2008 Anneleri

aslıım foto baktım.maşallah Ozan Egeye çok çok büyümüş baya da değşmiş galiba bunlara bebek demek yanlı artık kocaman delikanlı oldular.
oyunck da çok güzel buna benzayen bizde de var ama öyle ışıklı deil.

sagol fikriyecigim daha sık uğramaya çalışacagım bundan sonra
aslıcıgım oğluşun çok tatlı olmuş allah nazarlardan saklasın
aynur canım oğluşların inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

fikriyeciğinm saol canım ahhhh ne vardı birinizle hele hele sen evhanımısın seninle aynı apartmanda otursaydık ne iyi olurdu..valla kızlar kusura bakmayın bazen sabredemiyorum dökülüyorum buraya..

aslıcım oğluşun çoook yakışıklı maşşallah valla insana kendininki küçük geliyor galiba sizinkiler gözüme kocaman geliyo

fikriyeciğinm saol canım ahhhh ne vardı birinizle hele hele sen evhanımısın seninle aynı apartmanda otursaydık ne iyi olurdu..valla kızlar kusura bakmayın bazen sabredemiyorum dökülüyorum buraya..

aslıcım oğluşun çoook yakışıklı maşşallah valla insana kendininki küçük geliyor galiba sizinkiler gözüme kocaman geliyo

Ah aynurcun bizimle paylaş tabiki uzakta olsak da manevi destek verebiliriz.Keşke canım yan dairede olsaydın keşke inan hergün yardım ederdimsanaolumunekankayizsmile belli değil canım ba bakarsın eşini istanbula gönderiyorlar ve burda kalırsınız hemde bizim binamızda..ay ne güzel olurdu:))))))))) bi de parka beraber çıkardık Burak sanberke benziyor biraz onu ben alırdım benim oğlum diye ikiz annesi olarak gezerdik hep beraber.Bi de en komik Burak sana koşardı Anneeee diye bağrırdı çok komik bir hayal:))))))))))))))bilmiyorumkismile

Aynurcum bana da sanberk sizinkilerden küçük gibime geliyor ama herhalde sürekli gördüğüm için büyüdüğünü fark edemiyorum.Ama şöyle eski fotoraflarına baktım gerçekten büyümüşmüş çok da değişmiş.

aslıım foto baktım.maşallah Ozan Egeye çok çok büyümüş baya da değşmiş galiba bunlara bebek demek yanlı artık kocaman delikanlı oldular.
oyunck da çok güzel buna benzayen bizde de var ama öyle ışıklı deil.
tşkler teyzesi. kocaman olmuş mu bana hiç öyle gelmiyor.
sagol fikriyecigim daha sık uğramaya çalışacagım bundan sonra
aslıcıgım oğluşun çok tatlı olmuş allah nazarlardan saklasın
aynur canım oğluşların inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
tşkler Arzucumm. bende fırsat bulabildikçe burdayım sende fırsat buldukça gel canım.

tşkler Aynurcum. minik kuzularımız halen iyileşmemiş sanırım acil şifalar. dedigin çok dogru Aynurcum bizim gözümüze bunlar küçük geliyor dışarıdakiler daha iyi görüyorlar.

Günaydınnnlarr güzel bir hafta sonu olsun herkes için.
Ben çıldırmak üzereyimmm yaa ne yapacagım bilmiyorum bu saat oldu ozan ege halen birşey yemedi zorla yedirmeye çalışıyorum onuda yemiyor yatarken süt verecegim mecburen gerçi sabah kalktıgında 7.30 da beni emdi, ama benim sütte ne kadar yeterki ne kadar doyuracak anlamıyorum mama diyo ama beni emecek sanki kaldıda.yemege gelince yemiyor hafta içi kayınvalidem allem edip kallem edip yediriyor.

günaydın aslıcım.Canım seni iyi anlıyorum sanberk yemeyince ben de sinir krizi geçiriyorum.Son aftalar mama sandalyesine bek durmuyor 5 dk oturduktan sonra hemen kalkıyor tablosuna oturuyor 5 dk daha öyle yidirebiliyorum yemeğin kalanı o topla oynarken yidirebiliyorum.Bulgaristandayken böyle alıştı ve burda da aynı şekilde devam ediyor belki sen de kaynıvalidenin yöntemini denesen belki yer.

merhaba hanımlar ben bugün dişçiye gittim hamileyken dişlerim çürüğü ilerlemişti giderken nerdeyse korkudan ağlayacaktım ama cok iyi geçti....
ege son günlerde cok değişti elde etmek istediği şeyler için kendini yerlere atıyor kızıyor cok değişiyor huyu yatma uyanma saatleri değişti yemek yeme alışkanlığı değişti

aslıcım gerçekten oğluşun cok büyük çıkmış maşallah cokta yakışıklı :nazar:

merhaba hanımlar ben bugün dişçiye gittim hamileyken dişlerim çürüğü ilerlemişti giderken nerdeyse korkudan ağlayacaktım ama cok iyi geçti....
ege son günlerde cok değişti elde etmek istediği şeyler için kendini yerlere atıyor kızıyor cok değişiyor huyu yatma uyanma saatleri değişti yemek yeme alışkanlığı değişti

GÜnaydın arkadaşlar,hafta sonu nasıl geçiyor?Umarım herşey yolunda

Burcu geçmiş olsun canım,dişçide iyi geçtiğine sevindim.
Canım Sanberk için daha önceden anlatmıştım istediği şey vermedik mi hemen bize vuruyor ama ben hala eski yöntemi kullanıyorum dikatini başka şeye yönlendiriyorum.Sanırım bi 3-4 yaşına kadar durum böyle olacakmış.

bugün annem rahatsızlanmış acile götürmüş abim
annem tansiyon hastası sık sık oluyor böyle önümüzdeki hafta konya yada ankarada ünv. hastanesine gidecek umarım bir şey cıkmaz :KK43:(

bugün annem rahatsızlanmış acile götürmüş abim
annem tansiyon hastası sık sık oluyor böyle önümüzdeki hafta konya yada ankarada ünv. hastanesine gidecek umarım bir şey cıkmaz :KK43:(

Çok geçmiş olsun cnaım,İnşallah önemli birşey çıkmaz.DÜzelir merak etme.

Burcu net koptu cevap veremedim sana.Şİmdden kendini üzme canımİnşallah annenin önemli bişeyi yoktur.

Burcu canım geçmiş olsun inşlah önemli birşey yoktur güzelim içinizi ferah tutun canım.
Herkese iyi geceler.

burcucum geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz aslıcım oğluşun çok tatlı çıkmış artık bebeklikten çıktılar büyüdüler bizide büyüttükler herkeze iyi uykular

burcucum çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz aslıcım oğluşun çok tatlı çıkmış maşallah fotoları daha yeni gördüm herkeze iyi geceler

X