- 13 Ağustos 2008
- 5.126
- 33
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fikriyeciğinm saol canım ahhhh ne vardı birinizle hele hele sen evhanımısın seninle aynı apartmanda otursaydık ne iyi olurdu..valla kızlar kusura bakmayın bazen sabredemiyorum dökülüyorum buraya..
aslıcım oğluşun çoook yakışıklı maşşallah valla insana kendininki küçük geliyor galiba sizinkiler gözüme kocaman geliyo
tşkler teyzesi. kocaman olmuş mu bana hiç öyle gelmiyor.aslıım foto baktım.maşallah Ozan Egeye çok çok büyümüş baya da değşmiş galiba bunlara bebek demek yanlı artık kocaman delikanlı oldular.
oyunck da çok güzel buna benzayen bizde de var ama öyle ışıklı deil.
tşkler Arzucumm. bende fırsat bulabildikçe burdayım sende fırsat buldukça gel canım.sagol fikriyecigim daha sık uğramaya çalışacagım bundan sonra
aslıcıgım oğluşun çok tatlı olmuş allah nazarlardan saklasın
aynur canım oğluşların inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
tşkler Aynurcum. minik kuzularımız halen iyileşmemiş sanırım acil şifalar. dedigin çok dogru Aynurcum bizim gözümüze bunlar küçük geliyor dışarıdakiler daha iyi görüyorlar.fikriyeciğinm saol canım ahhhh ne vardı birinizle hele hele sen evhanımısın seninle aynı apartmanda otursaydık ne iyi olurdu..valla kızlar kusura bakmayın bazen sabredemiyorum dökülüyorum buraya..
aslıcım oğluşun çoook yakışıklı maşşallah valla insana kendininki küçük geliyor galiba sizinkiler gözüme kocaman geliyo
aslıcım gerçekten oğluşun cok büyük çıkmış maşallah cokta yakışıklı
merhaba hanımlar ben bugün dişçiye gittim hamileyken dişlerim çürüğü ilerlemişti giderken nerdeyse korkudan ağlayacaktım ama cok iyi geçti....
ege son günlerde cok değişti elde etmek istediği şeyler için kendini yerlere atıyor kızıyor cok değişiyor huyu yatma uyanma saatleri değişti yemek yeme alışkanlığı değişti
bugün annem rahatsızlanmış acile götürmüş abim
annem tansiyon hastası sık sık oluyor böyle önümüzdeki hafta konya yada ankarada ünv. hastanesine gidecek umarım bir şey cıkmaz (