2008 Anneleri

yeşimcim geçmiş olsun mu desem gözünaydın mı desem bilmiyorum,ama canım iyi dayanmışsın az kaldı brkaç gün sonra memeyi unutmuş olur...bak ne güzel yemeklerini de güzel yemiş maşallah.

selam kızlar oğlumun kaç gündür ateşi vardı dün artık burnu akmaya öksürmeye başladı sesi de değişti yavrumun bilmiyorumkismile

burcu gene görmedin beniiiii:gitme:mafoldumbenmafoldumben

ben geldim
oğlum cok hasta :KK43:( bugün kustu 2 kere öksürüğüde var peditus veriyorum ama yarın doktora götürsem mi

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım.. ben oğlanların öksürügüne kara turpu oyuy bal koydum sabaha kadar bekledi çıkan suyu içirdim...birde ıhlamur yaptım içinede ayva yaprağı elma kabugu koydum ıldıgında bal ekledim 2-3 günde geçti öksürükleri

ağustos anneler kayıp...nerdesiniz arkadaşlar.kimsecik yok yok yok

fikriyecim merhab aiyiyiz canım sen nasılsın
ziyaretçi mesajların kapalı sanırım mesaj gönderemedim sana burdan yazayım dedim

fikriyecim merhab aiyiyiz canım sen nasılsın
ziyaretçi mesajların kapalı sanırım mesaj gönderemedim sana burdan yazayım dedim

Canım ben de iyiyim,evdeyiz ne yapalım,kar var evde zamn geçirmeye çalışıyoruz.Tontişimiz nasıl,neler yapıyorsunuz?

napalım canım buralar da çok soğuk kar da yağmadı belki yağsa biraz yumuşar hava
onur da maşallah ii komşumuzun kızı var bizden bir ay büyük genelde onunla oynuyorlar bi gün onlarda bi gün bizde ii oluyor oynamayı filan az çok öğreniyor

napalım canım buralar da çok soğuk kar da yağmadı belki yağsa biraz yumuşar hava
onur da maşallah ii komşumuzun kızı var bizden bir ay büyük genelde onunla oynuyorlar bi gün onlarda bi gün bizde ii oluyor oynamayı filan az çok öğreniyor

Ne mutlu size,çok şanlısınız.benimki zavallı benimle idar etmek zorunda:))))))))hihoyyyt

X