı yazdım 2 gündğr onunla uyutuyorum çok beğndi galiba.

iyiyim fikriyeciğim koşturuyorum eczane ev arası..senin oğlunda kocaman oldu annesi sen sürekli gördüğün için farketmiyorsun..

iyiyim fikriyeciğim koşturuyorum eczane ev arası..senin oğlunda kocaman oldu annesi sen sürekli gördüğün için farketmiyorsun..

Teşekkür ederim canım,herhalde öyle.
Canım sen yeni işe mi başladın yoksa hep çalışıyordun.Seni evdesin diye bliyordum.Canım sana sorayım sanberke vitamin veriyordum ama yanaklarında küçük sivlceler çıktı.Vitamindendir düşünüp vitaminlari braktım,yanaklarında iyileşme var nerdeyse sivilce kalmadı?Acaba gerçekten vitaminlerden mi oldu?Olur mu acaba?
Canım ya bide ben kan ilacı veriyorum dişlere lekelr yaptı acaba kan ilacı brakınca lekeler de geçer mi yoksa öyle mi kalcak.Bu dişlerde sorun olmazda acaba kalıcı dişlere bir zararı olurmu?

vitaminin içindeki bir madde alerji yapmış olabilir başka bir tanesini dene istersen..
kan şurubu leke yapabilir ama kalıcı dişlere daha çok var onlar etkilenmez..şurup koyu renkli olduğu için yapmıştır büyük ihtimalle..birde şuruptan sonra dişini fırçalayabilirsen veya en azından su içirirsen ağız içinde şurubun etkisini azaltmış olursun..
ben 6 yıldır eczanedeyim abim eczacı birlikte çalışıyoruz ama doğumdan sonra uzun bir ara verdim şimdide ara ara gidiyorum bu ara yıl sonu yıl başı koşturması çok o yüzden sık sık gidiyorum.

fundacım çok geçmiş olsun biz hafif atlattık benimde bugün yavrum kendine geldi hepinize acil şifalar bu arada yelizcim geleceğin müzisyeni yetişiyor galiba fotoğrafları çok beğendim masaallah çok tatlı çıkmış pasamıız bu fotografları nasıl gönderiyorsunuz bana bir yardım

Teşekkür ederim canım,kan ilacından sonra her zamn su veriyorum diş dırçalıyoruz ama yinede oldu.Belki de uzun süre kullandığım için.Sanberk 6 aylığından beri ferrum ullanıyor.Şimdi ferrum sanola geçtik acaba o da mi leke yapar.

canım Belisime çok geçmiş olsun,umarım çabucak iyileşir.
Canım fotoraf için anlatırım ama akşam.şuan kalkıyorum
oğluma banyo yaptırcam.üzür dilerim canım

çok teşekkürler canım..ben fotoğrafları imageshakten ekliyorum google a yaz çıkar..

ben çıkıyorum,oğlum bugün 17 aylık oluyor biraz gezdircez.akşam burda olursuzuz umarım.Yeliscim fotoraflarınızı beklerim

senecim geçmiş olsun oğluşuna benimkilerde hasta öksürük burun akıntısı birde aşı yaptırmasak nolurdu bilmem

yelizcim maşşallah oğluna fikriyenin dediği gibi büyük çocuk gibi çıkmış oğluşun
yeşimcim siz atlatmışınız hastalıgı darısı başımıza

aynurcuğum çok sağol canım 2-3 tane beste yaparsak düğünlerde çalacak oğlum :))

Fundacım,Yeşimcim,Aynurcumm hepinize çok geçmiş olsun kuzular hasta olmuşş acil şifalar diliyorum.
Yeliz maşallah çok şeker çıkmış ogluşş sen benim yanıma gönder ben ona org çalmasınıda ögretim kemanla piyano çalmasınıda ögretirim müzisyen olacak ogluşuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…