2008 Anneleri

slm kızlar valla akşamları eymen geri geliyor uykudan sonrada benim uykum geliyor takılamaz oldum buraya herkezde çook geç geliyor karşılaşamıyorum özledim o eski sohbetlerimizi

burcu geçmiş olsun canım nasıl olduı annen

slm aynur dün gece görmedim seni kusura bakma pc açıktı belki biri gelir diye bekledim ama bi taraftan da egenin ateşi vardı sürekli ağlıyordu onunla ilgilendim seni görmemişim :kedi:

hasta bebişle çok geçmiş olsun...ınşallah bu kısı için son rahatsızlıklardır.
Benim de misafirm var 1 hafta kalcak pek giremeyeceğim kkya.Ama sizinle sohbet etmeği çok özlüyorum.
Burcu Ege nasıl oldu umarım düzeldi.

ayy valla sohbet edemez olduk..fikriyecim kolay gelsin sanada

aa kızlar burası boş kalmış sohbetler edilirdi önceden nerdesiniz bakemm.

geldim ama yine kimse yokkk

oğluşum kaç gündür hastaydı nedensiz ateşi vardı baktım diş falanda göremedim sürekli mızmızlandı durdu bir de annemin hastalığı neyseki doktor stres demiş midesinde mikrop varmış ve zaten tansiyon hastası oyy oyy hanımlar akşam da uğramaya çalışcam umarım birileri olur

bugün dr kontrolüne gittik,sanberk 12.220 gr ve 83.5 cm boyu.Dr kilosu biraz fazla dedi((((((((((((((((( ama olsun zaten pek almıyor artık.

iyiyim canım sen nasılsın bugün temizlik yaptım yoruldum
misafirin kim canım kalabalık mı

ooo maşallah sanberke bence hiçte fazla değil gayet normal canım zaten koşturmaktan kilo falan olmuyor cocuklarda

geçmiş olsun burcu valla bu yılda bebişler arka arkaya hasta oldu hep

öffffffffffff şimdi oğlanlar uyanıcak ben hala birşeyler yapmadım pturuyorum yaaaa

Selam canım heheh ben de seni görünce göbek attım.
Canım annene çok geçmiş olsun.Cıddi bişey olmamamsına sevindim.
Oğluşun nasıl oldu niye ateşi oluyorki

kızlar subatta 18 aylık oluyor bebişler dimi sanırım aşıları var
fikriye seninki kontrol mü canım doktor bana bundan sonra 3 ayda bir izlememiz yeterli demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…